icon

Rozvod Dominiky Cibulkovej

Dnes o 14:19

Žiadna diskusia na tuto tému?

anonym_430e92
Dnes o 16:12

Domina Cesnaková ešte niekoho zaujíma?

anonym_1c5c5a
Dnes o 16:14
@anonym_4eeb00

@anonym_1c5c5a kopec vakcin ostalo vyhodenych v koši, zase normalny clovek sa o to netrhal, jedna gebuzina hore dole, leb bez sa nedalo cestovat, lebo to tak zariadili

@anonym_4eeb00 klameš, v tej dobe vakcína nebola vôbec dostupná pre bežných ľudí a nevyhadzovala sa, bola dostupná len pre zdravotníkov a pracovníkov v kritickej infraštruktúre
dostala sa k nej podvodom a možno aj korupciou

mandzula
Dnes o 16:15
@anonym_c35af6

@mandzula angazovanie pestunky je mozno nie na Slovensku ale v zahranici normalny jav v bohatej rodine kde obaja rodicia podnikaju a su pracovne vytazeni

@anonym_c35af6 Viem, no to neznamena, ze tie rodiny funguju ako rodiny. Neviem si predstavit, ze pri vsetkych radostiach a starostiach je pritomny cudzi clovek, nezniesla by som ani mamu, ani svokru, nikoho, kto by mi zasahoval do sukromia. Raz za cas mozno, no podla ich vyjadreni s nimi bola v podstate nonstop.

viestta
Dnes o 16:16
@anonym_c35af6

@mandzula angazovanie pestunky je mozno nie na Slovensku ale v zahranici normalny jav v bohatej rodine kde obaja rodicia podnikaju a su pracovne vytazeni

@anonym_c35af6 nielen v bohatej, ale aj v tych ekonomicky "slabsich". Sesternica v Britanii ma tiez pestunku k dcere a ona naozaj nie je z tych zazobanych. A ked uz sme pri tom, kolko sucastnych styridsiatnicok zo Slovenska robili po skole opatrovatelky v Britanii a nerobili u milionarov?

anonym_c35af6
Dnes o 16:19
@mandzula

@anonym_c35af6 Viem, no to neznamena, ze tie rodiny funguju ako rodiny. Neviem si predstavit, ze pri vsetkych radostiach a starostiach je pritomny cudzi clovek, nezniesla by som ani mamu, ani svokru, nikoho, kto by mi zasahoval do sukromia. Raz za cas mozno, no podla ich vyjadreni s nimi bola v podstate nonstop.

@mandzula a "bezne" rodiny bez pestunky funguju ako rodiny? Kolko prispevkov je len tu od upachtenych mam(nemyslim to v zlom), ktore lamentuju nad tym ako maju manazovat pracu, rozvod/dovoz deti do skolky/skoly/kruzku, varenie upratovanie atd

mandzula
Dnes o 16:21
@anonym_c35af6

@mandzula a "bezne" rodiny bez pestunky funguju ako rodiny? Kolko prispevkov je len tu od upachtenych mam(nemyslim to v zlom), ktore lamentuju nad tym ako maju manazovat pracu, rozvod/dovoz deti do skolky/skoly/kruzku, varenie upratovanie atd

@anonym_c35af6 Teraz sa však bavíme o tejto konkrétnej, k nej som vyjadrila svoj názor, iné neriešim, nie je to podstatou tejto témy.
A presne keď sa Dominika vyjadrovala k tomu, ako je pestúnka nonstop s nimi, vravím si, že toto dlho nevydrží.

ankare
Dnes o 16:24
@anonym_edc0d4

Cibula schudla a stuplo jej sebavedomie. Tak si isla dokazat, ze je este ziaduca.

@anonym_edc0d4 Podobný osud ako manželstvo Dominiky Mirgovej. Tá tiež schudla a rozviedla sa

ria_sprout
Dnes o 16:28
@ankare

@anonym_edc0d4 Podobný osud ako manželstvo Dominiky Mirgovej. Tá tiež schudla a rozviedla sa

@ankare lenže tam ju podviedol manžel, nie ona jeho.

anonym_c35af6
Dnes o 16:28
@mandzula

@anonym_c35af6 Teraz sa však bavíme o tejto konkrétnej, k nej som vyjadrila svoj názor, iné neriešim, nie je to podstatou tejto témy.
A presne keď sa Dominika vyjadrovala k tomu, ako je pestúnka nonstop s nimi, vravím si, že toto dlho nevydrží.

@mandzula nuz, v dobrom- zhodneme na tom ze v tejto teme sa nezhodneme. Ja si fakt myslim ze pritomnost pestunky akurat problem nebol a nebol ani v najmensom dovod preco sa toto manzelstvo rozpadlo

mandzula
Dnes o 16:30
@anonym_c35af6

@mandzula nuz, v dobrom- zhodneme na tom ze v tejto teme sa nezhodneme. Ja si fakt myslim ze pritomnost pestunky akurat problem nebol a nebol ani v najmensom dovod preco sa toto manzelstvo rozpadlo

@anonym_c35af6 Je to absolútne v poriadku, žiadna z nás netuší, čo za rozchodom reálne bolo, sú to len naše domnienky.

anonym_edc0d4
Dnes o 16:32
@ankare

@ankare Dominku Mirgovu vobec nepoznam😲.
a tiez si myslim, ze opatrovatelka nebola ani najmensi dovod rozchodu, bola to navyse starsia pani, ziadna mlada a seksii , taku by cibula ani nedovolila😀.

anonym_85c4b5
Dnes o 16:32

@anonym_autor ako osoba mi nebola sympatická tym ze preferoval norkove a iné zvieracie kožuchy a ze v tom bude pokračovať raz sa vyjadrila ze ju nezaujíma z akého zvierata to je....tym pre mna klesla ako osoba ktorá nema absolútny sucit a od vtedy mi bola nesympaticka ....to ze sa pretrčala kdesi vo výťahu a fotila mi nevadilo a ze sa ide rozvádzať no není prvá ani posledná....bola úspešná športovkyňa zarobila si na seba

autor
Dnes o 16:37
@anonym_edc0d4

mne vzdy prislo, ze on ju ma naozaj rad. lebo ktory chlap by sa fotil furt vo vytahu😀. aj vzdy ona kvakala, ze ako jej hovori, laska nevadi, ze si pribrala, bla bla, laska sem laska tam. no a uz je po laske. ohlady na deti sa neberu, podstatne su motyliky v bruchu. tak zas ma bulvar co pisat a my co citat😝

@anonym_edc0d4 bude v médiách, bude viac peniažkov od sponzorov 😉

anonym_557b9c
Dnes o 16:46
@anonym_6fc4be

Pre mňa je ona nezaujímavá téma, ... nemôžem si pomôcť, no mne je od samého začiatku strašne nesympatická. Mala by si brať príklad z Vlhovej,ktorá má v sebe pokoru a aj to vystupovanie ako človek,sa nedá porovnať.

@anonym_6fc4be Vlhová a pokorná? Myslíš tú čo v reklamách podporuje hazard?

ankare
Dnes o 16:57
@ria_sprout

@ankare lenže tam ju podviedol manžel, nie ona jeho.

@ria_sprout Nevieme, ako to bolo naozaj. Niekde sa Peter vyjadril, že Dominika ho podviedla prvá s nejakým rapperom. Od toho incidentu už zle spolu žili až si Peter nasledne našiel frajerku. 🤷

sss777
Dnes o 17:15

@anonym_autor
Mne je manžela ľúto, mne on z tých dvoch príde taký normálnejší. A neviem si predstaviť, že by som deťom rozbila rodinu kvôli inému mužovi. Ale to som ja.
Čo sa týka pestúnky, v zahraničí je to úplne normálne aj u rodín, ktoré nie sú milionári.
Keď môžem dať pestúnke/opatrovateľke 15 eur za hodinu a byť zatiaľ spokojná v robote, že je o moje dieťa skvele postarané, prečo nie?

isis234
Dnes o 17:16
@vroni

@anonym_d5d4c1, prečo matkinej hluposti, keď ma otec tulaveho vtáka? Uznávam, že je Cibulková veľmi nesympaticka a arogantne vystupujúca osoba. Ale na prietrtky išiel on a nie ona.

@vroni ona podvádzala muža skôr. On nie. Nevie si vážiť manžela.
Sama písala aj vravela v relácii, že jej muž sa staral o deti, ona na to nemala...
Nuž, časom zistí, že nie je hodno podvádzať, ukradnúť kamarátke manžela. Možno sa s ňou on len "hrá" oberie ju o eurá a vráti sa k manželke.

jeennyv
Dnes o 17:18

Mne je nesympaticka cely cas, svojim prejavom, zivotnym stylom…kozuchy, vyzdobuje jej firma na Vianoce atd a cez kovid vosla do omylu ci ju tam dostali 😀😀akoo jej muz, ako jej podrztaska….viac vody namutila cez net nez sportom…registrujem ju, lebo sa tomu clovek nevyhne… inak ani slecna co je lyzovanie mi dviha tlak

alickapusinka
Dnes o 17:20

To že ju ukazuju o nej píšu bulvár to dostane zaplatene ak klikne človek na stranku už s toho ma peniaze.Zadarmo určite to nie je ONA zadarmo neurobi nič aj na IG tam čo ju sleduju ONA za všetkým vidi len peniaze.Nežijeme s nimi nič o tom nevieme a čo že sa rozviedla milion ľudi sa denne rozvadza len nie sú slavny taký ako ONA tak spenaži všetko lebo je zvyknuta len brať brať hrabať.Srať na nich.

autor
Dnes o 17:24
@alickapusinka

To že ju ukazuju o nej píšu bulvár to dostane zaplatene ak klikne človek na stranku už s toho ma peniaze.Zadarmo určite to nie je ONA zadarmo neurobi nič aj na IG tam čo ju sleduju ONA za všetkým vidi len peniaze.Nežijeme s nimi nič o tom nevieme a čo že sa rozviedla milion ľudi sa denne rozvadza len nie sú slavny taký ako ONA tak spenaži všetko lebo je zvyknuta len brať brať hrabať.Srať na nich.

@alickapusinka ze sa rozvádza ôk, ze robi okolo toho také tanecky je ale trápne.

anonym_e7ed94
Dnes o 17:24

Od oktobra, odkedy sa prvykrat medializovalo, ze maju krizu a riesia to, ze on je casto s tou ukrajinkou, som si hovorila, ze pravda bude niekde uplne inde, lebo ak by bol on ten s tulavymi topankami (a organmi), tak by sa ho cibula logicky tak odusevnene nezastavala. a mala som pravdu. neviem, ci sledujete niekto aj janu kurilakovu, ale oni so stanom tiez su asi tak ako cibula s navarom. tiez od leta ziadne spolocne fotky a na fotkach je casto s kamosom a vzdy tam prilepi aj srdiecko. tiez dlhorocne manzelstvo. asi ozaj zacnem verit, ze ludia nie su stvoreni na jeden celozivotny monogamny vztah

mandzula
Dnes o 17:25
@sss777

@anonym_autor
Mne je manžela ľúto, mne on z tých dvoch príde taký normálnejší. A neviem si predstaviť, že by som deťom rozbila rodinu kvôli inému mužovi. Ale to som ja.
Čo sa týka pestúnky, v zahraničí je to úplne normálne aj u rodín, ktoré nie sú milionári.
Keď môžem dať pestúnke/opatrovateľke 15 eur za hodinu a byť zatiaľ spokojná v robote, že je o moje dieťa skvele postarané, prečo nie?

@sss777 Akurát že oni pestúnku ťahali všade, chodila s nimi dovolenky, trávila s nimi aj čas, keď boli doma, vtedy sa tá pani vyjadrila, že tí dvaja jej prácu uľahčia, čo vyznelo, ako keď sa o deti primárne stará ona aj v čase, keď sú doma.

anonym_9fc8ae
Dnes o 17:28

@anonym_autor ja poznam Michala, nie sme nejaki blizki kamarati, ale pozname sa. Z toho co viem mi pripada, ze bol trosku sklamany z jej pristupu k materstvu. Ona ma tie deti ako modny doplnok a na fotky 🙈 aj minuly tyzden bol on sam s deckami na lyzovacke. Realne sa o nych stara opratrovatelka na striedacku s babkou.

personality
Dnes o 17:33

A zase akého spatneho chlapa našla

ankare
Dnes o 17:37
@personality

A zase akého spatneho chlapa našla

@personality Presne, ešte skaredsi než Michal.

anonym_82b52b
Dnes o 17:42

Nesledujem ju, ale čokoľvek otvorím, alebo zapnem, tak vyskočí Cibulková. Predtrca sa na platformách, mapuje "do podrobna" svoj život, fotky pridáva aj z Riti Paľovej a zrazu prosí verejnosť o súkromie? Veď sa všade pcha jak trafená a zrazu chce súkromie? Veď si ho mala, telica, strážiť. Veď aj táto situácia je súčasť života, tak by sa k tomu mohla tak hrdinsky postaviť ako pred zrkadlo vo výťahu. Akože, keby sa o nej nepísalo a nemala by followerov, tak sa nervovo zrúti. 😎🍿

yosi
Dnes o 17:58

@anonym_autor Není o čom. On je sprostý, ona ešte sprostejšia. 2 rodiny v troskách, 3 malé deti bez kompletnej rodiny. Ešte viem pochopiť keď sa chlap zaľúbi do nejakej mladej žaby, ale opustiť vlastnú rodinu, malú dcéru a ísť sa starať o 2 cudzie deti, to by malo byť trestné.

anonym_6fc4be
Dnes o 18:11
@anonym_557b9c

@anonym_6fc4be Vlhová a pokorná? Myslíš tú čo v reklamách podporuje hazard?

@anonym_557b9c ja som ju v takej reklame nevidela,no videla som tam Slafkovskeho a iných. No ja nepíšem o reklamách. To je ich biznis. Ja píšem o tom, ako sa ona správa a celkovo vyžarovanie. Z Cibulkovej nič dobré nekuka. Prezentuje sa arogantným štýlom akoby jej patril svet. Jednoducho nesympatická osoba. A ako čítam, zhodneme sa na tom viacerí

tiezjedna
Dnes o 18:12

Oni sa rozvádzajú? To už je level Sagan... Pompézne svadby, veľké lásky, dlhodobé vzťahy a potom bum... Obaja skvelí športovci, ale súkromnie nezvládli

yosi
Dnes o 18:23
@tiezjedna

Oni sa rozvádzajú? To už je level Sagan... Pompézne svadby, veľké lásky, dlhodobé vzťahy a potom bum... Obaja skvelí športovci, ale súkromnie nezvládli

@tiezjedna Keď je koze dobre, ide na ľad tancovať. Podobný prípad ako Marcinková. Si zlikvidovali vlastné rodiny a teraz si naivne myslia, že ich cudzí chlap bude živiť. Veď oni sa obe z toho zobudia, že tí za to nestálo