Styk 17 ročného dieťaťa s otcom
Ahojte,chcela by som sa Vás opýtať kedy sa dieťa po rozvode nemusí stretávať s druhým rodičom pokiaľ dosiahlo vek 17 rokov t.j. je takmer dospelé a nežiada si stretávanie sa s ním ...
To mi je jasne .. no druhá strana niet a niet ustúpiť a neustále kontroluje .. padol aj návrh na zakázanie vstyku s dieťaťom no na o treba predložiť viac ako len dôvod neustalého kontrolovania .. no žial dnes padli aj nadávky smerujúce na dieťa .. myslíš že by to ako ,,dôkaz" stačilo ... psychyka dieťa a pod .. ako sú spomenuté už dôvody niektoré ..
Stačí aby jedna strana nechcela sa stretávať a stretávanie sa neuskutoční. Moj syn nepoznal svojho otca celé roky až do 17 roku. No a čo teraz ho pozná ale aj tak to nemá žiadny význam. otec dieťaťa nemal záujem o stretávanie, mal aj súdom odklepnuté hodiny, ale on to využil asi 2-3 krát. a potom sa nato vy.... Neexistuje zákon, ktorý by donútil niekoho chodiť na stretnutie. vačšinou ocinko má nato nárok, ale nie povinnosť.
Uprimne, toto si ocinko uz nevynuti.... A nariadit stretavanie sudom? V 17tich??? Tiez nehrozi... Koliznym povie svoje.
Riesit zakaz styku? Preco? O chvilu ma 18 a to uz fakt nie je sanca.
@laura97 cau, si to nenapisala priamo mne, tak som nevedela, ze si odpisala...napis mi to v skratke, o co ide, lebo z toho, co si napisala, nie je mi to jasne..zakaz styku?zaco preco? 😕
Dakujem vam baby ste zlate... Velmi si cenim vasej rady 🙂

@laura97 Jednoducho...nebude sa s nim stretavat, nutit ho nemozes, ak nechce..niet zakona, ktory by prinutil dieta stretavat sa po rozvode s rodicom...