Čo očakávať na súde ohľadom detí od narcisa?
Ahojte mamičky. Prosím vás dal niekto na súd narcisa? Ohĺadom dieťaťa/detí. Čo mám od neho na súde očakávať? Bude hrať ĺabutiu smrť alebo pôjde do mňa ? Mne tvrdí, že na súd nepôjde ale to mu jeho ego nedovolí aby sa nebránil 😅. Mne právnik povedal aby som použila všetko čo mám: správy plne vyhrážok, fotky čo porozbíjal, svedkov (je ich celkom dosť). A ešte to som sa chcela spýtať či má šancu na striedavú starostlivosť? Malá bude mať 3 roky. To žial neviem dokázať, že ako sa k malej správa aj to málo čo a ňou bol, poviem všetko ale bez dôkazu... 🙈
Pre Teba to najhoršie a vlastne aj pre dieťa, ale tak aby sám seba neohrozil. Určite vymyslí tu najhoršiu variantu pre Teba, ktorá sa dá vymyslieť.
Ty povieš pravdu bez dôkazov a on si vymyslí alebo prifarbí. Ak ma nejaké správy dôkazy, chytí sa aj slamky a prekrúti situáciu v Tvoj neprospech.
@anonym_autor hlavne netreba tvrdiť, že je narcista, ak nemáš dôkaz od lekára, že narcista je.
@anonym_autor hlavne netreba tvrdiť, že je narcista, ak nemáš dôkaz od lekára, že narcista je.
@anonym_5d7794 teda psychologický posudok
@anonym_5d7794 porozpráva zážitky, jeho reakcie a myslím, že každému bude jasné, že narcista je. Nemusí to definovať, že je narcista. Autorka, porozprávaj všetko, čo si zažila. Napíš si zachytne body ,aby si na nič podstatné nezabudla. Neverila by som mu. Narcista - jeden deň tak, druhý úplný opak.
@anonym_autor a preco sa spravas ako narcis? ved prestan a bude to ok.
@anonym_autor na FB je skupina Zakazane matky pozri si ju. Udiat sa moze kadeco a moze dostat aj striedavku aj moze byt dieta zverene jemu. Na SK je mozne vsetko.
odporucam si v plnom rade najst pravnika, ktory ma skusenosti s tymto typom osobnosti. ja som taku pravnicku mala a zvladla to skvelo.

čakať môžeš všetko