icon

Prečo sa ženy po rozchode trápia menej ako muži?

Včera o 18:38

Prečo sa ženy po rozchode trápia menej ako muži ?

enmery
Včera o 18:39

Prečo sa muži po rozchode trápia menej ako ženy?

minenkaa
Včera o 18:51

@anonym_autor
To kto povedal ,každý sa trápi inak ,čo je viac a čo menej

lindous
Včera o 19:15

Záleží aký bol vzťah, prečo skončil, kto ho ukončil... určite sa nedá povedať, ktoré pohlavie sa trápi viac... predpokládam, že je to niečo čo zažívaš teraz (alebo aspoň máš ten pocit), ale určite sa to nedá zovšeobecniť... ja osobne som sa po mojom poslednom rozchode asi trápila menej ako on, ale on nevidel, že som sa omnoho viac trápila počas vzťahu a ukončila som ho v sebe ešte pred tým ako som to vyslovila nahlas...

anonym_649c26
Včera o 19:31

@anonym_autor to je blbost.

ivs97
Včera o 19:38

Lebo sa tie ženy pravdepodobne natrápili viac v tom vzťahu 🙂

viestta
Včera o 19:53

Vies si predstaivt, ze niektore po rozchode dokonca pocitia ulavu a radost z toho, ze konecne sa zbavili nepouzitelneho chlapa alebo uplneho magora? Mozno aj ta tvoja ju pocitila

demodun
Včera o 19:59

Lebo žena sa väčšinou najprv emocionálne odpúta a až potom odchádza zo vzťahu.

anonym_3286d5
Včera o 20:35

nemyslím žeby sa ženy trápili menej. Stačí niekedy čítať čo tu všetko píšu.

anonym_797ac8
Včera o 21:34

@anonym_autor
pretoze si uz pred rozchodom uvedomili, s akym chkapom to vkastne ziju. Ja som po prvom rozchode isla oslavovat, padom mi doslova kameň z hrude!
Po druhom rozchode som bola rok v prdeli a uplakana!

sszuzu8
Včera o 21:40

Osobne sa po rozchode už netrápim. To trápenie mnou prešlo už keď som vedela ze vzťah z nejakého dôvodu nefunguje a v mysli rozchod prebehol už oveľa skôr než v realite Fyzicky. Veľa žien to prežije ešte pred skutočným rozchodom a potom pôsobia silnejšie. Kdezto mužom to dôjde až keď je neskoro