icon

Telefonovanie so synom: Ako riešiť problém s bývalým?

9. feb 2026

Som rozvedená, syn má 6 rokov. Raz mi ex vykrical, že chce mať so synom kontakt inak ako bezo mňa a kúpil mu mobil. Ok, v tom momente som sa stiahla, synovi zablokolava všetky hry, čiže môže iba telefonovat, WhatsApp. Tým pádom syn stratil o ten telefón záujem. Neustále ho niekde necháva, vybíja sa mu. A mne pribudla povinnosť ho dávať ešte nabíjať a neviem čo. Teraz ma ex bombarduje: že syn má vypnúty telefón, resp nedvíha, resp.neopdoveda na správy. Mám toho dosť.

jblheart
9. feb 2026

Telefón predaj a povedz Ex že ho dieťa stratilo a keď mu kúpi ďalší tak znovu ! Raz ho prestane baviť kupovať mobily a ti zatiaľ zarobíš. 😂🙂 + Mu povedz že sa to rýchlo vybíja a že ak by kupoval ďalší tak aj z nejakou 20k powerbankou 😉

anonym_018fcd
9. feb 2026

Tak ja by som to nechala nech si to vyriesi so synom.
On mu ho kupil on nech sa stara 😁.

pribinak
9. feb 2026
@jblheart

Telefón predaj a povedz Ex že ho dieťa stratilo a keď mu kúpi ďalší tak znovu ! Raz ho prestane baviť kupovať mobily a ti zatiaľ zarobíš. 😂🙂 + Mu povedz že sa to rýchlo vybíja a že ak by kupoval ďalší tak aj z nejakou 20k powerbankou 😉

@jblheart klamať? To je zlá rada. V podstate ju navadzas na podvod a zo mize byt veľký pruser

anonym_37b485
9. feb 2026
@jblheart

@jblheart To je veľmi zlý nápad podľa mňa. Určite klamstvom sa veci neriešia ..toto je absurdné.

anonym_37b485
9. feb 2026

@anonym_autor Navyše 6.ročné dieťa je malé na vlastný mobil. Hlavne na tú zodpovednosť. On má teraz v prvom rade sa sústrediť na školu a užívať si detstvo.
Ja by som ho mužovi buď vrátila a poriadne mu vyčistila žalúdok ,alebo ho odložila na neskôr. Ak by to nepomohlo a ex by natom trval, tak by ho mal len doma a dohliadala by som aby ho nabitý .A správy by som ignorovala.

bielasovicka
Autor odpoveď zmazal
julish
9. feb 2026
@bielasovicka
Odpoveď bola zmazaná

@bielasovicka dieta ma 6 rokov, hrat s ana mobile je asi to najstupidnejsie, co v tomto veku moze robit

bielasovicka
Včera o 06:49
@julish

@bielasovicka dieta ma 6 rokov, hrat s ana mobile je asi to najstupidnejsie, co v tomto veku moze robit

@julish no ved jasne. Ináč, ja som ten úvod zle pochopila, ale už to chápem. Preto som sa tak blbo opýtala 🤭🤭.

minenkaa
Včera o 08:53

@anonym_autor ignorovat a telefón dať spat bývalému,moj dom moje pravidla
Starať sa o telefón tvojho ex nie je tvoja povinnosť

anonym_f470a6
Včera o 12:16

teraz je problem co vlastne? ze mu kupil mobil a nekomunikoval to s tebou, alebo ze dieta je nezodpovedne a nevie kde ma telefon, co si v normalnom byte neviem predstavit- staci najst miesto, kam telefon odkladame... a ze ho nema nabity? tak ma 6 rokov, chcelo by to trochu tvoju sucinnost... napriklad ako som vyssie pisala... a to s nim vola ako casto? moja dcera od 5 rokov vola s tatinom kazdy den , kym nemala telefon tak z mojho, ked ma svoj, vie aj kam ho odlozit a kde sa nabija... trochu mu pomoz a problem vyrieseny