icon

Ex odmieta posielať fotky dcéry

karmenka123
Včera o 18:41

Mám ex partnera, s ktorým máme 3 ročný dcéru ktorá má autizmus. Súdom bolo dáte že mne bola súdom pridelená mala. A že striedava starostlivosť o dohode nás. Dávam mu ju každý druhý víkend. Keď je u mňa každý deň chce fotky malej, čo robí ako kde čo. A dnes teda o pol 8 večer som napísala nech mi pošle fotku, napísal nie, a že môžem si dokazovať čo chcem. Druhú tretiu štvrtú som napísala že chcem mali vidieť či je v poriadku. Povedal že je snou preč na návšteve, že nepošle. Ako mám postupovať, bojím sa o ňu. Nemam v ňom dôveru.

anonym_da4908
Včera o 18:47

@karmenka123 ten názov ti nevyšiel teda 🙃

anonym_7951d3
Včera o 18:50

Názov fakt super.
Upokoj sa, začni mu dôverovať. Keď je dcéra s tebou, tiež mu foto nemusíš posielať.

anonym_a8bc39
Včera o 18:50
@anonym_da4908

@karmenka123 ten názov ti nevyšiel teda 🙃

@karmenka123 Fakt zavádzajúci názov. Čakala som nejaké vzrušenie, keďže všetci sú dnes pobláznení do Epsteina a že chceš minimálne fotky pohlavného styku otca s dcérou a ty tu riešiš takéto kraviny!

anonym_6f359a
Včera o 18:51

Neposielaj mu fotky ani ty

zuzikak
Včera o 18:51

nazov je cely zle. Mas dovod na to aby si sa bala o dieta ? Moze jej on nejako ublizit alebo zavazne podcenit jej zdravotny stav alebo bezpecie ? Preco nemas v neho doveru ? Ako na neho reaguje dieta ? Toto vsetko ak mas argumenty proti spolocnemu traveniu casu si mala pouzit, ked sa rozhodovalo o tom komu bude dieta zverene a ako casto sa bude dieta stykat s otcom. Realne ti nemusi posielat ziadnu fotku. Je s nim v case, ktory predpokladam, ze ma stanovene sudom. Sorry ale budes sa musiet asi zmierit s tym, ze to mate takto nastavene.

anonym_8c943c
Včera o 18:55

Máte v rozsudku napísané, že si musíte posielať fotky a informácie, čo robíte, kde ste, čo jete atď? Ak nie, tak odpoveď máš, nerieš, čo robia, kde sú...nie je povinný a ani ty nie si povinná mu odpovedať na kraviny ani posielať fotky. Máte komunikovať medzi sebou ako rodičia ohľadom dieťaťa, ak si to situácia vyžaduje, nie keď si jeden z vás zmyslí, že chce fotku a súradnice kde je práve dieťa. Odovzdať v dohodnutom čase, vyzdvihnúť v dohodnutom čase. Aj on aj ty ste zodpovední za zverené dieťa v čase, kedy je s vami. Trošku dôvery, neverím, že by dieťaťu ublížil.

viestta
Včera o 18:59

Je rovnaky rodic ako ty. Aky mas dovod pochybovat o tom, ze sa o nu nevie adekvatne postarat? Rozisli ste sa vy nevybijajte sa cez dieta, spraajte sa ako dospeli

anonym_0ccb63
Včera o 18:59

ked si deti robia deti .. neviete sa dohodnut a ty mu beveris? ale ked si si s nim decko robila si mu verila? sa chovajte ako dospely zodpovedny rodicia a nie sa handrkujete o fotky ... ak sa ti daco nepaci - obrat sa na sud.. ale ak tam das ziadost o posielani fotiek kedy chces ty - tak ta akurat vysmeju

sisska96
Včera o 19:07

to decko je aj jeho nie iba tvoje

anonym_6dee27
Včera o 19:18

Prepac, o pol osmej si mu poslala spravu, nech ti posle fotku a odvtedy takto salies? Ved nepresla ani hodina. To ex je alkoholik, fetak, nasilnik alebo nesposobily? Ci preco mas o dieta taky strach, ked ti uz takmer hodinu neposlal fotku? Co ak su fakt na navsteve a nechce ju tam fotit (lebo je to vazne neslusne)? Nie si trochu hystericka?

anonym_088d66
Včera o 19:23

Neposielaj mu a nežiadaj od neho. Uži si, že máš voľný víkend a venuj sa sebe. Načo si s ním zbytocne píšeš? A naviac, ako môžeš vedieť, že daná fotka je aj reálna a práve z tej chvíle? Ak by sa malo dačo stat, posielanie fotiek nijak neovplyvni to, či k danej situácii dôjde alebo nie ..

som_realistka
Včera o 19:26

Uzi si vikend, a prestan mu posielat fotky malej aj ty. Vybavene.

petulda333
Včera o 19:27

Tie co pisete,ze nech ona neposiela...preco? Ona ma malu 12dni,on iba 2dni. Je to snad rozdiel. Kazdy den by som neposielala,ale parkrat ano. a ak je u neho,tak naco? A hlavne kontrola ci je ok? Divne

anonym_3d60ae
Včera o 19:31

Nedala by som dieta niekomu, o kom mam pochybnosti a nemam v ňom dôveru.

anonym_914c15
Včera o 19:37
@anonym_3d60ae

Nedala by som dieta niekomu, o kom mam pochybnosti a nemam v ňom dôveru.

@anonym_3d60ae tak smola, to dieta je aj jeho.

anonym_3d60ae
Včera o 19:40
@anonym_914c15

@anonym_3d60ae tak smola, to dieta je aj jeho.

@anonym_914c15 čítaj co pise autorka.

ivik4
Včera o 19:57

Vsak neposielaj fotky ani ty a hotovo
A neboj sa tak 🙄
Je to aj jeho dieta

anonym_502984
Včera o 21:04

@karmenka123 chce vidiet fotky malej, zaujima sa o nu takze mu na nej zalezi. Neublizil by jej a je s nim v bezpeci. Upokoj sa a zopakuj si to niekolko krat.

anonym_790b18
Včera o 23:13

@karmenka123 načo ho atakuješ správami? Nestačila ti odpoved, že je na návšteve? Snáď ju nezačne na tvoj povel fotiť z každého uhla, ako taký pes😵‍💫 je to jej otec, ty máš voľný víkend…. Mne to pripadá tak, že s tým rozchodom nie si zmierena. Vôbec mu nepíš, veď vieš, ako dieťa vypada. Ak ti on napíše, aby si ju odfotila, tiež to odignoruj. Načo také ovácie? Nebodaj by šoféroval a ty by si vypisovali, ako šialená….🫣 v nedeľu ti dieťa prinesie, koniec.

anonym_420130
Dnes o 08:13

@karmenka123 neposielam ani ja, dieta mam pridelene sudom
Stretavanie na dohode, dieta same s otcom som este nikdy nenechala! Tiez nemam v nom doveru a mat ani nebudem
Ma 3 roky ale nema diagnozu
Ja by som zosalela, ked mu neverim a mala by som mu ju nechat

maryetta
Dnes o 08:19

Tak asi ma nejaky dovod preco mu nedoveruje ☹
Ale zas sa budem opakovat. Zas ide o dieta. I ked tomu je asi jedno ci mama fotku ma alebo nie.... kazdopadne dohoda je dohoda. A ak on ju nedodrzi, robila by som rovnako.

mogaa
Dnes o 12:42

@karmenka123 nie je povinný ti posielať fotky,,,,ale ani ty nie si povinná mu ich posielať, takže nabudúce nepošli ani ty....

anonym_6b5228
Dnes o 12:49
@anonym_420130

@karmenka123 neposielam ani ja, dieta mam pridelene sudom
Stretavanie na dohode, dieta same s otcom som este nikdy nenechala! Tiez nemam v nom doveru a mat ani nebudem
Ma 3 roky ale nema diagnozu
Ja by som zosalela, ked mu neverim a mala by som mu ju nechat

@anonym_420130 preco si robite deti s niekym, komu nedoverujete? Som myslela, ze otca deti si dosledne vyberate.

sissi_2025
Dnes o 12:58

Rozvedení ste a aj tak s tebou zametá. Sak mu ani ty neposielaj fotky.

cacianka
Dnes o 12:58

Pleties si dojmy a pojmy. Striedavá nie je dohoda ani každý druhý víkend.

anonym_420130
Dnes o 13:24
@anonym_6b5228

@anonym_420130 preco si robite deti s niekym, komu nedoverujete? Som myslela, ze otca deti si dosledne vyberate.

@anonym_6b5228 predtav si aj ja som si to myslela celych 10 rokov
Bol mi vsetkym, ruku do ohna by som za neho dala
Prislo dieta , ktore chcel aj on..a on sa otocil o 180 st, bohuzial vraj je rodicovstvo narocne , ze to nezvlada, z dna na den sa zbalil a odisiel..urobil veci, ktore porusili moju doveru voci nemu, vztah momentalne mame velmi zly, komunikacia velmi viazne, bohuzial je to clovek, ku ktoremu som doveru stratila a nielen ako clovek ale aj ako otec.. momentalne si vsak nasiel novu rodinu a s nou sa hra na idealneho partnera a na vlastne dieta kasle, o cudzie sa samozrejme starat bude lebo na to cudzie dieta nema vyzivovaciu povinnost 🤨🙈 vlasten dieta mu je na pritaz, cudzie toleruje lebo ho nezivi a obskakuje ho druha zena, ja som obskaovala po porode malo 🤷🏻‍♀️
Takze nie, fotky neposielam, s dietatom sam nikdy nebol a dufam ze to ostane co najdlhsie tak a dufam, ze aj nadalej bude na dieta kaslat aby si k nemu nevytvorilo ziadny vztah