icon

Ako sa vyrovnať s bolestivým rozchodom?

19. feb 2026

Ahoj ,ženy ako ste sa dostali po rozchode z depresii ? Myslím rozchod typu kde ste ešte stále milovali . Ako sa vyrovnať s tým ,že tomu druhému tak rýchlo prestalo na vás záležať a hlavne ako zvládnuť tie dni kedy prichádzajú záchvaty plaču ,úzkosť ,až taká že vám s nej je fyzicky zle . Viem že časom všetko prebolí ,ale v tejto chvíli mám pocit ,že od žiaľu sa nedokážem postaviť na nohy .

anonym_8f048a
19. feb 2026

treba zacat chodit na modry konik castejsie. a tu zistis ze si na tom este celkom dobre . a to ta udrzi na nohach.

chlebikova
19. feb 2026

@anonym_autor Bodaj by niekto mal nejaku ucinnu radu... Ja som to proste preplakala, predepkovala, rozpravala kamaratkam, ... toto trvalo urcite aspon 2 mesiace, potom som sa raz proste nasrala, ze preco tu vlastne ja placem? Poriadne som si nanho ponadavala, postavila sa a ponorila sa do prace, do mojich konickov, nasla som si nove konicky, zacala som chodit viac von... Este casto prisiel smutok, ale ked zacnes pripustat, ze asi nebol tak uzasny, ako si ho pamatas a ze vlastne cosi na tom vztahu bolo mozno aj zle, tak sa to zacne zlepsovat.
A jedneho dna stretnes niekoho a povies si, ze je celkom fajn. A zase to bude boliet menej.
Je to zial proces, co moze trvat dva mesiace, polroka, rok alebo aj dlhsie. Ten prvy tyzden je najhorsi (hlavne kvoli tomu soku), ale daj priechod svojim emociam podla mna.

humajnicek
19. feb 2026

Veľmi pomaly, nič sa nedá uponáhľať. Proste časom si uvedomíš, že ten plač je čím ďalej menej, že už ťa niektoré veci nebudú tak bolieť. Univerzálny návod neexistuje. Ja som mala obdobia, kedy som potrebovala byť s niekým, aby som trochu zmenila myšlienky, ale boli dni, a na začiatku ich bolo veľmi veľa, že som chcela byť sama.

anonym_92688a
19. feb 2026

no neporadim, mne to trvalo tri roky kym som prestala plakat do vankusa a vsade ho vidiet.. dalsích 5 rokov kym som zacala niekoho ineho lubit.

anonym_4027e8
19. feb 2026

@anonym_autor treba sa vyplakať a zamestnať hlavu vo voľnom čase. Neskôr ti dôjde že sa ti stalo len dobre.

pattybe
3. mar 2026

Stymto bojujem uz pol roka...🙂

pattybe
3. mar 2026

@anonym_autor Kazdy radil zamestnaj hlavu,ja som tak urobila a vzdy ma to vecer dobehne...vyplacem sa a zas idem dalej