Študujem na výške a mám súd s mojou matkou kvôli výživnému
Dobry vecer,
ani neviem, kvoli comu pisem do tejto skupiny, asi len potrebujem podporit.
Vo stvrtok mam sud s matkou ohladom vyzivneho,kedze este studujem na vyske. S matkou sa polroka nerozpravam, nasla si noveho priatela, odstahovala sa k nemu a mna prakticky vyhodila na ulicu.
Chcem sa len opytat, co vsetko mam na sude vytiahnut, nechcem ju teda velmi pospinit,aj keby som mohla. Vlastne, uz s nou nemam chut ani komunikovat, ani ju vidiet,ani sa ju uz nesnazim pochopit. Cele Moje detstvo myslela len na seba, najprv boli chlapi az potom jej decka, mimochodom toto je jej 15ta zivotna laska.
O mne len vsade rozprava aka som nevychovana,nevdacna,ze si mam peniaze zarobit,ze som dospela, co nie je az taky problem ale v konciacom rocniku je to trosku narocnejsie. Je tu niekto,kto ma podobny problem s mamou? Dakujem.
@katka13katka ja by som jej asi odpisala, že si jej milé správy odkladas a nebudeš váhať ich použiť pri ďalšom prípadnom súde. A že či chce mať na krku exekútora, ak nevyplatí, čo ti patrí.... Už sa s ňou "neser" , aby si si číslo musela meniť? Veď ju postras trochu. Som zvedavá, ako bude s bratom zaobchádzať, keď jej príde pozvánka na ďalší súd.
@katka13katka Drzim Ti velmi palce do zivota, si sikovna baba a nemas to lahke. Nenechaj sa znechutit ❤
Nechápem, načo si takéto ženy vôbec robia deti.
@katka13katka ak bude robiť ďalej problémy, daj jej to poriadne vyžrať. Matka nematka.. Lebo toto nie je matka, to je ešte horšie než macocha.
Keby sme vedeli kde ma ten svoj biznis stála by tam fronta zien z Mk a pluli by tam o 106😇😜
Baby - spravime akciu ? Ved aj tak ideme von z domu na volby takze jednou cestou 2 dobre skutky.postavime stanok navarime caj a ponukneme popluvaci alebo predpluvaci drink.
Chapem ze su zeny ktore po detoch netuzia, nemaju na to cit, ale toto nie je zena .
Zruuuuda
@11mirka22 asi budem musiet. Brat je jej milacik, od neho to asi berie inak, aj ked mu tiez nic neprispieva.
@pajinka91 Dakujem🙂
@dopolbokaodrata Veruze, otcova manzelka sa chova 500x lepsie,nez ona. Radsej si nemala robit decka, ked k nim nema vztah ani cit.
@cacianka toto ma celkom pobavilo. Kludne pridte do Presova. 😂
@cacianka aj take su, aspon viem aka nechcem byt 🙂
@katka13katka prepac, ale ja som ti spominala, ze sud ti neprida na psychickej pohode, nie je to ziadna sranda sudit sa a tie prachy za to veru ani nestoja...kaslala by som ju, za tie nervy to ozaj nestoji 😞
@saskia_98 nie su vsetko peniaze... ale ta psychicka ujma,co jej matka sposobila, to nie, to si ziada total flegmatickeho cloveka, ktory je uplne nad vecou.... to nie je ako sudit sa s cudzim clovekom, ci byvalym kvoli alimentom pre dieta.... toto je matka a to sa kazdeho, aj dospeleho, dietata nepekne dotkne, ci chce, ci nie... lebo to nie je normalne, takto deptat vlastne dieta. Ja by som prerusila vsetky kontakty, vsetky a riesila to inak-v zaujme zachovania vlastneho dusevneho zdravia... nech si tie peniaze niekam strci (matka), zabezpeci si ich aj inak...
@katka13katka slaby pokus o odlahcenie velmi tazkej situácie a stresu...
@baklik Urcite s nou uz nemam chut nic riesit, ani komunikovat a to ani ona so mnou. Ved mi dala jasne opat pocitit, kde je moje miesto.
@cacianka Ja sa snazim nad tym netrapit, nemysliet na to a skor sa tesit, na to co pride v buducnosti. Tak sa to snazim odlahcovat aj ked nie kazdy vie len tak odstrihnut blizkeho cloveka zo zivota,ako ona🙂
@saskia_98 Peniazky chcem dat babke,aby mohla niekam ist,alebo si nieco kupila. Ako vdaku za to,ze sa o mna starala.
@katka13katka si neskutocne silne ziena a ja ti silno drzim palce, aby si sa mala v zivote dobre 🙂🍀. Na tu, ktora ta vynosila, sa vykasli...ale stoj si za tym, nech ti vsetky peniaze, ktore ti patria, da. Ak nie, ohlas to. Inak vsetky tie sms od nej si nechaj...nikdy nevies, kedy sa ti zídu...
ahoj ako si dopadla na štvrtkovom súde koľko matke určili aby ti platila a že ti rozbije ksicht jasne to su len reči pride na súd tak sktrotne ak by neprišla policia si pre ňu pôjde a súd jej to da zaplatiť až taka sranda to nieje.

Inak, teraz mi prisla dalsia sms, ze ma mala chut zhodit zo schodov alebo utopit,ked som bola mala. A ze mozem zabudnut na peniaze.
Neviem, kde sa v nej berie tolko zla a nenavisti. Az mi je z nej zle, asi to nema v hlave vsetko v poriadku. Zajtra si pojdem zmenit cislo, lebo tieto jej utoky asi neskoncia. 🙄