icon

Výživné na 10 a 7 ročné dieťa

marfuska13
5. jan 2016

ahojte chcela som sa opytat ci mi niekto nevie poradit...co mozem ocakavat od sudu ohladom vyzivneho?ako mam dokazat ze ma okrem svojej praci na zmluvu este jednu?a ci sa berie do uvahy ked je vlastnikom 1)8 z rodicovskeho domu ze nieco ma..a co by som este mala uvies na sude ohladom deti vydaje urcite veci uz mam aj blocky..dakujem pekne 🙂 🙂

Strana
z2
marfuska13
autor
19. jan 2016

zienky poculi ste niekto o ziadosti ktoru si moze zene podat na urychlenie vytycenia datuma sudu?

mirica
19. jan 2016

@marfuska13 .....požiadaj o vyššiu sumu priamo na prvom pojednávaní...s tým, že tú nižšiu ti predtým tak kázali na sociálke. Urob si detaailnú tabulku veškerých nákladov na deti....vratane adekvátnej časti nájomného, školské obedy, krúžky, ale aj tábory v lete ak deti chodia, oblečenie, stravu,drogeriu, lieky...všetko. No a na súde povieš , že si si urobila detailnú tabulku a zistila si , že náklady na deti sú ohodne vyššie, a preto žiadaš viac

lynn333
Autor odpoveď zmazal
alenah31
Autor odpoveď zmazal
guinevre
21. jan 2016

@alenah31 Mozem sa opytat, dalsie vyzivovacie povinnosti tvoj ex nema?

alenah31
Autor odpoveď zmazal
guinevre
21. jan 2016

@alenah31 Tak je to skor vynimkou, ze mate dobre vztahy, a aj ze tak dobre zaraba, ze tolko plati. Je to super, ked sa viete dohodnut tak, ze su vsetci s tym ok.

alenah31
Autor odpoveď zmazal
lynn333
Autor odpoveď zmazal
alenah31
Autor odpoveď zmazal
marfuska13
autor
25. jan 2016

@mirica dakujem pekne ale ked to tak rozbalim na tom pojednavani tak nebude ta sudkyna na mna pozerat ci mi nestrasi ze raz napisem tak a potom inak?aj tak mozno buem rada ked mi na obidve odklepnu 50 eur.neviem co ma on prichystane.

mirica
25. jan 2016

@marfuska13 ...neviem , či si aj do návrhu dávala presný rozpis nákladov na dieťa....ak nie , tak si ho urob , a zistíš kolko to je, a presne tým aj zdôvodníš zvýšenie sumy na súde......

marfuska13
autor
26. jan 2016

@mirica ja som podavala na sud potreby deti lebo ma to ziadali co mi boli poslane papiere zo sudu a mam si este raz uribit vydaje?ci?

dominga1
18. máj 2016

Baby viete mi poradiť prosím . Som na RD,sme zobratý,máme spolu krásne,zdravé dcérky 4 ročnú a 3 ročnú. Nefunguje nam manželstvo manžel je veľmi zmanipulovaný jeho matkou. Byvame spolu u svokri ale mame sami vchod. Lenže dom je písaný na svojej ja a deti nemáme trvale bydlisko u nich. Manžel mi dáva len daňový bonus a stoji platim poistky deťom. Ja dostavam 250 eur a platim uver a skolku. Manžel zarobí 550 eur a kupuje len stravu raz za mesiac nákup veľký inak nič. Ma uver a platí dom jeho vydavky sú 300 eur mesačné. Mne nedáva ani cent . Preto chcem rozvod . Trpim takto pol roka. Poraďte mi koľko by mi platil na deti vyzivne . Ďakujem

jessica44555
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2