Zorganizovali ste hostinu aj po roku od svadby?
Veľa párov plánuje malý sobáš a hostinu neskôr aj po roku a otázka znie či ste hostinu potom reálne aj zorganizovali.
Poznám jeden pár, ktorý sa narýchlo vzal na úrade s tým, že "poriadnu hostinu" urobia o rok v lete. Že pozvú všetkých, že bude super zábava. Nikdy sa tak už nestalo...
O rok už aj zabudnú, prevalcujú ich bežné povinnosti a potreba sláviť niečo, čo sa stalo pred rokom ide proste do zabudnutia.
Kamoska tak mala mat a nikdy oslava ci hostina neskor nebola. Ja sama som to tak chcela , teda keby mam este raz svadbu 😆
Ja zasa poznám pár, kt. sa vzal jeden rok na úrade iba so svedkami a o rok bola veľká svadba s tým, že si v ten deň dali posvätiť manželstvo v kostole. Myslím, že prvá svadba bola kvôli hypotéke alebo dačomu takému praktickému narýchlo.
aj kamaratka tak mala, svadbu mali na urade a oslavu absolutne ziadnu. akurat potom sme sli na chatu len my kamarati, nazvali to "svadobna chata" 😀 proste je to uplne na vas, ako si spravite, tak bude. 🙂
Ano, my sme to tak spravili, najprv sme mali obrad len s najblizsou rodinou a posedenie len doma lebo som uz mala par tyzdnov pred porodom a o rok bola oslava pre sirsiu rodinu, nebola to ale tiez nijaka obrovska svadba. Tiez boli ludia, co neverili ze to aj naozaj zrealizujeme 😁
Ano, manzelova sesternica v zahranici. Zobrali sa cez covid (svadba bola online!) a oslavu - velku, vyse 100 ludi - urobili asi o 3 roky neskor.
Poznám, boli sme na viacerých takých svadbách, kde oficiálne už boli dávno svoji z rôznych dôvodov, ale oslava/bašavel bol až neskôr. A vôbec nikto neriešil, tá zábava bola naozaj super, ako na "skutočnej" svadbe.
Väčšina mala v kostole omšu, kde si obnovili svadobné sľuby a tak sa šlo na hostinu.
Potom už je to zbytočné....nemá význam
Poznám 2 páry, čo to takto plánovali- kvôli korone. Oslava sa už ani u jedného páru nekonala
@sisska96 preco by to bolo zbytocne? Minimalne pekna prilezitost stretnut sa s rodinou/priatelmi a oslavit s nimi vyznamnu zivotnu udalost. To ma vyznam vzdy, nemyslis? 😉
Boli sme ako hostia na svadobnej oslave ked sa par bral v januari len s rodicmi a svedkami, zaroven pokrstili mesacneho potomka a oslava bola v septembri.
Je to uplne onicom... podla mna to treba odbit hned ten vikend/tyzden alebo sa na to uplne vyprdnut... nikoho vasa svadba nebude o mesiac uz zaujimat
ja osobne tiež tak plánujem raz.........svadba úplné maličká pri svedkoch obed s rodičmi...a potom spravíme nejakú chatu opekačku , zavoláme si aj kapelu kde mi hrá kamarát a zabavíme sa na chate do 30 ludí cca...ale zas ja nie som na oficiality...pytačky, starejší a iné podobné záležitosti fakt nemusím...
Ano, spoluziacka zo strednej to tak urobila, a potom ohovarala ludi, ktori jej nedali obalku aj jeden rok v kostole, aj druhy rok pocas velkej hostiny 😀 😀 lebo sa jej nevratilo, kolko minula na oslavu
My sme mali svadbu v januari v zahranici a v lete opekacku, ziadnu nobl veceru, alebo vecierok.
Ano my sme mali počas covidu ale už nikdy sme sa k hostine nedokopali, ta atmosféra sa už jednoducho vrátiť nedá...
@lelelienka načo keď sú už rok manzelia. Už to nie je novinka
svagor mal sobas iba v kruhu svedkov v oktobri a teraz koncom januara bude oslava.
Poznam dva pary, tiez svadba pocas covidu, oslava/hostina sa uz nekonala s odstupom casu
Ano, poznam. Bracho mal svadbu cez covid, max 10 ludi. O rok, ci 2, uz neviem, mal hostinu pre cca 30 ludi
Tiež poznám veľa ľudí čo otom hovorili ale nikdy sa 'druhé kolo' nekonalo 😃 my sme mali len obed a tak uvažujem urobiť párty na výročie ale nejako si to neviem predstaviť aj keby sme si obnovili sľuby no nieje to to isté a obálky si tiež neviem predstaviť dať /dostať

Poznám taký pár a nie hostinu viac nespravili už sú spolu 4 roky