icon

Ako sa vyrovnať s ťažkým rozchodom?

Dnes o 11:12

Ahojte, uz som načrtla doma muzovi ze sa musime rozist, lebo to vobec nie je chlap do zivota ale strasne ho lubim, vela som mu odpustila ale vsetko to na mna dolieha, klame ma. Stale som zamilovana, zijeme spolu ale viem ze bude najlepsie to nechat ist ale pridem si strasne slaba a nedokazem to. Poradte mi prosim nejak.

biba_18
Dnes o 11:17

no jak nejak. proste - len to prijať ... 😒
otázka je - ako môžeš milovať niekoho kto ti klame? zámerne ti robí zle?
je to naozaj láska?

mogaa
Dnes o 11:22

@anonym_autor mužovi nestačí načrtnúť....treba mu rovno povedať toto a toto mi vadí....a treba mu to povedať viackrát....až potom riešiť rozchod, lebo nakoniec sa bude tváriť že veď všetko bolo ideálne a problém nikdy neexistoval....

patrike
Dnes o 11:22

Poradil by som spisat si do dvoch stlpcov plusy a minusy spoluzitia s nim. To klamanie sa tyka presne coho ?

krasneleto
Dnes o 11:23

@anonym_autor neda sa milovat cloveka, ktory neustale klame... to ti ide dokopy? nemylis si lasku so zvykom a neschopnostou odist?

rozculena
Dnes o 11:25

@anonym_autor chlapovi nestačí načrtnúť.Niektorí nechápu ani vtedy,keď im príde výzva dostaviť sa na súd k rozvodu😂 veď všetko je v pohode

rucka77
Dnes o 11:41

Radit sa velmi neda, uvedomila si si, ze je potrebne sa rozist, uz to je super. Musis to urobit pre seba, ostatne sa zahoji casom...