Ako prekonať zlomené srdce?
Ahojte baby, ako dlho trvalo kým ste sa dostali z rozchodu ? 😞
@anonym_autor podla dlzky vztahu to zavisi, od intenzity atd. U mna plati rovnica- ako dlho vztah trval, tak dlho som sa ho aj zbavovala z hlavy 😃 ak sa jedna o tie kratsie vztahy do 2-3r.
Ale ak si rychlo najdes kvalitnu nahradu, zabudnes aj zo dna na den 😁
niekoľko rokov. Potom som si založila ńovú rodinu a na ex si ani nespomeniem
Zatial su tomu u mna 2 roky po rozchode (bol to dlhorocny vztah) a stale som sa z toho nedostala...
@anonym_autor podla dlzky vztahu to zavisi, od intenzity atd. U mna plati rovnica- ako dlho vztah trval, tak dlho som sa ho aj zbavovala z hlavy 😃 ak sa jedna o tie kratsie vztahy do 2-3r.
Ale ak si rychlo najdes kvalitnu nahradu, zabudnes aj zo dna na den 😁
@anonym_ce0483 dig že kratšie vzťahy 2-3r 😀 ja som rád ak pri mne žena vydrží dlhšie ako hodinu.
Hovori sa, že za 1 rok vztahu je to 1 mesiac.
Závisí to od toho, kto rozchod inicioval. Ak ja, tak v podstate hned. Ak druhá strana, tak priblizne podla vyššie uvedeného pravidla. Dostávat sa z rozchodu roky...to asi nebude jediný problém daného človeka.
Hovori sa, že za 1 rok vztahu je to 1 mesiac.
Závisí to od toho, kto rozchod inicioval. Ak ja, tak v podstate hned. Ak druhá strana, tak priblizne podla vyššie uvedeného pravidla. Dostávat sa z rozchodu roky...to asi nebude jediný problém daného človeka.
@barka1 asi nehovoris z vlastnych skusenosti ... "Dakujem pekne" ludom ako ty - bez empatie - ak toto obdobie (aj ked su to roky), v ktorom sa zraneni ludia spamatavaju z niecoho bolestiveho, je u teba problem v cloveku samotnom. Dalsia rana pre takeho cloveka. 🙄
Tu sa nebavime o plači, scenach ale o beznom vnutornom vyrovnavani sa s rozchodom, ktory navonok nikto nemusi ani len vidiet. A mnohi ludia si niektore veci so sebou nesu aj cely zivot, nie len par rokov...
@anonym_ce0483 dig že kratšie vzťahy 2-3r 😀 ja som rád ak pri mne žena vydrží dlhšie ako hodinu.
@unbeholfen ty uz prestan kecat do kazdej temy ked nemas co normalne povedat
@anonym_autor moja to je individualne, zajtra mozes stetnut noveho chlapa, ktory bude lepsi ako tvoj ex a hned ten svet sa ti bude zdat krajsi.
@barka1 asi nehovoris z vlastnych skusenosti ... "Dakujem pekne" ludom ako ty - bez empatie - ak toto obdobie (aj ked su to roky), v ktorom sa zraneni ludia spamatavaju z niecoho bolestiveho, je u teba problem v cloveku samotnom. Dalsia rana pre takeho cloveka. 🙄
Tu sa nebavime o plači, scenach ale o beznom vnutornom vyrovnavani sa s rozchodom, ktory navonok nikto nemusi ani len vidiet. A mnohi ludia si niektore veci so sebou nesu aj cely zivot, nie len par rokov...
@anonym_ce0483 samozrejme ze viem, o čom hovorim. Mam 45 rokov a vztahy v dlzkach 4,5r, 11r, 1,5r a teraz sučasný.
Nie, nikdy som sa roky po rozchode neumarala. Ano, som asi silnejsia. Nie bez empatie. Ale tiez nie som jediná. Kamaratku nechal manžel po 9 rokoch a detmi vo veku 2,5r a 8m. Do roka sa oklepala a začala randit. Partnerovi umrela žena po 20r manželstve. Po roku truchlenia začal hladat partnerku, nechcel zostat do smrti sám.
Takže možno by som ja, moj názor a skusenosti ludi, ktorych poznám, možno mohli sluzit ako priklad. Že sa dá fungovat aj inak... A že roky smutit za vztahom nie je bezna norma.
Alebo tu snad autorka diskusie chce čitat len tragické pribehy a caka len na pritakanie?
@unbeholfen ty uz prestan kecat do kazdej temy ked nemas co normalne povedat
@anonym_8424e8 veď ja to poznám a s tým sa nič nedá robiť, aj ja som bol velakrát zalúbený a mal zlomené srdce keď mi ju prebral iný alebo ma odmietla. To sa nedá vypnúť to je v tele ten hnusný pocit a zožiera to. Neviem myslieť na iné ženy, a na dotyčnú nejde zabudnúť.

Nijako. Len sa trápit budzeme.
Ja by som mal tomu preventívne predchádzať keďže v mojom prípade to ináč byť ani nemôže.