icon

Ako sa odpútať od klamajúceho milenca?

Dnes o 16:10

Slubil mi ze budeme spolu cez sviatky. povedal mi že je chorý a vzápätí napisal že ide so ženou a deťmi na túru. A mne povedal že ja pozerám len na seba a som Sebecká že nevidím ako mu je. Je to podľa vás normálne? ako sa mám od neho odpútať

anonym_131c5e
Dnes o 16:11

@anonym_autor Nie není to normálne. Nájdi niekoho iného, milenca nájdeš rýchlo. Koľko máš rokov a odkiaľ si ?

anonym_4e4b9e
Dnes o 16:13

@anonym_autor ja som včera môjho milenca poslala do prdele. Je mi hrozne, ale tak snáď to rychlo prejde. Som v zacarovanom kruhu uz 2 roky. Tento moj ma aj svoju ženu v prdeli ale riesi prácu a ta je vždy na prvom mieste

petamich
Dnes o 16:15

Ano je to normalne, ked si milenka 🙂 este kus charakteru asi ma, ked su deti na rebricku pred milenkou.

enmery
Dnes o 16:17

Niečo mi hovorí, že ty si tu o ňom už založila xy tém. Vidím, že rady na odputanie nepomohli a scenar sa vymenil len za kulisy, miesto vianoc je to veľká noc, inokedy letná dovolenka s rodinou, ale žiarlivosť na Teba. Neľutujem Ťa, vedome ubližujes inej žene a ukončiť to neukončiš nikdy. Čo Ti poradiť?Psychológa a prelomiť tam tu kliatbu, prečo Ti stačí tento lolo a ťaháš to už dlho. Lebo keď nie on, príde povahou presne taký istý /aj morálkou a charakterom/. Neviem, prečo si stále znova prekvapená z jeho konania, on už iný nebude.

anonym_f7644b
Dnes o 16:21

Si len milenka. Snáď si si nemyslela že sa vykašle na rodinu a bude s tebou. Nebud naivná

Všade ho blokni a hlavne si to uprac v hlave

jogy1984
Dnes o 16:21

Úlohou milenky je toto strpieť . Milenci a milenky sú na sex . Na trávenie sviatkov partneri. Ak sa ti to nepáči ukončí to.

ivik4
Dnes o 16:24

Vsak ty si dobrovolne Ta druha s ktorou si len vytrasie 😃. Nik Ta nenutil tak sa vazne rozculujes bez dôvodu

anonym_58a575
Dnes o 16:32

Vsetkym milenkam zelam karmu zdarma. Zeny preco do toho idete vedome?😞

anonym_2e7c27
Dnes o 16:35

nie je normalne zaplietat sa zo zenatym chlapom. Dufam len ze raz ti da niekto okusit rovnaku medicinu nech vies kolko zla sposobujes

enmery
Dnes o 16:37
@anonym_58a575

@anonym_58a575 Bol taký vrah a znasilňovač žien v Rusku, aj malých dievčatiek, fakt malých, aj keď jeho revír boli hlavne 14-15-16 ročné, zabil ich okolo 100 a vieš čo?Aj tak si ho jedna 17ročna vzala a jej vyjadrenie?Ona je niečo viac a špeciálne, jej by to NIKDY NEUROBIL. To isté ma každá žena milenka, žena, ktorá si začne s gemblerom, alkoholikom, kurevníkom. Psychologicky je to stále ten istý model.

januska12323
Dnes o 16:38

Prečo by mal tráviť sviatky s milenkou? Za tebou pôjde keď bude chcieť sex nie príjemný deň.

olimuc
Dnes o 16:40

Co ti vadi … si len ventil na uvolnenie tlaku, profesonalka by si nechala zaplatit, ale lepsia naivka ( truba) zadarmo … v tvojej pozici budes na dovolenky a sviatky vzdy sama a vymysli si hocico, ty budes za sebecku, hlupu a neempaticku … v 1 ma pravdu … hlupa si, pretoze to nevies seknut a uteka ti drahy cas, ktory sa nevrati … a okrem spomienok na tr…. Ti nakoniec z neho neostane nic, pretoze ked prekrocis urcitu vekovu hranicu … uprimne, kto bude … 50tku, ked moze mat rovnako naivnu 20tku

viestta
Dnes o 16:42

Ano, je to normalne. Aspon obcas zahra vzorneho manzela a otecka. Si ta druha, uz si si mohla zvyknut, ze vzdy sa bude vracat tam, kde mu operu trenky a nakrmia ho. Aj ked je bezcharakterny ma dobre spocitane, kde ma full servis a tam to bude aspon ako tak udrziavat. Za tebou pride, ked bude mat tlak v tych trenkach, ktore mu jeho zakonita oprala.
Ty sa nestazuj, sama dobrovolne si len bokovka na obcasne potesenie. Nic viac, nic menej. Ked chces viac, najdi si chlapa bez zavazkov.
(ale to sme ti uz pisali, vsak?)

anonym_096658
Dnes o 16:52

ja mam sice milenca. ale sviatky spolu netravime. pretoze sme milenci. nie partneri.

dennissa16
Dnes o 17:04
@petamich

Ano je to normalne, ked si milenka 🙂 este kus charakteru asi ma, ked su deti na rebricku pred milenkou.

@petamich pochybujem. Skôr asi nenašiel dobrú výhovorku, že kam by akoze išiel 🫣

anonym_2c5223
Dnes o 17:07

@anonym_autor áno je to normálne. Keďže si len milenka, si druhá v poradí, pretože sviatky patria rodine aspoň podľa manželky, ktorá zrejme o tebe ani netuší

anonym_4527dd
Dnes o 17:17

Nebuď naivná, keď klame svoju ženu čo čakáš že tebe klamať nebude? Klamár ostane klamárom.

anonym_4d6656
Dnes o 17:53

Moja milá môžeš tak akurát sedieť doma na zadku a šúchať nohami. A vieš prečo? Si iba milenka, pred tebou je mi každý presnejší.
Ak ti to zrazu nevyhovuje hádam vieš povedať slovo : nie...

anonym_7c4166
Dnes o 18:05

Ty niesi normálna, keď ti nevadí robiť madrac ženatému chlapovi.

anonym_8b7671
Dnes o 18:17
@ivik4

Vsak ty si dobrovolne Ta druha s ktorou si len vytrasie 😃. Nik Ta nenutil tak sa vazne rozculujes bez dôvodu

@ivik4 niezeby bola na tom lepsie zena, ktora mu nestoji za vernost;)

anonym_380967
Dnes o 18:23
@anonym_58a575

@anonym_58a575 lebo na iného nemajú 🥳
Ženáči sú zúfaci čo by pichali všetko čo im dá. Nenároční.

kikappp
Dnes o 18:26

Ak si rada milenkou nájdi si milence bez manželky a deti .Milenka je milenka nie partnerka to nevieš?

marca12
Dnes o 18:27

@anonym_autor Ano,je to normalne,ze sa venuje rodine. Ty si iba milenka a zjavne nevies,kde je tvoje miesto.

anonym_d2d45d
Dnes o 21:17

vyhladaj psychologicku pomoc.. ta ti snáď pomože a začni sa mať rada.. keď budeš mať seba na 1. mieste tak ońho nebudeš mať záujem

anonym_8b7671
Dnes o 21:19
@marca12

@anonym_autor Ano,je to normalne,ze sa venuje rodine. Ty si iba milenka a zjavne nevies,kde je tvoje miesto.

@marca12 milenka je zivot, ktory by chcel mat, tu ale vyhra nie je byt ani jedna, ziadna nie je vitazka