icon

Styk 7 mesačného dieťaťa za prítomnosti matky

monika1507
6. mar 2014

prosim vas ak viete tak mi prosim poradťťe moj manžel si chce dieťa bravať sam take maličke nieje kojene aa cche to riešiť sudom .. lebo predtym mal dať žiadosť o rozvod ale nie lebo on sa boji zaplatit všetky sumy okolo toho a pritom si zarobi za mesiac 700eu ...........a teraz ma že ide na sud požiadať aby si mohol maličku bravať sam ale to ja nechcem chcem aby sa snou stykaval len za mojej pritomnosti ako by som to dosihla može sud dat take male dieťa o kt. sa on nevie sam postarať ? on jej nevie ani plienku vymeniť ani obliecť ani nakrmiť,,, no jednoducho nič ...... čo mam robiť dava sud take maličke bez matky či ako mamičky radťe som zufala .... nevladzem

Strana
z2
tova
7. mar 2014

@luba28 kuratorka musi hajit prava malej,cize urcite nedoporuci styk s malou bez teba,... to su podla teba prava malej???? zakazat pristup k otcovi bez matky? co niekedy jej ublizil? je nezodpovedny alebo len za to ze ju neporodil nema pravo byt s nou osamote 2hod? zeny spametajte sa, ublizujete len detom, potom placate ze v 5r. dieta si nepozna otca, ma z neho starch

maminuska
7. mar 2014

@monika1507 osobne si myslím že keby si ho nechala s malou , bol by donutený sa vela vecí naučit. Muži nie su sprostí , sú len často lenivý . Svojim strachom živíš jeho nadutosť a aroganciu, príliš si všetko berieš k srdcu, čo povedal ako povedal , čo urobil neurobil - tak nech ti je to u prdele . Chceš sa starať , ok , staraj sa , nauč sa a tu máš.
Však zabit ju nemôže , ked mu ju necháš dve hodky . Použi metodu otvorených dverí .

tova
7. mar 2014

@monika1507 ano ale tam bola tvoja mamka.... tam nebol sam, vela muzov v takej situacii to necha radsej na babku, keby bol uplne sam nemal by na vyber aj ked sa boji do toho pustit alebo je lenivy.

luba28
8. mar 2014

@tova nie zakazat,ale mala je este fakt mala nato,ze jej otec ju pride pozriet na 10min,....vie velke kulove o starostlivosti o take male dieta,..ja by som tiez branila v tom,aby bol sam s nou,...mamina hovori,ze ako sa k malej sprava a ako o nej hovori,..to je ok???ved je jasne,ze robi len na truc,..jemu vobec nejde o to,aby bol s malou ,....on len chce trapit matku,....ak s malou nebol nikdy dlhsie tak preco teraz by mal,hm???nerozumiem takemu zmyslaniu,....ja som tiez svoju nachavala radsej u jeho mamy,aj ked ani tam ju nemali radi,...ale aspon som vedela,ze bude s nou a nie kade-tade s ex,....a to mala uz viac ako 7 mesiacov,....

maminuska
8. mar 2014

@luba28 ale čím viac sa bude bránit , tak tým bude otec viac tlačit , čím viac mu poskytne priestor tak tým menej ho to bude zaujímať.
To je proste zákon a jediná šanca ako sa ho zbaviť je mu to umožniť. Neverím tomu , že sa toho chopí .

monika1507
autor
8. mar 2014

@tova to nejde o to či tam bola moja mama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ide o to že on sa k tomu vobec nepostavil!!! išla som v noci ma chytil zlčnikovy zachvat a ho budim je mi zle potrebujem zachranku viete čo povedal nie nemožte vedieť lebo ste to nezažili!nie nejdem čo simuluješ išla som našich zobudiť moj oco bol ochotnžý hned moj muž ma ani neobul zobral si vankuš a paplon a išiel preč do inej izby si lahnuť!!!!!!!!!a pri postielke som klačala a som si myslela že je po mne mi povedal:ZDOCHNI!!!!!!!!!!!zatial čo ocino ma viezol a pred nemocnicou hovorim ocinovi ja nevladzem sa nadychnuť asi už končim moj oco plakal potichu ale ma zachranili pomohli a za tie tri hodiny moj muž ani malu neprebalil ...... plakala čo mala nacikanu élienku a viete čoi povedal ja ju neprebalím moja mama bola pri nej ..... on jej neda ani dudel keby v noci plakala ..... ked bola uplne mala plakala v noci hovorim mu chod prosim ta malej dať dudel viete čo povedal neviete :chod si ho dať sama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

monika1507
autor
8. mar 2014

@luba28
@tova presne tak on mi robi na truc!!!!on povie že ma malu rad ale sa rad ukazuje a on sa nevie postarať o take male babo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a luba28 dakujem vam ze stojite pri mne a viete čo to je ,,,,,

monika1507
autor
8. mar 2014

@maminuska ide o to že on sa k tomu vobec nepostavil!!! išla som v noci ma chytil zlčnikovy zachvat a ho budim je mi zle potrebujem zachranku viete čo povedal nie nemožte vedieť lebo ste to nezažili!nie nejdem čo simuluješ išla som našich zobudiť moj oco bol ochotnžý hned moj muž ma ani neobul zobral si vankuš a paplon a išiel preč do inej izby si lahnuť!!!!!!!!!a pri postielke som klačala a som si myslela že je po mne mi povedal:ZDOCHNI!!!!!!!!!!!zatial čo ocino ma viezol a pred nemocnicou hovorim ocinovi ja nevladzem sa nadychnuť asi už končim moj oco plakal potichu ale ma zachranili pomohli a za tie tri hodiny moj muž ani malu neprebalil ...... plakala čo mala nacikanu élienku a viete čoi povedal ja ju neprebalím moja mama bola pri nej ..... on jej neda ani dudel keby v noci plakala ..... ked bola uplne mala plakala v noci hovorim mu chod prosim ta malej dať dudel viete čo povedal neviete :chod si ho dať sama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! on si malu zoberie na peť minut a mala mu začne plakať hned mi ju dava lebo nevie čo snou on ma robiť!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

monika1507
autor
8. mar 2014

@maminuska styk zakazať nechcem ale chcem aby bol snou len za pritomnosti mna to je cele!

maminuska
8. mar 2014

@monika1507 nerozumieme si , ved styk zakázat ti nevravím ... ale nechat ho snou samého , to je potrebné . Nie že tam vždy niekto bude na koho sa môže vyhovoriť- daj mu ty, urob , ty, ja to neviem .....
Treba mu povedat, nauč sa ..

maminuska
8. mar 2014

@monika1507 tak ale čo čakáš že sa k tomu postaví ked tam vždy niekto je .... no nepostaví práve preto že tam niekto je ... daj mu tu malu a nechaj mu ju , nech sa postará . Garantujem ti že ho to prejde ked bude musiet prebalit , nakrmit lebo mu iná cesta nezostane .

monika1507
autor
8. mar 2014

@maminuska nie už som to skušala! iušla som aj zubarovi bol sam doma .,.. s malou u mojich rodičov brat bol sice dole cv izbe ale spal ...... a nenkrmil ju ani neprebalil!!!! prisla som domou že čo je lebo plakala ved ona mala jesť nakrmil si ju nie radšej necha dieťa plakať!

tova
8. mar 2014

@monika1507 ved ked to nikdy nerobil a zrazu ma vediet preco par mes. dieta place? mala si mu napisat jest o hodinu a skontrolovat plienku. takto to robia mamy aj ked pride opatrovatelka alebo niekto cudzi sa strarat o dieta nepozna rezim, preto treba povedat/napisat presny cas. Nikto neni proti tebe ale ty si to este neuvedomujes lebo nemas starsie deti, ked dieta nebude osamote s otcom od narodenia v 3r. bude to velmi tazke a potom sa budes este viac natahovat ze mala odmieta k nemu chodit a vlacit sa po sudoch. Takto dieta bude zvyknute ak bude vsetko ok, a ked medzitym zisti ze starat o dieta mu nevonia, tak si ju vezme na hodinu a donesie, alebo sam ostane chvilu len za tvojej pritomnosti aby nemusel prebalovat, krmit.

monika1507
autor
9. mar 2014

@tova čo sa mi do toho montujete všetko som mu vysvetlovala a aj ukazovala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a hovno z toho dnes ju prišiel pozrieť na 10 minut a dovidenia .......ked to tak bude ked nebude chcieť ist mal aza nim potom to budem riešiť!a nie teraz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to je jeho sračka že on nechce byť snou jemu desať minut stači a dovidenia! a za prve je agresívny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

amigad
9. mar 2014

ahoj, veď nech sa ho kurátorka spýta pred súdom čo, kedy papá malá..hlavne koľko ml, koľko zúbkov má,kedy bola chorá,aké lieky brala a podobne, ako často ju kúpete, koľko plienok miniete denne a tak...či vôbec má prehľad. A potom nech sa búcha do pŕs ako by sa postaral sám..
Tiež som sa obávala po rozchode, ako nedať malú a kamoška mi povedala, len nech ak bude treba dám na súd o určenie návštev, ale netrebalo. Vyhlásila som, že chcem ísť do práce a nech tatko ostane pekne doma na rodičovskej, to odmietol a odvtedy chodí pekne len na ávštevy. On zas nie je agresívny, ale jeho mať je protivná a vyhodila som ju z môjho bytu, kde sme predtým bývali spolu.Teraz si v ňom nažívam sama s malou, jeho mať sem nesmie, som ochotná výsť s malou von ju starej ukázať, no od októbra nemá stará záujem.

amigad
9. mar 2014

aaa netráp sa, kto nezažil naozaj neuverí, že existujú chlapi, čo síce žijú s dieťaťom, ale dokážu sa mi venovať až 5 minút za 3 dni. Viem čo to je, keď chlap ani nevie vymeniť plienku, okúpať, dať najesť a to sa na to pozeral denne 13,5 mesiaca okrem času, čo bol v práci. A pri druhom pokuse nakŕmiť po jednej lyžičke to vzdal a poveda "najedená" a dieťa hladné.

monika1507
autor
9. mar 2014

@amigad bihužial ani jeho mať nema zaujem lebo keby ju sem pridu pozrieť jeho mater by začala boleť ruka.. už len to je dobre ale mna ked boli brucho to nik z ich strany nevidi ..... nech si ide henten debil radšej odomna preč ako keby mam žiť s takym človekom kt.už nbarobil moc zla a na sude mi ide len o dobro mojej malej aby sa stretaval len za pritomnosti mna nič viac ..

Strana
z2