Rozvod a zvýšenie výživného
Dobrý deň, za chvíľku ma čaká rozvod manželstva. Toto ma už vysporiadané, manžel aj ja chceme rozvod, dlhodobo spolu nežijeme , bude to len formalita. Deti mám už 3 roky zverené ja, muž má určené výživné, styk s deťmi súd neupravoval ( je to na našej dohode). Avšak teraz by som chcela, zvýšiť výživné a stanoviť aj styk s deťmi na konkrétne dní a víkendy. Je možné toto riešiť na pojednávaní o rozvode alebo musím podať nový návrh ? Ďakujem za odpoveď
Na rozvode sa riesi
1, ze sa chcete rozviest....
2, styk s detmi... a daj si to do rozsudku poznacit kedy presne ma mat deti on a ty.
3, vyzivne...
Takze ano, riesi sa to na sude ked sa rozvadzate. Dobre si to priprav. mozno sa dohodnete pred sudom...lahsia cesta.
@arek00 ďakujem, čiže musím si teda zohnať právnika 🙂
@arek00 ďakujem, čiže musím si teda zohnať právnika 🙂
@anonym_autor ak bude manzel robit prieky, tak áno...advokat pomoze. Ak nie, tak sa dohodnete aj bez neho. Mna rozvod stal 500€ a advokatka bola napomocna. Pomohla. A to sme sa dohodli na sude este pred nim...je taka moznost.

Na rozvode sa riesi
1, ze sa chcete rozviest....
2, styk s detmi... a daj si to do rozsudku poznacit kedy presne ma mat deti on a ty.
3, vyzivne...
Takze ano, riesi sa to na sude ked sa rozvadzate. Dobre si to priprav. mozno sa dohodnete pred sudom...lahsia cesta.