Rozvod Dominiky Cibulkovej
Žiadna diskusia na tuto tému?
@anonym_1c5c5a kopec vakcin ostalo vyhodenych v koši, zase normalny clovek sa o to netrhal, jedna gebuzina hore dole, leb bez sa nedalo cestovat, lebo to tak zariadili
@anonym_4eeb00 klameš, v tej dobe vakcína nebola vôbec dostupná pre bežných ľudí a nevyhadzovala sa, bola dostupná len pre zdravotníkov a pracovníkov v kritickej infraštruktúre
dostala sa k nej podvodom a možno aj korupciou
@mandzula angazovanie pestunky je mozno nie na Slovensku ale v zahranici normalny jav v bohatej rodine kde obaja rodicia podnikaju a su pracovne vytazeni
@anonym_c35af6 Viem, no to neznamena, ze tie rodiny funguju ako rodiny. Neviem si predstavit, ze pri vsetkych radostiach a starostiach je pritomny cudzi clovek, nezniesla by som ani mamu, ani svokru, nikoho, kto by mi zasahoval do sukromia. Raz za cas mozno, no podla ich vyjadreni s nimi bola v podstate nonstop.
@mandzula angazovanie pestunky je mozno nie na Slovensku ale v zahranici normalny jav v bohatej rodine kde obaja rodicia podnikaju a su pracovne vytazeni
@anonym_c35af6 nielen v bohatej, ale aj v tych ekonomicky "slabsich". Sesternica v Britanii ma tiez pestunku k dcere a ona naozaj nie je z tych zazobanych. A ked uz sme pri tom, kolko sucastnych styridsiatnicok zo Slovenska robili po skole opatrovatelky v Britanii a nerobili u milionarov?
@anonym_c35af6 Viem, no to neznamena, ze tie rodiny funguju ako rodiny. Neviem si predstavit, ze pri vsetkych radostiach a starostiach je pritomny cudzi clovek, nezniesla by som ani mamu, ani svokru, nikoho, kto by mi zasahoval do sukromia. Raz za cas mozno, no podla ich vyjadreni s nimi bola v podstate nonstop.
@mandzula a "bezne" rodiny bez pestunky funguju ako rodiny? Kolko prispevkov je len tu od upachtenych mam(nemyslim to v zlom), ktore lamentuju nad tym ako maju manazovat pracu, rozvod/dovoz deti do skolky/skoly/kruzku, varenie upratovanie atd
@mandzula a "bezne" rodiny bez pestunky funguju ako rodiny? Kolko prispevkov je len tu od upachtenych mam(nemyslim to v zlom), ktore lamentuju nad tym ako maju manazovat pracu, rozvod/dovoz deti do skolky/skoly/kruzku, varenie upratovanie atd
@anonym_c35af6 Teraz sa však bavíme o tejto konkrétnej, k nej som vyjadrila svoj názor, iné neriešim, nie je to podstatou tejto témy.
A presne keď sa Dominika vyjadrovala k tomu, ako je pestúnka nonstop s nimi, vravím si, že toto dlho nevydrží.
Cibula schudla a stuplo jej sebavedomie. Tak si isla dokazat, ze je este ziaduca.
@anonym_edc0d4 Podobný osud ako manželstvo Dominiky Mirgovej. Tá tiež schudla a rozviedla sa
@anonym_edc0d4 Podobný osud ako manželstvo Dominiky Mirgovej. Tá tiež schudla a rozviedla sa
@ankare lenže tam ju podviedol manžel, nie ona jeho.
@anonym_c35af6 Teraz sa však bavíme o tejto konkrétnej, k nej som vyjadrila svoj názor, iné neriešim, nie je to podstatou tejto témy.
A presne keď sa Dominika vyjadrovala k tomu, ako je pestúnka nonstop s nimi, vravím si, že toto dlho nevydrží.
@mandzula nuz, v dobrom- zhodneme na tom ze v tejto teme sa nezhodneme. Ja si fakt myslim ze pritomnost pestunky akurat problem nebol a nebol ani v najmensom dovod preco sa toto manzelstvo rozpadlo
@mandzula nuz, v dobrom- zhodneme na tom ze v tejto teme sa nezhodneme. Ja si fakt myslim ze pritomnost pestunky akurat problem nebol a nebol ani v najmensom dovod preco sa toto manzelstvo rozpadlo
@anonym_c35af6 Je to absolútne v poriadku, žiadna z nás netuší, čo za rozchodom reálne bolo, sú to len naše domnienky.
@ankare Dominku Mirgovu vobec nepoznam😲.
a tiez si myslim, ze opatrovatelka nebola ani najmensi dovod rozchodu, bola to navyse starsia pani, ziadna mlada a seksii , taku by cibula ani nedovolila😀.
@anonym_autor ako osoba mi nebola sympatická tym ze preferoval norkove a iné zvieracie kožuchy a ze v tom bude pokračovať raz sa vyjadrila ze ju nezaujíma z akého zvierata to je....tym pre mna klesla ako osoba ktorá nema absolútny sucit a od vtedy mi bola nesympaticka ....to ze sa pretrčala kdesi vo výťahu a fotila mi nevadilo a ze sa ide rozvádzať no není prvá ani posledná....bola úspešná športovkyňa zarobila si na seba
mne vzdy prislo, ze on ju ma naozaj rad. lebo ktory chlap by sa fotil furt vo vytahu😀. aj vzdy ona kvakala, ze ako jej hovori, laska nevadi, ze si pribrala, bla bla, laska sem laska tam. no a uz je po laske. ohlady na deti sa neberu, podstatne su motyliky v bruchu. tak zas ma bulvar co pisat a my co citat😝
@anonym_edc0d4 bude v médiách, bude viac peniažkov od sponzorov 😉
Pre mňa je ona nezaujímavá téma, ... nemôžem si pomôcť, no mne je od samého začiatku strašne nesympatická. Mala by si brať príklad z Vlhovej,ktorá má v sebe pokoru a aj to vystupovanie ako človek,sa nedá porovnať.
@anonym_6fc4be Vlhová a pokorná? Myslíš tú čo v reklamách podporuje hazard?
@ankare lenže tam ju podviedol manžel, nie ona jeho.
@ria_sprout Nevieme, ako to bolo naozaj. Niekde sa Peter vyjadril, že Dominika ho podviedla prvá s nejakým rapperom. Od toho incidentu už zle spolu žili až si Peter nasledne našiel frajerku. 🤷
@anonym_autor
Mne je manžela ľúto, mne on z tých dvoch príde taký normálnejší. A neviem si predstaviť, že by som deťom rozbila rodinu kvôli inému mužovi. Ale to som ja.
Čo sa týka pestúnky, v zahraničí je to úplne normálne aj u rodín, ktoré nie sú milionári.
Keď môžem dať pestúnke/opatrovateľke 15 eur za hodinu a byť zatiaľ spokojná v robote, že je o moje dieťa skvele postarané, prečo nie?
@anonym_d5d4c1, prečo matkinej hluposti, keď ma otec tulaveho vtáka? Uznávam, že je Cibulková veľmi nesympaticka a arogantne vystupujúca osoba. Ale na prietrtky išiel on a nie ona.
@vroni ona podvádzala muža skôr. On nie. Nevie si vážiť manžela.
Sama písala aj vravela v relácii, že jej muž sa staral o deti, ona na to nemala...
Nuž, časom zistí, že nie je hodno podvádzať, ukradnúť kamarátke manžela. Možno sa s ňou on len "hrá" oberie ju o eurá a vráti sa k manželke.
Mne je nesympaticka cely cas, svojim prejavom, zivotnym stylom…kozuchy, vyzdobuje jej firma na Vianoce atd a cez kovid vosla do omylu ci ju tam dostali 😀😀akoo jej muz, ako jej podrztaska….viac vody namutila cez net nez sportom…registrujem ju, lebo sa tomu clovek nevyhne… inak ani slecna co je lyzovanie mi dviha tlak
To že ju ukazuju o nej píšu bulvár to dostane zaplatene ak klikne človek na stranku už s toho ma peniaze.Zadarmo určite to nie je ONA zadarmo neurobi nič aj na IG tam čo ju sleduju ONA za všetkým vidi len peniaze.Nežijeme s nimi nič o tom nevieme a čo že sa rozviedla milion ľudi sa denne rozvadza len nie sú slavny taký ako ONA tak spenaži všetko lebo je zvyknuta len brať brať hrabať.Srať na nich.
To že ju ukazuju o nej píšu bulvár to dostane zaplatene ak klikne človek na stranku už s toho ma peniaze.Zadarmo určite to nie je ONA zadarmo neurobi nič aj na IG tam čo ju sleduju ONA za všetkým vidi len peniaze.Nežijeme s nimi nič o tom nevieme a čo že sa rozviedla milion ľudi sa denne rozvadza len nie sú slavny taký ako ONA tak spenaži všetko lebo je zvyknuta len brať brať hrabať.Srať na nich.
@alickapusinka ze sa rozvádza ôk, ze robi okolo toho také tanecky je ale trápne.
Od oktobra, odkedy sa prvykrat medializovalo, ze maju krizu a riesia to, ze on je casto s tou ukrajinkou, som si hovorila, ze pravda bude niekde uplne inde, lebo ak by bol on ten s tulavymi topankami (a organmi), tak by sa ho cibula logicky tak odusevnene nezastavala. a mala som pravdu. neviem, ci sledujete niekto aj janu kurilakovu, ale oni so stanom tiez su asi tak ako cibula s navarom. tiez od leta ziadne spolocne fotky a na fotkach je casto s kamosom a vzdy tam prilepi aj srdiecko. tiez dlhorocne manzelstvo. asi ozaj zacnem verit, ze ludia nie su stvoreni na jeden celozivotny monogamny vztah
@anonym_autor
Mne je manžela ľúto, mne on z tých dvoch príde taký normálnejší. A neviem si predstaviť, že by som deťom rozbila rodinu kvôli inému mužovi. Ale to som ja.
Čo sa týka pestúnky, v zahraničí je to úplne normálne aj u rodín, ktoré nie sú milionári.
Keď môžem dať pestúnke/opatrovateľke 15 eur za hodinu a byť zatiaľ spokojná v robote, že je o moje dieťa skvele postarané, prečo nie?
@sss777 Akurát že oni pestúnku ťahali všade, chodila s nimi dovolenky, trávila s nimi aj čas, keď boli doma, vtedy sa tá pani vyjadrila, že tí dvaja jej prácu uľahčia, čo vyznelo, ako keď sa o deti primárne stará ona aj v čase, keď sú doma.
@anonym_autor ja poznam Michala, nie sme nejaki blizki kamarati, ale pozname sa. Z toho co viem mi pripada, ze bol trosku sklamany z jej pristupu k materstvu. Ona ma tie deti ako modny doplnok a na fotky 🙈 aj minuly tyzden bol on sam s deckami na lyzovacke. Realne sa o nych stara opratrovatelka na striedacku s babkou.
A zase akého spatneho chlapa našla
A zase akého spatneho chlapa našla
@personality Presne, ešte skaredsi než Michal.
Nesledujem ju, ale čokoľvek otvorím, alebo zapnem, tak vyskočí Cibulková. Predtrca sa na platformách, mapuje "do podrobna" svoj život, fotky pridáva aj z Riti Paľovej a zrazu prosí verejnosť o súkromie? Veď sa všade pcha jak trafená a zrazu chce súkromie? Veď si ho mala, telica, strážiť. Veď aj táto situácia je súčasť života, tak by sa k tomu mohla tak hrdinsky postaviť ako pred zrkadlo vo výťahu. Akože, keby sa o nej nepísalo a nemala by followerov, tak sa nervovo zrúti. 😎🍿
@anonym_autor Není o čom. On je sprostý, ona ešte sprostejšia. 2 rodiny v troskách, 3 malé deti bez kompletnej rodiny. Ešte viem pochopiť keď sa chlap zaľúbi do nejakej mladej žaby, ale opustiť vlastnú rodinu, malú dcéru a ísť sa starať o 2 cudzie deti, to by malo byť trestné.
@anonym_6fc4be Vlhová a pokorná? Myslíš tú čo v reklamách podporuje hazard?
@anonym_557b9c ja som ju v takej reklame nevidela,no videla som tam Slafkovskeho a iných. No ja nepíšem o reklamách. To je ich biznis. Ja píšem o tom, ako sa ona správa a celkovo vyžarovanie. Z Cibulkovej nič dobré nekuka. Prezentuje sa arogantným štýlom akoby jej patril svet. Jednoducho nesympatická osoba. A ako čítam, zhodneme sa na tom viacerí
Oni sa rozvádzajú? To už je level Sagan... Pompézne svadby, veľké lásky, dlhodobé vzťahy a potom bum... Obaja skvelí športovci, ale súkromnie nezvládli
Oni sa rozvádzajú? To už je level Sagan... Pompézne svadby, veľké lásky, dlhodobé vzťahy a potom bum... Obaja skvelí športovci, ale súkromnie nezvládli
@tiezjedna Keď je koze dobre, ide na ľad tancovať. Podobný prípad ako Marcinková. Si zlikvidovali vlastné rodiny a teraz si naivne myslia, že ich cudzí chlap bude živiť. Veď oni sa obe z toho zobudia, že tí za to nestálo

Domina Cesnaková ešte niekoho zaujíma?