Pohostenie po krste
Baby prosím o Váš názor. Je podľa Vás guláš s grilovačkou dôstojné pohostenie pre cca 20 ľudí? Nápad mojej svokry 😒 Díky za názory
@katkasofi inak ja som na takej grilovacke bola-ale bolo nas iba do 10 ludi,mozno aj menej...a konala sa na druhy den vecer...takze vseci sme prisli aj vhodne obleceni...krstilo sa po vecernej omsi v piatok,potom sa slo normalne domov a v sobotu grilovacka...osobne si myslim,ze 20 ludi je dost narocne na domace pomery...
@terezka1947 vnucatko? Ani nevie koľko ma malý... Však vcera zahlasila ze však už bude mat vo štvrtok tri mesiace... Kurna tak som si zahryzla do jazyka... Ona ma len dve vnucence v Amerike, na nášho malého kašle... Ona je ten tip aktívnej babky.... Kúpele, vysoká škola pre seniorov, angličtina atd... Ale že by prišla malého povoziť to nieeee. Príde v nedeľu poobede pozriet ci mám prach útretý ...
@elise
@terezka1947
@maca_p
@mirkazbirka
@lenka142
@katkaseiner
@trish31 takze baby rozhovor dopadol tak ako som si myslela. Manžel sa samozrejme postavil na moju stranu, bez dohovarania alebo vysvetlovania... Zdvihol telefón a zajednal inak v nedeľu zatvorený chateau čereňany 🙂 takze bilancia : 2.6.2013 - krstenie, 2.6.2012 bola naša svadba tiež v tomto kastiely a 2.6.2012 bol j dátum mojej PM odkedy sa začal rátať gestačny týždeň nášho Simoneho 🙂 a svokru nech NATIAHNE od zlosti 😉
@katkasofi super,som rada,ze si to vyriesila k svojej spokojnosti 😉
je to vas den,takze nech je podla vas a rozhodne si ho nenechaj pokazit svokrov,nech uz v ten den urobi a pove cokolvek-inak,keby velmi rypala,znamena,ze je oslava perfertna 😀 chapes,zavist robi svoje 😉 hoci by svokra toto robit nemala 😒
my sme chceli grilovacku, opekali by sme prasiatko a k tomu nejake oblozene misy klasicky... hlavne sme chceli uvolnenu atmosferu, posediet si vonku na vzduchu nie skrobene kravaty v restike a dovidenia. nakoniec nam neprialo pocasie takze sme to mali v obyvacke kde sa nedalo skoro ani hybat, hostina bola aj tak fajn ale keby bolo dobre pocasie isto by sme grilovali, ludia o tom vedeli aj to schvalili a mali sme myslim 32 ucastnikov dokopy ;) je to vec nazoru a o povahe ucastnikov, nie kazda spolocnost je na taketo "volnomyslienkarske" oslavy stavana
@hradnapani ahoj, pacil sa mi tvoj napad cokoladovne po krste. kde ste boli? v ba? mali ste to predtym zajednane? dakujem.
@bimba01 Ahoj 🙂 ano, rezervovala som to par dni vopred, boli sme tu http://www.kakaovnik.sk/cokoladovna/cokoladovna... lebo nam to bolo najblizsie
@hradnapani akurat som na to pozerala. a krstili ste v trojici? 🙂
@bimba01 nie, v reformovanom na namesti snp
@hradnapani a prosim ta. v tej cukrarni si len rezervovala pocet miest a potom si kazdy na mieste objednal to co chcel? ci si nejak dopredu pre vsetkych poobjednavala. uzavreli to len pre vas? nevies aka je tam max kapacita? dakujem!!!!
@bimba01 rezervovala som iba pocet miest, objednaval si kazdy priamo na mieste. Mali otvorene aj pre inych navstevnikov, ale v nedelu doobeda tam teda zrovna nebol ziadny naval 🙂
pocet miest netusim, ale my sme boli 15 a zmestili sme sa uplne v pohode, ale odhadom sa podla mna zmesti dovnutra aj viac ludi, plus ked je pekne pocasie, da sa sediet aj vonku. Ved oni ti povedia presne.
@hradnapani Dakujem ti.
@bimba01 niet za co 🙂
@v_alika12 fiha. Dakujem za nazor. Nebude to v case obeda a nejak nechcem riesit restauracne ceremonie po krste s malym babom ktore mozno nevydrzi celu tu dobu v restike. Preto som rozmyslala nad kafcom cajom a nejakym zakuskom. Nie je snad na tej slavnosti najdolezitejsi ten obrad?
Ahoj, necitala som vsetky prispevky, ale my budeme tiez robit take cosi neformalnejsie, na terase...asi objedname pecene prasiatko "se vsim vsudy" tj. zemiaky, nejaky salat k tomu...plus budu nejake sladke maskrty, slane maskrty (pagaciky a pod.) a nejake alko aj nealko drinky...a po obrade v kostole nebude predsa problem sa prezliect... 🙂 ...
Ja by som nikoho nepozvala, co koho do toho ze bol nejaky krst. 😀

Né,len svokra organizatorka né!vsetko mas platit a nachystat ty- a co je s konom zrazena? Vyobliekani hostia a bum,tlacme sa na 3x3 kopec ludi? Neblazni,sama sebe spravis zle.a urcite by sa nakoniec stazovala vsade,ze ste jej udupali travnicek,ze deti hodili zakusok do bazena a ze si mastne ruky umyli v bazene,ze kolko roboty bolo okolo grilovania a kolko to stalo.......... Si to predstavim,sa mi nozik "rybicka" vo vrecku otvara. Chodte radsej dakam do restauracie,cukrarne. Grilovat pre 20 ludi v domacich podmienkach na klasickom grile je zabijak........ Urcite by som s tym nesuhlasila.