Ako prebieha bezdetný rozvod bez majetkových sporov?
Ako prebieha rozvod? Kolko trva? Co sa nas budu pytat? Nemame deti, majetok si rozdelime mimo sudne.. obaja chceme rozvod.
Manželka, chcete rozvod? áno. manžel, chcete rozvod? áno. Nežijeme spolu, intímne sa nestýkame, nehospodárime, nechceme navštíviť mediátora, ani čas na obnovenie spolužitia. bum. 20 minút a ste "rozvedení"... akurát si počkáte na právoplatnosť.
Manželka, chcete rozvod? áno. manžel, chcete rozvod? áno. Nežijeme spolu, intímne sa nestýkame, nehospodárime, nechceme navštíviť mediátora, ani čas na obnovenie spolužitia. bum. 20 minút a ste "rozvedení"... akurát si počkáte na právoplatnosť.
@anonym_93c6ca byvame este spolu meni to nieco? Ale oddelene
@anonym_93c6ca byvame este spolu meni to nieco? Ale oddelene
@xnatalkax nie, to je váš problém, ako si to vyriešite. Ak obaja súhlasia a ste bezdetní, je to otázka pár minút.
@xnatalkax podas navrh. uvedies skutocnosti, preco je manzelstvo rozvratene a nie je moznost "opravy". vytycia pojednavanie... oboch sa vas spytaju, ci trvate na tom, co ste uviedli... spytaju sa , ci spolu sexualne zijete... a o 13 min zaznie rozsudok ...
mna napriklad rozviedli tak, ze som ani nevedela, ze mame pojednavanie. Kedze odporca suhlasil s navrhom, prisiel zo sudu dalsi list ci suhlasim "aby súd v zmysle § 177 ods. 2 písm. b) Civilného sporového poriadku rozhodol bez nariadenia pojednávania" - potom prisiel len rozsudok... Kazdy je tymto pristupom dost zaskoceny a budu mi tvrdit, ze to nie je mozne :D
mna napriklad rozviedli tak, ze som ani nevedela, ze mame pojednavanie. Kedze odporca suhlasil s navrhom, prisiel zo sudu dalsi list ci suhlasim "aby súd v zmysle § 177 ods. 2 písm. b) Civilného sporového poriadku rozhodol bez nariadenia pojednávania" - potom prisiel len rozsudok... Kazdy je tymto pristupom dost zaskoceny a budu mi tvrdit, ze to nie je mozne :D
@anonym_93b9ad toto som chcela ale nás predvolali.Pritom on súhlasil,deti sme nemali,tak nechápem......všetko to tam trvalo 5 minút.
@xnatalkax sudca sa opýtal exa,či súhlasí s tým,čo som napísala v návrhu,opýtal sa nás,či máme iných partnerov,nemali sme,nechápem túto otázku...potom nás poslal von,potom sme sa vrátili,prečítal rozsudok,spýtal sa,či sa budeme odvolávať,nechceli sme sa,podpísali sme papiere a išli domov.Celé to trvalo 10 minút
15 minút a to mame dve deti. Právnik prečítal rodičovskú dohodu, obaja sme súhlasili a povedali že žijeme oddelene a mame ich partnerov a bolo po všetkom.
15 minút a to mame dve deti. Právnik prečítal rodičovskú dohodu, obaja sme súhlasili a povedali že žijeme oddelene a mame ich partnerov a bolo po všetkom.
@anonym_469efb
V Australii takyto rozvod online, bez otravovania sudov

30 minút aj s prestávkou, prečítali návrh a spýtali sa či súhlasíme. Riešilo sa aj zverenie dieťaťa a výživné