icon

Ako reagovať na zúfalý telefonát od cudzej ženy?

19. feb 2026

Pred 10 rokmi ma opustil manzel kvoli inej zene. Zobrali sa, po par rokoch aj rozviedli. Teraz mi napisala nejaka zena, ci by mi mohla zatelefonovat, ze je zufala, ze manzel ju, aj deti opustil kvoli inej zene a ona zistila kto to je, aj to ze bola uz raz vydata (za mojho byvaleho) a ze predpoklada, ze to iste sa stalo aj mne, ze ide o tu istu zenu, ze to vypatrala cez jej priezvisko. Ze vlastne ani nevie, len by sa chcela porozpravat, ze mozno by nasla odpovede, co a preco sa to stalo. Ako by ste reagovali, na takuto spravu?

Strana
z2
anonym_fffdfd
19. feb 2026

To zavisi podla mna cisto na Tebe. Ak by som s touto situaciou (ex, rozvod) ja osobne bola uz vyrovnana, nemala by som problem sa s nou porozpravat, ak jej to ma nejakym sposobom pomoct a mne to neuskodi. Ale do nejakych detailnych kamoskovani by som asi nesla, nikdy nevies co vsetko je za tym.

anjelok
19. feb 2026

Ja by som nereagovala. Nemala by som chut rozoberat moje sukromie s cudzou zenou a uz vobec nie sa pitvat v minulosti.

anonym_e3d382
19. feb 2026

@anonym_autor nebavila by som sa s ňou. Nech si rieši svoje…. Každý máme niečo, cudzie veci riešiť ee

anonym_13213f
19. feb 2026

Určite NIE. . V dnešných časoch kde každý klame akú mám istotu že to je ozaj nejaká žena čo sa cíti oklamaná a zúfala z môjho ex? Nevidím dôvod prečo by som mala rozoberať svoj život s ex s neznámou ženou?

autor
19. feb 2026
@anonym_13213f

Určite NIE. . V dnešných časoch kde každý klame akú mám istotu že to je ozaj nejaká žena čo sa cíti oklamaná a zúfala z môjho ex? Nevidím dôvod prečo by som mala rozoberať svoj život s ex s neznámou ženou?

@anonym_13213f Tak chcela sa stretnut, len sme z rozneho mesta. Aky by mala iny dovod? Viem sa vzit, je to ponizujuca situacia, len tak by asi nevolala. Tiez som bola uplne v keli, ked sa mi to stalo a nenachadzala som odpovede, co sa to udialo.

beata_k
19. feb 2026

Ozvala by som sa. Verim, ze ma v hlave plno otazok a ziadne odpovede. Mozno by jej to trochu pomohlo sa zorientovat vo vlastnych pocitoch.

anonym788
19. feb 2026

Aj ja by som sa ozvala 🙂

anonym_72bfc6
19. feb 2026

@anonym_autor 100 % nie. To nie je tvoj problém. A kvôli reakcií sa môžeš do problémov zbytočne dostať. Nereaguj.

autor
19. feb 2026
@anonym_72bfc6

@anonym_autor 100 % nie. To nie je tvoj problém. A kvôli reakcií sa môžeš do problémov zbytočne dostať. Nereaguj.

@anonym_72bfc6 Ake problemy mas na mysli?

anonym_72bfc6
19. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor naruší ti to vlastnú pohodu a kľud hlavne, otvorí staré rany.

anonym_283533
19. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor no uz len to, ze ta dokazala vypatrat uplne cudzia zena, co vypatrala dalsiu zenu (byvalku tvojho byvaleho) a plus teba... to chce dost patrania "pre taku blbost"... a ty samozrejme nemozes vediet, ci nekeca... mozno potom len drobnu pomoc bude chciet a tak... ved zdielate podobny osud... a do noveho zaciatku... a ved urcite budes mat pochopenie...

anonym_83e013
19. feb 2026

odpisala by som len,ze pre teba je to uz nastastie zabudnuta minulost a mala by nanho zabudnut aj ona ale ze si s nou nemas co povedat,kedze sa k tomu uz nemas dovod vracat .. popraj jej pekny den a vela stastia a viac nereaguj ... bud rada,ze ty to uz mas za sebou -nemozes pomahat jeho buducim ex

autor
19. feb 2026
@anonym_283533

@anonym_autor no uz len to, ze ta dokazala vypatrat uplne cudzia zena, co vypatrala dalsiu zenu (byvalku tvojho byvaleho) a plus teba... to chce dost patrania "pre taku blbost"... a ty samozrejme nemozes vediet, ci nekeca... mozno potom len drobnu pomoc bude chciet a tak... ved zdielate podobny osud... a do noveho zaciatku... a ved urcite budes mat pochopenie...

@anonym_283533 Neviem, ci si rozumieme. Ta zena co prebrala muza mne, teraz prebera muza jej. Vsetky mame rovnake priezvisko, verejne udaje, lebo podnikame, staci pozriet obchodny register. Ty by si nepatrala, co za cubku ti prebrala muza?

lindous
19. feb 2026

Ja osobne by som jej odpísala, že si nemyslím, že si máme čo povedať... lebo čo máš ty spoločné so ženou, ktorá ti prebrala muža?... ja sa pri takýchto osobných veciach nerada otváram hocikomu a nie to ešte cudzím ľuďom a príde mi to trošku cez čiaru takto vypisovať bývalkám... aj keď chápem, že pri cudzích to môže byť niekedy jednoduchšie.... ak máš ty pocit, že máš čo povedať alebo máš chuť si ju vypočuť, tak prečo nie, je v poriadku sa s ňou spojiť, rovnako ako je v poriadku povedať jej nie, sprav podľa toho ako to cítiš

nika185
19. feb 2026

ja by som jej povedala, že pre mňa je toto čo sa týka ex už zabudnutá minulosť, nech sa nehnevá, ty si si svojou bolesťou a sklamaním prešla, načo sa vraciať späť, nuž ale je to len a len na tebe

autor
19. feb 2026
@lindous

Ja osobne by som jej odpísala, že si nemyslím, že si máme čo povedať... lebo čo máš ty spoločné so ženou, ktorá ti prebrala muža?... ja sa pri takýchto osobných veciach nerada otváram hocikomu a nie to ešte cudzím ľuďom a príde mi to trošku cez čiaru takto vypisovať bývalkám... aj keď chápem, že pri cudzích to môže byť niekedy jednoduchšie.... ak máš ty pocit, že máš čo povedať alebo máš chuť si ju vypočuť, tak prečo nie, je v poriadku sa s ňou spojiť, rovnako ako je v poriadku povedať jej nie, sprav podľa toho ako to cítiš

@lindous Takto podobne to citim aj ja, proste je to moja vec. Ale je mi jej luto, lebo viem, cim som si ja presla. Myslim, ze caka nejake informacie odo mna, aby asi vedela, na co vsetko sa ma pripravit. Jednoducho sa boji.

lindous
19. feb 2026
@anonym_autor

@lindous Takto podobne to citim aj ja, proste je to moja vec. Ale je mi jej luto, lebo viem, cim som si ja presla. Myslim, ze caka nejake informacie odo mna, aby asi vedela, na co vsetko sa ma pripravit. Jednoducho sa boji.

@anonym_autor lenže jej muž nie je tvoj bývalý muž, takže ty ju nevieš pripraviť na to čo ju čaká a podľa jeho povahy sa to môže vyvinúť rôzne... chápem, že s ňou súcitíš, ale mysli hlavne na seba

marca12
19. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Odpisala by som jej,ze sa nemam co k tomu vyjadrit. Je to uzavreta kapitola,mrzi ma,ze si tym prechadza,ale nemas jej ako pomoct. Pocuvat nejaku zufalku,ktori ti vyplakava na pleci a nadava na cudziu zenu,to teda nie.

anonym_3568bf
19. feb 2026

Mňa kontaktovala partnerka mojho ex, písali sme si, nakoniec som súhlasila nech zavolá, bola zúfalá, nešťastná.. vysvetlila som jej, že je to sebec a lakomec a že sa nezmení.
Mala som z toho dobrý pocit😁 chcela sa aj stretnúť, ale to som odmietla.
Zakrátko od neho odišla..
Bola by som zvedavá čo chce, maximálne nech ti zavolá, o dotyčnej by som sa vyjadrovala veľmi diplomaticky, netýka sa ťa to..

nika185
19. feb 2026

ešte dodám, aby si zvážila toto....nestaraj sa do súkromia iných, lebo sa to môže otočiť proti tebe, jej muž nie je tvoj ex aj keď tá mrcha nenásytná je jedna a tá istá, čo vieš o nej, že ti zviedla muža? Ale za váš vzťah bol zodpovedný tvoj ex ako aj teraz jej manžel za ten ich, toto je medzi nimi, nie je to predsa partnerka tvojho ex, ktorú opustil, ona, jej muž a tá cundra, to je ich trojuholník, nie tvoj

nika185
19. feb 2026
@anonym_3568bf

Mňa kontaktovala partnerka mojho ex, písali sme si, nakoniec som súhlasila nech zavolá, bola zúfalá, nešťastná.. vysvetlila som jej, že je to sebec a lakomec a že sa nezmení.
Mala som z toho dobrý pocit😁 chcela sa aj stretnúť, ale to som odmietla.
Zakrátko od neho odišla..
Bola by som zvedavá čo chce, maximálne nech ti zavolá, o dotyčnej by som sa vyjadrovala veľmi diplomaticky, netýka sa ťa to..

@anonym_3568bf ale to nie je partnerka jej ex ako v tvojom pripade, ty si mohla hovoriť aky je tvoj ex, ale ona nepozná jej muža, nepozná ju, ani tú, čo jej vzala muža a ktorá teraz ide po mužovi tej ženy, čo sa chce s ňou stretnúť

anonym_3568bf
19. feb 2026
@nika185

@anonym_3568bf ale to nie je partnerka jej ex ako v tvojom pripade, ty si mohla hovoriť aky je tvoj ex, ale ona nepozná jej muža, nepozná ju, ani tú, čo jej vzala muža a ktorá teraz ide po mužovi tej ženy, čo sa chce s ňou stretnúť

@nika185 áno, ale aj tak by som bola zvedavá čo chce.
A ako píšem nižšie nevyjadrovala by som sa na rozvracačku, netýka sa jej to..

nika185
19. feb 2026
@anonym_3568bf

@nika185 áno, ale aj tak by som bola zvedavá čo chce.
A ako píšem nižšie nevyjadrovala by som sa na rozvracačku, netýka sa jej to..

@anonym_3568bf no to áno, napokon je to len a len na nej, hádam nám potom napíše, ked sa rozhodne s ňou stretnúť, že čo chcela

muchotrafka298
19. feb 2026

Nestretla ani by som ju nekontaktovala. Nie je to ani moja vec ani moj problem. Nestaraj sa do cudzich vztahov.

anonym_c66517
19. feb 2026

Ja by som sa snou porozprávala že čo chce

anonym_d08e06
19. feb 2026

Poznam jednu taku. V praci rozbila 3 rodiny. V podstate aj firmu. A nie velku firmu. Alebo o 3 rodinach viem. Zena uplne bez skrupul.

anonym_6e1305
19. feb 2026

Mna si raz takto vyhladala tiez ex ale nastastie len priatela. Ja blba, mlada a naivna som s nou prv lwn volala. Zdala sa mila, tak sme sa stretli na zivo. No vyklula sa z nej uplna psychopatka. Takze za mna nie, nevies co je zac. Ja do dnea lutujem ze som sa s nou stretla. Normalne mi zacala rozpravat ze pozna ludi ktori by ho vedeli ,,odstranit,, len staci ze poviem ano. Co ti poviem, ako z filmu

nika185
19. feb 2026
@anonym_d08e06

Poznam jednu taku. V praci rozbila 3 rodiny. V podstate aj firmu. A nie velku firmu. Alebo o 3 rodinach viem. Zena uplne bez skrupul.

@anonym_d08e06 ja nepochopim tých chlapov, že toto dokážu a nehnusí sa im taká žena

anonym_d08e06
19. feb 2026
@nika185

@anonym_d08e06 ja nepochopim tých chlapov, že toto dokážu a nehnusí sa im taká žena

@nika185 Citia sa vyvoleni. A potom uz je neskoro. Rodiny rozbite.

nika185
19. feb 2026
@anonym_d08e06

@nika185 Citia sa vyvoleni. A potom uz je neskoro. Rodiny rozbite.

@anonym_d08e06 skôr vymytí ako vyvolení 🙂

Strana
z2