icon

Ako si efektívne zariadiť home office?

tilly
Včera o 15:05

Dievčatá a chlapci, dajte mi inšpiráciu, ako máte zariadené home office?
Doteraz som mala taký malý kútik v rámci obývačky za rohom krbu, ale tým, že potrebujem druhý monitor, ten sa mi tam už nezmestí.
Uvažujem, čo teraz, či si urobiť pracovňu inde, alebo v spálni, alebo sa presuniem úplne do kancelárie do práce.
Ako to máte vy? Možno mi niečo napadne, ako to urobiť inak. Ďakujem

anonym_bc16d2
Včera o 15:07

@tilly v bývalej práci som mala zariadenú pracovňu v hostovskej izbe, tiež som sa už nezmestila do obývačky. Teraz už nepotrebujem nič len notebook a posteľ 😂

biba_18
Včera o 15:08

ja mám v izbe ktorá bola kedysi detská, dieťa sa odsťahovalo 😏 keď som nemala možnosť, bola som obývačke, ale nebolo mi treba 2 monitory. muž má stôl v spálni, dvaja sme sa tam už nezmestili…

anonym_60ce88
Včera o 15:08

mám pracovňu, zariadenú na pol ako pracovňa na pol ako priestor na cvičenie

beata_k
Včera o 15:11

Muz je v pracovni, ma velky monitor. Ja mam v spalni, sice mensi pracovni stol, ale mozem pri nom aj stat. Co najviac ocenujem je rameno, na ktorom mam monitor.

tilly
autor
Včera o 15:11
@anonym_bc16d2

@tilly v bývalej práci som mala zariadenú pracovňu v hostovskej izbe, tiež som sa už nezmestila do obývačky. Teraz už nepotrebujem nič len notebook a posteľ 😂

@anonym_bc16d2 tak som to mala doteraz, sanon, notebook a to som sa zmestila všade a vyhovovalo mi, že som bola hneď pri kuchyni, čiže som si navarila, upratala a tak, ale musím sa nejak premiestniť

anonym_b61a1c
Včera o 15:12
@tilly

@anonym_bc16d2 tak som to mala doteraz, sanon, notebook a to som sa zmestila všade a vyhovovalo mi, že som bola hneď pri kuchyni, čiže som si navarila, upratala a tak, ale musím sa nejak premiestniť

@tilly tak ty musis vediet ake mas doma priestorove moznosti a kde sa ti to vojde, aj co tam vsetko potrebujes.

bosorkabb
Včera o 15:13

Muž má kútik v obývačke ale máme ju veľkú. Má veľký stôl a 3 veľké monitory.

tilly
autor
Včera o 15:13
@beata_k

Muz je v pracovni, ma velky monitor. Ja mam v spalni, sice mensi pracovni stol, ale mozem pri nom aj stat. Co najviac ocenujem je rameno, na ktorom mam monitor.

@beata_k hmmm, teraz si mi dala chrobáka do hlavy 😂. Že kúpim ten nastavovací stôl a dám si ho v bežeckému pásu 🤔

tilly
autor
Včera o 15:14
@anonym_b61a1c

@tilly tak ty musis vediet ake mas doma priestorove moznosti a kde sa ti to vojde, aj co tam vsetko potrebujes.

@anonym_b61a1c jasné, len hľadám inšpiráciu, možno nevidím tie správne možnosti 😉

beata_k
Včera o 15:16
@tilly

@beata_k hmmm, teraz si mi dala chrobáka do hlavy 😂. Že kúpim ten nastavovací stôl a dám si ho v bežeckému pásu 🤔

@tilly 😆 Za mna je naj. pomocnik rameno. Mam ho upevnene o stol, takze jeho pohyblivost je ozaj velka. Daju sa kupit ramena i na 2 monitory. Vyhoda je, ze nemusis vrtat do steny.

cyberk
Včera o 15:19

my mame 2 velke stoly v spalni a kazdy pouzivame po 3 monitory, 2 su na drziakoch 1x ntb, aby co najmenej priestoru na stoliku zaberali, lahko sa udrziava tak poriadok 🙂

maca1984
Včera o 15:28

Manžel má veľký monitor. Počas covidu zistil že mať dva monitory bolo na figu, tak to poriešil takto.