icon

S manželom nás spája už iba dobrý sex a vášeň pre cestovanie. Nič iné

Včera o 13:09

Brali sme sa po dlhodobom spolužití asi 5 rokov cca sme spolu žili. Deti sme nikdy nechceli. Lebo sme dost cestovatelia takí kočovníci. Raz sme tam raz tam. Žijeme takým iným životom ako ostatné pary. Veľa chodí me túry a tak. Za hranice stan a tak. Dieťa tu nemá priestor. Príjmy máme tak tiež vselijako nič úplne stale. Sme takí dobrodruhovia. Dobrovolnicili sme a z toho sme žili roky na rôznych ostrovoch hoci obaja máme vs.
Na začiatku to bola Mega láska a prakticky po svadbe sme sa usadili. A manžel začal že ok Poďme že dieťa ešte stíhama máme len 36 obaja. Ja že určité nie. Ja nechcem. Chcem byť neviazana niecim. Moja dusa je proste inak nastavená. Ja pozeram práve letenky do Milána na víkend a tak. A stále pozeram kam. Ďalší mesiac pôjdeme.
Ako bola iskra teda zo začiatku najmä chémia tak tá nejak vyprchala. Manžel zostatol celkom. Nie je taký príťažlivý kus chlapa aký bol. trošku sa aj akoby opustil pribral.
Počas nášho manželstva pár ročného má sklamal Priserné veľa krát. Ja to neviem ani spocitat. Boli obrovské hádky, nesúlad. Dokonca som párkrát odišla

Strana
z3
anonym_cf5e4b
Včera o 18:46

Na VŠ vzdelanú ženu hrozná štylistika, aj gramatika.

ivicatolic
Včera o 20:01
@anonym_autor

Našla som. Manželovi v telefóne že mu volali cudzie ženské čísla plus som našla že si platil celé roky OF.
Toto má tak sklamalo ze. No neviete si to predstaviť. Bolesť sklamanie zo zrady sa stali súčasťou mojich dní.
Zistila som ze manžel má aj teda podviedol. Bol s nejakou von a balamutil ju nejaká srbka. Ja ani neviem ako odpustila som. Tvrdil ze to skončil.klamal potom klamstvo o vzťahu a také peniazoch.
Vždy vzdy od začiatku vzťahu sme mali dokonalý sex a intímny život. Pasovali sme si. O to to bolelo ešte viac. Keď som sa dozvedela tieto veci. Muž sa ale stále tvaril, že sa nič nedeje nestalo. To boli u lety. A on už v tom nefici.
Čiže čo nás spájalo a spája celý život bolo vášeň pre iné krajiny cestovanie a dokonalý priam Božský sex. Nikdy som taký sex s nikým ne zažila. Máme rovnaké chute fetise a pod. Zistila som. Ale že keď už ho vidím, beriem ho ok, páči sa mi ale nič viac. Necítim nic viac. Moje srdce za tvrdo voči nemu. Tak som sa stretla aj ja s dvoma mužmi na kavé. Aj aom si písala však čo. Aj on to robíeval. Prišla som. Na to že môžem mat aj desať chlapov keby ze chcem aj s mojou cudnou netypickou povahou.
Neviem ako ďalej. Bojim sa že uz nikdy taky sex nezaziem a že tí muži ďalší nebudú chcieť so mnou brazdiť svet a chapt moju povahu. Každý chce dieťa záväzky alebo svadbu a pod. Raz som sa už vydala. Neplánujem druhykrat. Manžel sa tvári ako má hroooozne moc miluje mucko úplný. Porobil však hrozne kraviny v našom vzťahu počas rokov že vôbec mal to svedomie.... Dôvera je u mna na nule. Spája nás iba rovnaký Lifestyle a sex nič viac je to ok a základ že to môže ešte po trvať či? Dá sa takto žiť? Dik za rady

@anonym_autor ste prázdni ľudia.... čo viac, a keby ste nemali prachy, tak ani sex by vás zrejme nebavil,,,👉

deedol
Včera o 21:47

kolko mate rokov? znies tak rozlietane ezotericky, spominas znamenia, ja neviem, hladam v tom nejake racio alebo aspon nieco, coho sa zachytit, ale nenachadzam...
tak len napisem, ze ja by som sa na tvojom mieste rozviedla. ale tak moja priorita v zivote nie je "dokonaly sex":D

Strana
z3