Ako sa pripraviť na súd?
S mužom sme sa rozisli no teraz som sa k nemu musela vratit kvôli synovi, zatiaľ sme tu. Ako postupovať keď sa ideme súdiť o syna? Keď ho zatiaľ kym neprebehne súd necham tu, nepochybim tým?
Jednu radu ti dám , nech si akokoľvek predstavuješ starostlivosť o dieťa už teraz tak " funguj ". Neviem ako si to myslela , nechám ho tu . Ak si myslela že syna necháš u otca a ty pôjdeš bývať inam , tak syna ak muž bude chcieť dajú do osobnej opatery otca. Neradi menia to , čo si nastavíte na začiatku. Ak si to myslela že syna necháš u otca , a ty ostaneš tam tiež - v tom nevidím žiaden problém.
@horty99 myslela som to tak, že kym rozhodne súd komu ho pridelí tak ho necham tu u otca a ja zatiaľ pojdem prec
No skus radsej ine moznosti. Musis ukazat, ze sa o dieta vies postarat. Aky je rozdiel v tom ci je pred sudom alebo po? Po skonceni sudu uz to nebude problem?
Že až vzedy keď rozhodne súd
Ak to tak urobíš - súd môže prideliť dieťa otcovi. Tak ako niekto spomínal - dieťa bývalo u otca a ak nebude problém - ostane bývať u otca. Neradi robia pri deťoch zmeny ktoré by mohli narušiť ich krehkú rovnováhu v dobe keď sa rodičia rozvádzajú / rozviedli. To je iba mýtus na MK že dieťa nedajú matke do osobnej iba ak droguje. Bez problémov ak u otca bude bývať - aj u otca bývať ostane po rozvode.
Na to pozor. Aby sa na to súd nepozeral ako na opustenie dieťaťa. Keď bude mať otec dieťaťa dobrého právnika, môžete na to doplatiť.

Nie nepochybis, nie je až take dôležité kde dieťa žije, ale kto zabezpečuje starostlivosť o dieťa