Rozvod Dominiky Cibulkovej
Žiadna diskusia na tuto tému?
O čom chceš diskutovať? Poznáš čo sa u nich doma dialo?
@anonym_autor mne nesmpatickí obaja,nesledujem ich....odjakživa som mala pocit,že ona si ho kúpila
@anonym_autor a koho zaujima? Mna teda absolútne nie a ide mi totalne na nervy ako na mna vyskakuje aj z chladničky. Nech si robi co chce, je to jej zivot a ako si zariadi tak bude mať. O chvíľu porodi Plackova a bude po senzacii o Cibulkovej a zas plný internet Plackovej
@anonym_autor teraz ti sem zacnu prispievat tie, ktore vobec nezaujima cibulkova😃
Svoj charakter ukázala keď sa "omylom" predbehla pri očkovaní na Covid.
@anonym_autor a koho zaujima? Mna teda absolútne nie a ide mi totalne na nervy ako na mna vyskakuje aj z chladničky. Nech si robi co chce, je to jej zivot a ako si zariadi tak bude mať. O chvíľu porodi Plackova a bude po senzacii o Cibulkovej a zas plný internet Plackovej
@anonym_9ab5b9 fiha, plackova ide rodit?🧐
Nobody cares....
Co dodat.. tradicna rodina.
pre mna prerazila dno, ked sa zapredala pre prazdny oblek v pampalaci
@anonym_1c5c5a
mala nesympatického manžela - mne pripadal ako darmožráč. Sa pamätám na to haló keď mala svadbu - v novinách na nete bol presný popis čo práve Cibulková robí v deň svadby. som nechápala .
myslím že inak to manž. ani skončiť nemohlo.
Bulvár si mädlí ruky, bude mať o čom písať celé týždne. Je pravda, že do spálne im nik nevidí ale úplne stačí, čo sa teraz prevalilo. Presne ako už tu bolo spomenuté, chýba jej pokora. Nezávidím jej, že míňa toľké peniaze, veď keď si ich zarobila, nech ich aj do Dunaja hodí ale to čo predvádzala poslednú dobu, už bolo naozaj moc. Tie okázalé oslavy, návšteva u prezidenta a ešte aj s poznámkou, že už tradičná a vycapí to hneď na net, proste potrebuje stále dávať na známosť, že je niečo viac. Akoby nestačilo, už je aj denne v TV v nejakej reklame. Hlavne, že týždeň predtým ako sa to prevalilo, bola v TV aj s manželom a tam slzila ako o nej rozprával, že aká je skvelá žena a matka. Ona žije život na insta a nie real. Detičky má krásne, mala všetko po čom môže žena túžiť, mohli si žiť krásny život ale tak manžel kamarátky znamená asi viac. Ale tak možno je len vovedená do omylu ako pri očkovaní...
@anonym_autor A koho to zaujíma? Je to jej život, nie náš.
Čo je o nich malo článkov? 🤣 Ja mám pocit že sa rozvádzajú len aby sa o nich písalo. Tretie dieťa už nechceli, tak čo iné vymyslieť ako telenovelu?
Ja sa ani necudujem. Ako inak moze dopadnut vztah, kde je dalsim plnohodnotnym clenom rodiny pestunka.
@anonym_autor DC mi je ukradnutá, ale ľutujem jeho a najmä ich deti, ktoré budú musieť kvôli matkinej hlúposti vyrastať v rozvedenej rodine. Raz sme ich osobne stretli a on sa fakt o toho syna úžasne staral, behal za ním, venoval sa mu, rozprával mi, smial sa s ním. Bolo vidieť, že úlohu otca si užíva a má ho veľmi rád. Škoda.
@anonym_autor DC mi je ukradnutá, ale ľutujem jeho a najmä ich deti, ktoré budú musieť kvôli matkinej hlúposti vyrastať v rozvedenej rodine. Raz sme ich osobne stretli a on sa fakt o toho syna úžasne staral, behal za ním, venoval sa mu, rozprával mi, smial sa s ním. Bolo vidieť, že úlohu otca si užíva a má ho veľmi rád. Škoda.
@anonym_d5d4c1, prečo matkinej hluposti, keď ma otec tulaveho vtáka? Uznávam, že je Cibulková veľmi nesympaticka a arogantne vystupujúca osoba. Ale na prietrtky išiel on a nie ona.
Podvadzala cibula, nie jej manzel. Ona je vesela v rozkroku.
@anonym_d5d4c1, prečo matkinej hluposti, keď ma otec tulaveho vtáka? Uznávam, že je Cibulková veľmi nesympaticka a arogantne vystupujúca osoba. Ale na prietrtky išiel on a nie ona.
@vroni práveže na prietrky chodila ona a nie on. Povedala to aj toho vinczeho žena. Keby behal za tou Ukrajinou, už dávno by ju z firmy vysmarili, to si môžeš byť istá. A uprimne, je mi ho aj ľúto. Lebo všetci z neho hneď urobili zlatokopa, od prvej chvíle. To by sme mohli aj z Federerovej žeby urobiť.
@anonym_9ab5b9 fiha, plackova ide rodit?🧐
@anonym_f52c32 vraj uz každú chvíľu, vyskočil mi nejaky článok na FB
@vroni práveže nie, teraz som čítala článok kde sa vyjadrila manželka cibulkineho milenca.
no co uz sa omrzeli dlho boli asi spolu a uz ich to nebavi.Malokto vydrzi spolu cely zivot v dnesnej dobe klasika a nie len u znamych ludi ved rozvody su dnes na dennom poriadku
@anonym_autor a čakal niekto niečo iné?
Cibula schudla a stuplo jej sebavedomie. Tak si isla dokazat, ze je este ziaduca.
Cibula schudla a stuplo jej sebavedomie. Tak si isla dokazat, ze je este ziaduca.
@anonym_edc0d4 tiez si myslim, ze chudnutie nebolo len tak, ona skor si vyhliadla ineho a chudlo sa cielene, pretoze to tak proste byva casto:D Pretoze jej manzel, vyzera fajn, ale pri nej taky chudacik mi prisiel, az podpapucnik, a ona taka.. no sekera namyslena mi pride z medii a tak (samozrejme nesudim, neviem..) ale proste u neho mi pride, ze skor to berie horsie ako ona a veru aj ho rychlo vymenila a podla mna uz davnejsie, podla toho co sa pise, ze ten jeho kamarat uz od okt, ci kedy odisiel zo spolocnej firmy atd...
mne vzdy prislo, ze on ju ma naozaj rad. lebo ktory chlap by sa fotil furt vo vytahu😀. aj vzdy ona kvakala, ze ako jej hovori, laska nevadi, ze si pribrala, bla bla, laska sem laska tam. no a uz je po laske. ohlady na deti sa neberu, podstatne su motyliky v bruchu. tak zas ma bulvar co pisat a my co citat😝
@anonym_1c5c5a kopec vakcin ostalo vyhodenych v koši, zase normalny clovek sa o to netrhal, jedna gebuzina hore dole, leb bez sa nedalo cestovat, lebo to tak zariadili
@anonym_autor ako ziadna, vsak jednu si uz otvorila
Ja sa ani necudujem. Ako inak moze dopadnut vztah, kde je dalsim plnohodnotnym clenom rodiny pestunka.
@mandzula angazovanie pestunky je mozno nie na Slovensku ale v zahranici normalny jav v bohatej rodine kde obaja rodicia podnikaju a su pracovne vytazeni

Pre mňa je ona nezaujímavá téma, ... nemôžem si pomôcť, no mne je od samého začiatku strašne nesympatická. Mala by si brať príklad z Vlhovej,ktorá má v sebe pokoru a aj to vystupovanie ako človek,sa nedá porovnať.