Ako nabrať odvahu odísť z nefungujúceho vzťahu?
Zeny ako ste to spravili a nabrali odvahu odijst od chlapa? Mame 4 rocne a rok a pol. Byt je jeho ale mam cca 20tis a dalsie 90siat investovane sle nemam vlastny byt.
Velmi sa bojim ci to sama zvladnem ani nie financne ale bez niekoho pomoci, nikoho siroko daleko nemam. No nie som stastna vo vztahu a deti s nim maju super vztah ako otec sa snazi no ako manzel 0..nic. bojim sa aj striedavej starostlivosti. Neviem si predstavit byt bez deti tak dlho.
Ja to nikdy nepochopím keď niekto napíše že nemám nikoho široko ďaleko. To sa vydáte a ihneď sa odtrepete na koniec sveta? To prečo?
No nebudes na to sama, deti otca maju. A zeny zvladnu vsetko, urcite budes minimalne spokojnejsia, ak nie rovno stastnejsia
Ja to nikdy nepochopím keď niekto napíše že nemám nikoho široko ďaleko. To sa vydáte a ihneď sa odtrepete na koniec sveta? To prečo?
@anonym_7c5cba no koniec sveta to nie je ja som z vychodu a on z BA.. jeden proste musel ist za druhym..
najtazsi je prvy krok ... mas vac ako mnohe ine zeny - mas nasetrene takze zaciatok zvladne... najdi si byvanie blizsie k rodine napriklad... ak nie iste to das ..ako mnohe pred tebou a mnohe po tebe ..len treba ten prvy krok a potom to uz pojde
najtazsi je prvy krok ... mas vac ako mnohe ine zeny - mas nasetrene takze zaciatok zvladne... najdi si byvanie blizsie k rodine napriklad... ak nie iste to das ..ako mnohe pred tebou a mnohe po tebe ..len treba ten prvy krok a potom to uz pojde
@anonym_687f16 strasne mam strach, keby nemame deti uz tu nie som. Ale takto neviem ci nieco zachranovat ci co. Citim sa ako vo vazeni v slepej ulicke..
@anonym_7c5cba no koniec sveta to nie je ja som z vychodu a on z BA.. jeden proste musel ist za druhym..
@anonym_autor tak sa vrátis na východ a zrazu už bude aj pomoc ...
.ako každá jedna druhá z vás nemá nikoho rodinu ,kamošky a podobne
ak sa odstahujes pocitaj s tym ze sud ti moze nariadit deti vozit do ba k otcovi ... ty mas strach ..ale mysli v prvom rade na deti-nenicit im vztah s otcom ... striedavka nemusi byt taka zla neskor ..ale teraz su na to este male ... skus popremyslat spisat si kroky .. mzno mensie mesto pri ba a budes vediet usetrit na najme ... znamych si najdes
Ahoj, ak máš v BA dobrú prácu, ostala by som a začala nový život. Deti, ak majú s otcom dobrý vzťah, nech sa s ním stretávajú. Teraz si to nevieš predstaviť, ale uvidíš o 2-3 roky, ako budeš vnímať oddych od detí. Ak budeš frčať na plné obrátky, budeš vyšťavená, nervózna, večne naštvaná.... Som sama s 2 deťmi a môžem len snívať o peniazoch, čo máš našetrené.
@anonym_autor detom bude stale pomahat ich otec, ked maju dobry vztah a ma zaujem, cize ked ich bude napriklad treba postrazit budes moct mu zavolat.
@anonym_a47245 no ty si už len múdra a keď súd nariadi stretávnie detí s otcom dvakrát do týždňa tak ona ich bude 350 km voziť ta aj naspäť však?
@anonym_a47245 no ty si už len múdra a keď súd nariadi stretávnie detí s otcom dvakrát do týždňa tak ona ich bude 350 km voziť ta aj naspäť však?
@anonym_826a90 vprvom rade súd pozerá na matku takže jej môže byť jedno či si krásavec príde po deti .áno radšej budem bývať niekde bez pomoci aby otecko mal všetko pod nosom .🤦taká som múdra ako ty krásavica
@anonym_826a90 vprvom rade súd pozerá na matku takže jej môže byť jedno či si krásavec príde po deti .áno radšej budem bývať niekde bez pomoci aby otecko mal všetko pod nosom .🤦taká som múdra ako ty krásavica
@anonym_a47245 vidno že nemáš šajnu o čom točíš a neprežila si si to ale mudruješ, keby áno vedela by si že pokiaľ chceš ty odsťahovať deti tak ďaleko od otca tak ich musíš ty k nemu aj dopraviť. Súd určite neprihliada na to že ty máš na druhom konci slovenska maminku ktorá by ti mohla pomôcť. Prvoradý je styk dieťaťa s oboma rodičmi, riešila som to, viem o čom píšem. Ty sa proste musíš prispôsobiť deťom a nie tomu čo je tebe ľahšia možnosť
@anonym_autor ak deti majú s ním vzťah, podľa mňa to nie je až také zlé, nedáš tomu ešte šancu? skúste to zachrániť
Velmi prijemne a vhodne riesenie pre tak male deti ich kazdy alebo kazdy druhy vikend odovzdavat niekde na pol ceste a ustavicne absolvovat taku dialku cez cele Slovensko 😵💫 . To by bolo pre ne hrozne.
Ak odides od muza tak skrz deti nieco blizsie.. ale verim ze by si ani tak daleko neodisla.
Drzim palce
@anonym_autor ak deti majú s ním vzťah, podľa mňa to nie je až také zlé, nedáš tomu ešte šancu? skúste to zachrániť
@ivicatolic ja by som aj dala ale on ma na haku.. a proste podla mna si je 100% isty ze neodijdem nemam kam a nemam odvahu byt sama s nimi.
Velmi prijemne a vhodne riesenie pre tak male deti ich kazdy alebo kazdy druhy vikend odovzdavat niekde na pol ceste a ustavicne absolvovat taku dialku cez cele Slovensko 😵💫 . To by bolo pre ne hrozne.
Ak odides od muza tak skrz deti nieco blizsie.. ale verim ze by si ani tak daleko neodisla.
Drzim palce
@ivik4 to neexistuje. Sice soferovat viem a nemam s tym problem ale urcite by som ich netahala hore dole kazdy druhy vikend ani seba.. ved ani nafta a kvalitne bezpecne auto nie je zadarmo..urcite by som ostala v BA
Cit. : "mam cca 20tis a dalsie 90 tis investovane" - si si ista, ze su to "tvoje" peniaze ? Aby si este smutne nepozerala pri rozvode na sudcu, ked ti vysvetli BSM.
Cit. : "mam cca 20tis a dalsie 90 tis investovane" - si si ista, ze su to "tvoje" peniaze ? Aby si este smutne nepozerala pri rozvode na sudcu, ked ti vysvetli BSM.
@patrike mne vysvetlovat nemusi mam JUDr. Ano su moje..
@anonym_autor A co to znamena, ze ako manzel 0? Rozpravali ste sa? Manzelsku poradnu ste navstivili?
Ak ano a nic a bojis sa, tak ak je taky super otec, tak sirnob program aj ty po svojom a v ten cas riesi deti on a ty si chod po svojom kde chces a s kym chces.
@anonym_autor A co to znamena, ze ako manzel 0? Rozpravali ste sa? Manzelsku poradnu ste navstivili?
Ak ano a nic a bojis sa, tak ak je taky super otec, tak sirnob program aj ty po svojom a v ten cas riesi deti on a ty si chod po svojom kde chces a s kym chces.
@anonym_e537ab mozno to je riesenie ale co ten spolocny cas. Ako dovolenky a sviatky.. a hadky pred detmi, atd
@anonym_a47245 Vratit na vychod? A deti co? Budu bez otca? Boze ty si to vsetko velmi lahko predstavujes. Zbalim sa a idem,ze? Neobzriem sa za sebou,nehladim na deti.
@anonym_e537ab ze nema ziadnen zaujem nulovy zaujem
@anonym_e537ab mozno to je riesenie ale co ten spolocny cas. Ako dovolenky a sviatky.. a hadky pred detmi, atd
@anonym_autor Toto si uz musite doriesit nejak vzajomnou dohodou.. Moj sice zaujem ma, ale sa strasne lahko rozculi..... Tiez som uz vselico zvazovala a aj sme sa skoro rozisli a to niekolkokrat... On sa mimo "svojich dni" zas snazi..len.. Ale keby to bolo takto ako popisujes a rozhovor ci poradna by nepomohli, tam by som s nim zila asi ako spolubyvajuca, mozno by som si nasla milenca a inak by sme riesili len deti, kto co kedy, nech aj ja viem, kedy mam svoj cas pre seba... Cisto kvoli detom,.kym je im dobrym.otcom. aj ked ..deti vela vycitia....
@anonym_e537ab ze nema ziadnen zaujem nulovy zaujem
@anonym_autor Ale riesili ste to? Co ti povedal?.
@anonym_autor Toto si uz musite doriesit nejak vzajomnou dohodou.. Moj sice zaujem ma, ale sa strasne lahko rozculi..... Tiez som uz vselico zvazovala a aj sme sa skoro rozisli a to niekolkokrat... On sa mimo "svojich dni" zas snazi..len.. Ale keby to bolo takto ako popisujes a rozhovor ci poradna by nepomohli, tam by som s nim zila asi ako spolubyvajuca, mozno by som si nasla milenca a inak by sme riesili len deti, kto co kedy, nech aj ja viem, kedy mam svoj cas pre seba... Cisto kvoli detom,.kym je im dobrym.otcom. aj ked ..deti vela vycitia....
@anonym_e537ab my uz zijeme ako spolubyvajuci. Len bez milencov..
@anonym_autor Ale riesili ste to? Co ti povedal?.
@anonym_e537ab ze sa polepsi ale somarina.. nelepsi sa nic..
odsťahuj sa aspoň o pár km ďálej. Zbytočne strácaš čas s týmto zjavom.
@anonym_autor Škoda, že si to zistila až teraz ..ľutujem len deti.

Ja som odvahu nabrala keď som už videla ako zle vplývajú na deti naše hádky plus som mala všetky možné mená len nie to moje . Provokácie nonstop proste som povedala dosť .Radšej nech sú deti v kľude ako s takým človekom