icon

Ako zabrániť tyranovi získať starostlivosť o deti?

28. jan 2025

Nechcem aby dostal do starostlivosti naše deti ich otec ktrorý mňa aj deti roky týral. Nikdy som ho neudala. Čo sa dá robiť v takomto prípade?

autor
Autor odpoveď zmazal
enmery
29. jan 2025

@damian85 Kde som napísala, že som majsterka sveta?Vieš niečo o psychológii, tak do hĺbky o týraných ženách. Vieš cct. Tak drž pysk. Furt ubližuješ nejak žene cez písmenká v takýchto témach. Doslova si do nich utieraš topánku. Ale otvoriť si knihu o tejto problematike ani bohovi, radšej sa vysmeješ mne. Primitív.

damian85
29. jan 2025

Netuším , ja som ho za otca svojich detí nevybral a každá minca má dve strany. Či už na súde , či už pri znaleckom alebo sociálne pracovníčky - všetci ktorý rozhodujú v procese určenia starostlivosti to vedia. On nadáva na teba , že si chorá , ty na neho že je tyran. Ak sa trápiš s deťmi sama a on je závislák a agresor , jeho reči , tvoje reči sú úplne zbytočné. Závislák a agresor má dosť problémov zvládať samého seba , nie ešte aby musel zvládať aj deti. Na súde nesedia hlupáci , skúsenosti majú dostatok , deti takému typu muža do starostlivosti nedajú ( to neznamená že ich neuvidí pár dní v mesiaci ) . On má pocit že deti neľubiš , ty že on je tyran. Súd rozhodne prevažne v najlepšiom záujme dieťaťa a zvyšok sa vykrištalizuje časom. XYLZ užívateliek ti napíše ako " OTEC" bojoval o deti ( rečami ) a po súde deti viac nevidel ani tie 4 dni v mesiaci. Každopádne rodičov si svoje deti nevyberajú , ale rodič druhého rodiča áno. Málokedy sa z tichého milého pána stane agresor z dňa na deň. Len na súde v dobe rozvodu , to je taký folklór , ja nič , za všetko môže ona / on. Takže ak je pravda čo píšeš , súd rozhodne tak ako má. Ak nie , tak znova rozhodne tak ako má.

damian85
29. jan 2025

@enmery iste , obsah tvojho slovníka je bohužial obrazom tvojej inteligencie.

enmery
29. jan 2025

@damian85 Žiadna minca nemá 2 strany, ak muž týra ženu! Vtedy je tu len jedna strana. A vypadni odtiaľto. Práve si povedal o sebe, že týrať ženu je ok. Jeho už psychológ vyšetril a výsledok-bez empatie a emócií. Grcám z takých nulovým mužov zostávajúcich sa iných, ktorí sa odbavujú na žene.

damian85
29. jan 2025

@enmery som rád že si názorne ukázala agresívne správanie. Neslušne nadávky , osočovanie , nesúhlas s iným názorom a " vyhadzovanie ". Lepšie by to človek opísať ani nevedel. Ďakujem 🤣

autor
Autor odpoveď zmazal
jaond19
29. jan 2025

@damian85 Akú traumu tebe tvoja matka sposobila ze sa takto chováš? Alebo od teba ušla každá frajerka? Manželka? Že si sa prišiel ventilovať na prevažne materské/ženské fórum?

damian85
29. jan 2025

@jaond19 mne žiadnu a tebe otec ?

damian85
29. jan 2025

Nuž , tak ak to nie je len pocit , ale fakt - súd rozhodne tak ako má.

enmery
29. jan 2025

Strašný chodiaci falus. Každá minca má 2 strany u tyrana, čo trieska ženu.😄To môže len rovnaký násilnícky falus napísať. Furt si o sebe hovoril veľa, ale týmto si to zaklincoval. Vylez mi na môj pekný zadok. Chudák.
@damian85

damian85
29. jan 2025

@enmery treba si pokecať s niekym kto má podobný slovník ako ty. Skús nejakú osadu a obyvateľov v nej. Ja bohužial na tvoj agresívno - neslušný slovník odpovedať neviem. Ďakujem.

autor
Autor odpoveď zmazal
darinkal
29. jan 2025

Súd nikdy obyčajným ľudom nepriklepne deti otcovi. Musela by si byt alkoholička alebo ich týrať a on by musel mať hmatateľné dôkazy a deti by to museli aj dosvedčiť pracovníčke . Je tam minimálna šanca ak sa poriadne staráš a si slušná žena a deti tá majú radi. Iné by bolo ak je tvoj muž nejaké zviera a pozná vysoké kruhy a ma peniaze. Vtedy by si mohla o deti prísť. Tento prípad osobne poznám.

damian85
29. jan 2025

Ak máš pocit , že som ťa urazil , nadával ti ako užívateľka
@enmery , tak mi prosím ťa ukáž kde. Ak som nadával inej žene v inej diskusii , tiež budem rád ak mi to ukážeš. Správanie agresora je bohužiaľ podobné ako predviedla užívateľka ktorú som spomínal. Ak má deti , zoberieme ich jej ? To sú typické známky agresora spolu s odôvodnením agresie ( vyprovokoval / a ma , zaslúži si to , keď nemáš názor ako ja vypadni a rôzne iné urážky ). Ja som ti tým chcel povedať , že za otca svojich detí si si vybrala koho vybrala a to že na súde nesedia hlupáci. Žiadna žena ktorú muž na súde opisuje ako hysteričku , alkoholičku , nebude mať v svojom spôsobe života čas na dieťa ( aj keď na súde bude tvrdiť opak ) a žiaden muž , ktorý má narcisticko - agresívne správanie s prvkami závislosti , detto. Takže nech je rozhodnutie súdu akékoľvek , všetko sa vykrištalizuje časom. O deti prichádzajú ženy , ktoré nerešpektujú nariadenie súdu , ktoré nežijú riadnym spôsobom , alebo nerešpektujú participáciu druhého rodiča na živote deti. Nie preto že to muž chce......A platí to prirodzene aj opačne.

jaond19
29. jan 2025

@damian85 ale ano, si ublížený, traumatizovaný, frustrovaný, nešťastný. Inych klamat mozes, seba neoklames. Šliapaním na druhých sa vyššie nedostanes.

enmery
29. jan 2025

Vylez mi na MÔJ PEKNY ZADOK. Čomu nerozumieš?Ty len urážaš ženy v diskusiách. A prihlásiš sa zároveň na koňa. To hovorí za všetko. Jeden taký debilko tu chodil a už si zrušil účet a hádam sa objednal k psychológovi. Neotravuj.

damian85
29. jan 2025

@jaond19 sám Sigmund Freud musí z neba žasnúť nad tvojou schopnosťou psychoanalýzy. Dôležitý je pocit.....

damian85
29. jan 2025

@enmery 😂😂

jaond19
29. jan 2025

@damian85 nemusis svoje nestastie dokolecka ukazovat. Vstan a sprav pre seba nieco. Vela stastia.

damian85
29. jan 2025

@jaond19 Ďakujem si milá a starostlivá. 😅

alickapusinka
29. jan 2025

Nikdy nikto nepochopi pokiaľ nezažije na vlastnej koži.Utočiť na niekoho a vyjadrovať sa o niekom kto bol pravdepodobné týrana mužom je ubohe a hlúpe.Cez písmena si hrdina ale povedal by si jej aj do oči čo si o nej napísal damian 85.

damian85
29. jan 2025

@alickapusinka A ako som útočil ? Mohla by si mi vetu , kde som útočil alebo nadával autorke napísať ? Veľmi pekne ďakujem.

kika845
29. jan 2025

@damian85 tebe by som dopriala na vlastnej kozi vyskusat si co to je ked ti partnerka, alebo partner ak by si bol nahodou . . . . . . . . ano kludne aj po rokoch dostane do takychto typov problemov ako si vymenoval, lebo to pochopi len taky co to zazil doma alebo ked sa mu deti namocili do niecoho takeho,
Takze nemaj silne reci, este nevies co tebe alebo tvojim blizkym moze zivot priniest,potom rozdavaj tvoje bezcenne rady.

kika845
29. jan 2025

Neviem uz autorka ku comu to bolo, kedze si skoro vsetko vymazala, ty si pisala ze to ti svokra presne povedala ze si si akoze koledovala, to bol priklad co este zvyknu mamicky povedat.
Pises ze hra automaty, kolko mesacne tam zanesie?

damian85
29. jan 2025

@kika845 mne je vždy tak úsmevné keď sa so mnou niekto baví v oblasti rodinného práva alebo veci s tým súvisiace 🤣. Ja ti pre zmenu prajem len to najlepšie...

kika845
29. jan 2025

@damian85 moj koment nebol v nicom o rodinnom prave, usmevny si ty aj s tvojim trufalym chvastanim sa kolko ty toho vies o rodinnom prave, ale nic o empatii, predstav si ze su aj taki pravnici co si robia skolu externe,
popritom robia vo fabrike, a to je ich jedina prax a este mozno prist si kopnut do uz dost skusanych zien na prioritne zenskom fore, takze nie je pravnik ako pravnik

damian85
29. jan 2025

@kika845 Máš úplnú pravdu , ako inak. Až na jednu drobnosť , empatia ti spor o dieťa s tyranom nevyhrá. Dokonca ani súd o deti nie je založený na pocitoch , ale na racionalite ( dôkazoch , psychologických šetreniach a i ). Len to je ťažké sa o tom baviť s niektorými diskutujúcimi , čo ak má človek svoj názor automaticky prejdú do protiútoku , nadávok ( nepíšem o tebe ) a či psychoanalýzy s mylnými závermi , či vsuvaním slov ktoré človek nikdy nepovedal. Ale nie je dôležitý fakt , ale pocit...... Úsmevné , ale prečo nie......

kika845
29. jan 2025

@damian85 nie to mas pravdu empatia sudy neovplyvni, ale tu sa autorka pyta co a ako v takychto situaciach, ved nikto ti neberie tvoj nazor, ale na co je dobre sa vypytovat: no a to ste zistila po dvoch detoch s nim?, kazdy pri rozvode je odrazu tyran, ze je gambler a neviem co a tak dalej a tak podobne... autorka keby bola napriklad krupierka a svojho princa na bielom koni by stretla v casine, kde by pol dna presedel tak mozno by sa jej to tak spytali viaceri, ze ci to necakala ze toto sa z toho vykluje, ale ty ak ozaj robis rodinne pravo musis predsa vediet, ze taketo situacie a rozne problemy mozu prist aj po urcitej dobe,
keby si napisal len tu cast o tom ako to pri rozvodoch na sude chodi, myslim si ze nikto by ti tu pol slova skaredo nenapisal

damian85
29. jan 2025

@kika845 Prosim ťa napíš mi kde som sa to autorky opýtal. Znova mi podsúvaš veci , ktoré som nenapísal. Začal som " Záhadné je , že každý druhý muž je dňom rozchodu tyran a násilník. ". Následne som pokračoval " Rieši sa to úplne jednoducho. Ak je pravda čo žena hovorí .... ". Kde som napísal priamo o autorke ? Vieš o tom že ja ani z informácii ktoré nám podala , neviem koľko detí má ? Navrhuješ aby som napísal ako to pri rozvodoch chodí ( všeobecne ). Máš to napísané všeobecne k téme , ale nie to nie je dobré . Adresne som autorke napísal len k téme vzájomného ohováranie , plus to že ak je to čo tvrdí pravda , súd rozhodne tak ako rozhodnúť má. Váš problém je rozlíšiť dojem a pojem. Hold bohužiaľ , rozvod je špinavá hra a ak sú v tom deti , o to špinavejšia. Čim skôr niektoré pochopia , tým lepšie. Namiesto racionálnych zdôvodnení , sa uchýlite k nadávkam či k psychoanalytickému hodnoteniu založenom na pocite. Tie jednoduchšie tu budú používať slova ako cct , drž pysk , falus. Máš pocit že som použil podobný slovník ? Ak áno , kde ? Urazil som autorku ? Tým že som napísal to , že pri čítaní vyjadrení na súd , sa v mnohých prípadoch sudca stretne s tým že žena nadáva mužovi do tyranov , muž žene do hysteriek , aj keď realita je často na míle vzdialená ? Každý normálny človek vie , že nič nie je čiernobiele ale hlupák nech si naďalej tvrdí to svoje...Nemám čo viac k tomu povedať.