Žaloba o poprení otcovstva
Ahoj, chcela by som sa opytat ako je to so zalobou o popreni otcovstva? S manzelom cakame dieta a po narodeni chce otcovstvo popriet kvoli tomu ze sa rozvadzame aj ked je evidentne ze otcom je on a ja som nemala ziadneho priatela ani milenca ani nic podobne... Je mozne aby sud rozhodol ze manzel nieje otcom aj ked testy otcovstva budu vraviet ze otcom je? Pride mi to absurdne ale neviem co cakat... Este ked nam dieta spravil "nasilu" po dohode ze na dalsie dieta niesme pripraveny kedze nase manzelstvo uz vtedy bolo v rozpade...
@guinevre ale on neziada o radu, ale ona. Ty mas radit jej v jej situacii a nie jemu, jeho matke, babke a neviem komu....
@mamulka211 Radila som jej, mozes si este raz lepsie precitat moje prispevky. A ked si to nepochopila, uz to nechaj tak. Tato tema nie je o tebe.
@guinevre 😀
@mamulka211 Ved pisala pravdu, neviem preco sa do nej navazas. V nedostatku argumentov staci dat velky usmev, trosku zivota do toho umierania ;)
@jani_uk premudrooooooost

@mamulka211 Kde pise, ze musime vychadzat iba z toho co pise? Co je zle v tom, ze beriem do uvahy, ze som druhu stranu nevypocula, a ze nekomentujem hned ako ovca, ze je clovek primitiv? Podla teba je normalne vynadat na niekoho kto ani nevie, ze sa tu o nom pise, a nemoze ani argumentovat svoj postup? Nehovorim vobec, ze ona klame, alebo, ze on je urcite dobrak, proste nepoznam, nemam potrebu kidat na jej muza ani na nu. Inak, vzdy beriem do uvahy, ze kazdy prispevok je jednostranny, uz tu poznam aj taku co pise same klamstva o byvalom, respektivne, nechce napisat celu pravdu, asi netusi, ze je tu aj niekto kto ich roky poznal, aspon sa mozem na tom zabavat 🙂