Telefonovanie so synom: Ako riešiť problém s bývalým?
Som rozvedená, syn má 6 rokov. Raz mi ex vykrical, že chce mať so synom kontakt inak ako bezo mňa a kúpil mu mobil. Ok, v tom momente som sa stiahla, synovi zablokolava všetky hry, čiže môže iba telefonovat, WhatsApp. Tým pádom syn stratil o ten telefón záujem. Neustále ho niekde necháva, vybíja sa mu. A mne pribudla povinnosť ho dávať ešte nabíjať a neviem čo. Teraz ma ex bombarduje: že syn má vypnúty telefón, resp nedvíha, resp.neopdoveda na správy. Mám toho dosť.
Tak ja by som to nechala nech si to vyriesi so synom.
On mu ho kupil on nech sa stara 😁.
Telefón predaj a povedz Ex že ho dieťa stratilo a keď mu kúpi ďalší tak znovu ! Raz ho prestane baviť kupovať mobily a ti zatiaľ zarobíš. 😂🙂 + Mu povedz že sa to rýchlo vybíja a že ak by kupoval ďalší tak aj z nejakou 20k powerbankou 😉
@jblheart klamať? To je zlá rada. V podstate ju navadzas na podvod a zo mize byt veľký pruser
Telefón predaj a povedz Ex že ho dieťa stratilo a keď mu kúpi ďalší tak znovu ! Raz ho prestane baviť kupovať mobily a ti zatiaľ zarobíš. 😂🙂 + Mu povedz že sa to rýchlo vybíja a že ak by kupoval ďalší tak aj z nejakou 20k powerbankou 😉
@jblheart To je veľmi zlý nápad podľa mňa. Určite klamstvom sa veci neriešia ..toto je absurdné.
@anonym_autor Navyše 6.ročné dieťa je malé na vlastný mobil. Hlavne na tú zodpovednosť. On má teraz v prvom rade sa sústrediť na školu a užívať si detstvo.
Ja by som ho mužovi buď vrátila a poriadne mu vyčistila žalúdok ,alebo ho odložila na neskôr. Ak by to nepomohlo a ex by natom trval, tak by ho mal len doma a dohliadala by som aby ho nabitý .A správy by som ignorovala.
@bielasovicka dieta ma 6 rokov, hrat s ana mobile je asi to najstupidnejsie, co v tomto veku moze robit
@bielasovicka dieta ma 6 rokov, hrat s ana mobile je asi to najstupidnejsie, co v tomto veku moze robit
@julish no ved jasne. Ináč, ja som ten úvod zle pochopila, ale už to chápem. Preto som sa tak blbo opýtala 🤭🤭.
@anonym_autor ignorovat a telefón dať spat bývalému,moj dom moje pravidla
Starať sa o telefón tvojho ex nie je tvoja povinnosť
teraz je problem co vlastne? ze mu kupil mobil a nekomunikoval to s tebou, alebo ze dieta je nezodpovedne a nevie kde ma telefon, co si v normalnom byte neviem predstavit- staci najst miesto, kam telefon odkladame... a ze ho nema nabity? tak ma 6 rokov, chcelo by to trochu tvoju sucinnost... napriklad ako som vyssie pisala... a to s nim vola ako casto? moja dcera od 5 rokov vola s tatinom kazdy den , kym nemala telefon tak z mojho, ked ma svoj, vie aj kam ho odlozit a kde sa nabija... trochu mu pomoz a problem vyrieseny