Ex odmieta posielať fotky dcéry
Mám ex partnera, s ktorým máme 3 ročný dcéru ktorá má autizmus. Súdom bolo dáte že mne bola súdom pridelená mala. A že striedava starostlivosť o dohode nás. Dávam mu ju každý druhý víkend. Keď je u mňa každý deň chce fotky malej, čo robí ako kde čo. A dnes teda o pol 8 večer som napísala nech mi pošle fotku, napísal nie, a že môžem si dokazovať čo chcem. Druhú tretiu štvrtú som napísala že chcem mali vidieť či je v poriadku. Povedal že je snou preč na návšteve, že nepošle. Ako mám postupovať, bojím sa o ňu. Nemam v ňom dôveru.
Názov fakt super.
Upokoj sa, začni mu dôverovať. Keď je dcéra s tebou, tiež mu foto nemusíš posielať.
@karmenka123 ten názov ti nevyšiel teda 🙃
@karmenka123 Fakt zavádzajúci názov. Čakala som nejaké vzrušenie, keďže všetci sú dnes pobláznení do Epsteina a že chceš minimálne fotky pohlavného styku otca s dcérou a ty tu riešiš takéto kraviny!
Neposielaj mu fotky ani ty
nazov je cely zle. Mas dovod na to aby si sa bala o dieta ? Moze jej on nejako ublizit alebo zavazne podcenit jej zdravotny stav alebo bezpecie ? Preco nemas v neho doveru ? Ako na neho reaguje dieta ? Toto vsetko ak mas argumenty proti spolocnemu traveniu casu si mala pouzit, ked sa rozhodovalo o tom komu bude dieta zverene a ako casto sa bude dieta stykat s otcom. Realne ti nemusi posielat ziadnu fotku. Je s nim v case, ktory predpokladam, ze ma stanovene sudom. Sorry ale budes sa musiet asi zmierit s tym, ze to mate takto nastavene.
Máte v rozsudku napísané, že si musíte posielať fotky a informácie, čo robíte, kde ste, čo jete atď? Ak nie, tak odpoveď máš, nerieš, čo robia, kde sú...nie je povinný a ani ty nie si povinná mu odpovedať na kraviny ani posielať fotky. Máte komunikovať medzi sebou ako rodičia ohľadom dieťaťa, ak si to situácia vyžaduje, nie keď si jeden z vás zmyslí, že chce fotku a súradnice kde je práve dieťa. Odovzdať v dohodnutom čase, vyzdvihnúť v dohodnutom čase. Aj on aj ty ste zodpovední za zverené dieťa v čase, kedy je s vami. Trošku dôvery, neverím, že by dieťaťu ublížil.
Je rovnaky rodic ako ty. Aky mas dovod pochybovat o tom, ze sa o nu nevie adekvatne postarat? Rozisli ste sa vy nevybijajte sa cez dieta, spraajte sa ako dospeli
ked si deti robia deti .. neviete sa dohodnut a ty mu beveris? ale ked si si s nim decko robila si mu verila? sa chovajte ako dospely zodpovedny rodicia a nie sa handrkujete o fotky ... ak sa ti daco nepaci - obrat sa na sud.. ale ak tam das ziadost o posielani fotiek kedy chces ty - tak ta akurat vysmeju
to decko je aj jeho nie iba tvoje
Prepac, o pol osmej si mu poslala spravu, nech ti posle fotku a odvtedy takto salies? Ved nepresla ani hodina. To ex je alkoholik, fetak, nasilnik alebo nesposobily? Ci preco mas o dieta taky strach, ked ti uz takmer hodinu neposlal fotku? Co ak su fakt na navsteve a nechce ju tam fotit (lebo je to vazne neslusne)? Nie si trochu hystericka?
Neposielaj mu a nežiadaj od neho. Uži si, že máš voľný víkend a venuj sa sebe. Načo si s ním zbytocne píšeš? A naviac, ako môžeš vedieť, že daná fotka je aj reálna a práve z tej chvíle? Ak by sa malo dačo stat, posielanie fotiek nijak neovplyvni to, či k danej situácii dôjde alebo nie ..
Uzi si vikend, a prestan mu posielat fotky malej aj ty. Vybavene.
Tie co pisete,ze nech ona neposiela...preco? Ona ma malu 12dni,on iba 2dni. Je to snad rozdiel. Kazdy den by som neposielala,ale parkrat ano. a ak je u neho,tak naco? A hlavne kontrola ci je ok? Divne
Nedala by som dieta niekomu, o kom mam pochybnosti a nemam v ňom dôveru.
Nedala by som dieta niekomu, o kom mam pochybnosti a nemam v ňom dôveru.
@anonym_3d60ae tak smola, to dieta je aj jeho.
@anonym_3d60ae tak smola, to dieta je aj jeho.
@anonym_914c15 čítaj co pise autorka.
Vsak neposielaj fotky ani ty a hotovo
A neboj sa tak 🙄
Je to aj jeho dieta
@karmenka123 chce vidiet fotky malej, zaujima sa o nu takze mu na nej zalezi. Neublizil by jej a je s nim v bezpeci. Upokoj sa a zopakuj si to niekolko krat.
@karmenka123 načo ho atakuješ správami? Nestačila ti odpoved, že je na návšteve? Snáď ju nezačne na tvoj povel fotiť z každého uhla, ako taký pes😵💫 je to jej otec, ty máš voľný víkend…. Mne to pripadá tak, že s tým rozchodom nie si zmierena. Vôbec mu nepíš, veď vieš, ako dieťa vypada. Ak ti on napíše, aby si ju odfotila, tiež to odignoruj. Načo také ovácie? Nebodaj by šoféroval a ty by si vypisovali, ako šialená….🫣 v nedeľu ti dieťa prinesie, koniec.
@karmenka123 neposielam ani ja, dieta mam pridelene sudom
Stretavanie na dohode, dieta same s otcom som este nikdy nenechala! Tiez nemam v nom doveru a mat ani nebudem
Ma 3 roky ale nema diagnozu
Ja by som zosalela, ked mu neverim a mala by som mu ju nechat
Tak asi ma nejaky dovod preco mu nedoveruje ☹
Ale zas sa budem opakovat. Zas ide o dieta. I ked tomu je asi jedno ci mama fotku ma alebo nie.... kazdopadne dohoda je dohoda. A ak on ju nedodrzi, robila by som rovnako.
@karmenka123 nie je povinný ti posielať fotky,,,,ale ani ty nie si povinná mu ich posielať, takže nabudúce nepošli ani ty....
@karmenka123 neposielam ani ja, dieta mam pridelene sudom
Stretavanie na dohode, dieta same s otcom som este nikdy nenechala! Tiez nemam v nom doveru a mat ani nebudem
Ma 3 roky ale nema diagnozu
Ja by som zosalela, ked mu neverim a mala by som mu ju nechat
@anonym_420130 preco si robite deti s niekym, komu nedoverujete? Som myslela, ze otca deti si dosledne vyberate.
Rozvedení ste a aj tak s tebou zametá. Sak mu ani ty neposielaj fotky.
Pleties si dojmy a pojmy. Striedavá nie je dohoda ani každý druhý víkend.
@anonym_420130 preco si robite deti s niekym, komu nedoverujete? Som myslela, ze otca deti si dosledne vyberate.
@anonym_6b5228 predtav si aj ja som si to myslela celych 10 rokov
Bol mi vsetkym, ruku do ohna by som za neho dala
Prislo dieta , ktore chcel aj on..a on sa otocil o 180 st, bohuzial vraj je rodicovstvo narocne , ze to nezvlada, z dna na den sa zbalil a odisiel..urobil veci, ktore porusili moju doveru voci nemu, vztah momentalne mame velmi zly, komunikacia velmi viazne, bohuzial je to clovek, ku ktoremu som doveru stratila a nielen ako clovek ale aj ako otec.. momentalne si vsak nasiel novu rodinu a s nou sa hra na idealneho partnera a na vlastne dieta kasle, o cudzie sa samozrejme starat bude lebo na to cudzie dieta nema vyzivovaciu povinnost 🤨🙈 vlasten dieta mu je na pritaz, cudzie toleruje lebo ho nezivi a obskakuje ho druha zena, ja som obskaovala po porode malo 🤷🏻♀️
Takze nie, fotky neposielam, s dietatom sam nikdy nebol a dufam ze to ostane co najdlhsie tak a dufam, ze aj nadalej bude na dieta kaslat aby si k nemu nevytvorilo ziadny vztah

@karmenka123 ten názov ti nevyšiel teda 🙃