Ako sa vyrovnať s informáciami z prvého rande?
Baby, poraďte mi, ako by ste sa zachovali v mojej situácii. Bola som na rande s chalanom z Tindru, písali sme si asi týždeň, dohodli sme sa na stretku, najprv sme sa išli prejsť a potom na večeru do reštiky. Konverzácia bola taká priemerná, aj sme sa zasmiali, aj bolo občas také varenie z vody, čo sa týka rozhovorov by som povedala, že taký priemer, dalo by sa na čom stavať. Počas večere ale už sme sa tak viac otvorili a on sa opýtal ako to v živote mám, čo sa týka vzťahov, ja som to tak len všeobecne povedala, čo mám za sebou. On mi povedal, že pred mesiacom sa s ním priateľka rozišla a keď mi rozprával konkrétne dôvody prečo, mal slzy v očiach. Mne sa úplne red flag kontrolky v hlave spustili, tak po čase som sa ho opýtala, že viem z vlastnej skúsenosti aké je to ťažké, keď sa s tebou niekto rozíde a či to má už v sebe vyrovnané. On že ešte pred 3 týždňami sa s bývalkou stretli a všetko si vyrozprávali a uzavreli. Toto ale nebolo všetko. Zrazu povedal, že chce byť ku mne úprimný a že každý máme nejakú minulosť a že keď bol mladý, robil hlúpe veci, ale že keď spolu máme niečo rozvíjať, chce mi to povedať teraz, ako keby som sa to mala dozvedieť po čase. Pred 8 rokmi mu bol diagnostikovaný syfilis, zachytilo sa to včas, bol preliečený, teraz chodí každý polrok na testy a nie je infekčný. Úprimne sa priznám, nevedela som v tom momente ako zaregovať. Tak zbežne viem, aké sú pohlavné choroby atď, ale vôbec som nemala naštudovaný priebeh a ako to je s infekčnosťou. On mi povedal, že chápe ak sa kvôli tomu na neho budem pozerať inak, ale ja som to uhrala na vtipnú nôtu a nejako prešla do inej témy. Keď sme sa lúčili, chalan mi povedal, že bude rád, ak si to niekedy zopakujeme a aj mi písal, ako si to užil. A ja neviem ako s týmito informáciámi naložiť. Jednak proste mám pocit, že za mesiac človek nie je schopný spamätať sa z dlhoročného vzťahu (ale to súdim len podľa seba), ešte keď pri tom mal slzy v očiach a poviem pravdu, možno to sú nejaké moje hlúpe predsudky v hlave, ale neviem, či by som sa vedela pri ňom nejako uvoľniť, keď už by na niečo prišlo vzhľadom na to, že by mi stále v hlave išla myšlienka, že sa treba chrániť atď. Zároverň to bol príjemný večer a nerada by som niekoho odpísala len tak. Čo by ste robili na mojom mieste? Chcela by som sa s ním ešte stretávať, aby som ho spoznala ale zároveň nechcem do niečoho hneď bhupnúť so vším všudy, lebo tiež sama viem, ako zle znášam také "namotania sa".
Keď chceš robiť tzv Chárona. Chlapec evidetne nie je s ničím vyrovnaný. Výsledok-prúser za prúserom len pre Teba. On podľa mňa iba rýchlo hľadá akúkoľvek náplasť na ex. K tomu druhému sa radšej nevyjadrujem. Chceš byť náplasť alebo absolútne dych vedúca prvá voľba vyrovnaného muža?
Určite mu hneď nedávaj veľké nádeje a stretko si môžte zopakovať a uvidíš čo z neho ešte vypadne.Co sa týka jeho bývalého vzťahu dosť možné že to nemá v sebe ešte uzatvorené a ak by si snim teda nechcela byť zahraj to na túto tému.Co sa týka tej choroby úplne ťa chápem a byť vo vzťahu kde sa musíš zakaždým báť či náhodou nebude stebou niečo no neviem ja osobne by som do toho nešla lebo jedno je súcitiť s niekým a neodpisat ho hneď ale na druhej strane báť sa o svoje zdravie kvôli nemu to je dosť vážny dôvod ostať len kamoši
@anonym_autor nie som odbornik na pohlavne prenosne choroby, ale mlady muz ma nejake rizikove spravanie, ked po udajne uspesnom prelieceni syfilisu pred 8 rokmi chodi este kazdeho pol roka na testy? Lebo to nie je standardny postup.
No a ked este o byvalke rozprava so slzami v ociach, tak to este ani nahodou nema v sebe uzavrete.
syfilis a jeho nedávny vzťah nad ktorým ešte rumázga by ma dosť odradili od ďalších stretávok.
@anonym_autor ten syfilis sa mi nezda, ze by bol prelieceny a to s tou jeho byvalou poriadny red flag.
By som chcela vidieť jeho, či by nad tebou ešte premýšľal, keby si mu oznámila, že máš syfilis.
Otras chlap, prosím ťa ani sa s ním nezamotávaj. Hľadaj ďalej.
Ved tolko chlapov môžeš mať z Tindru ze az a ty sa chces stretávať akurát s nejakým, čo má syfilis? 😅
Pred mesiacom sa rozisli?!? Nejako rychlo hlada nahradu.
syfilis len tak nelapil, to asi s nejakymi suterenmi spaval, ked chodi pravidelne na testy ma zrejme rizikove spravanie nadalej, mna by toto odradilo ako prve, nie nejake slzy v ociach
@anonym_autor Prosim ta, ked mal sifylis,ani keby bol jediny na svete, ta choroba sa moze vratit, a chces sa nakazit,?kebyze sarozisiel pred rokom z byvalou, ale pred mesiacom,? vsak ty si en naplast,ked mal slzicky v ociach,,to znamena, ze bud ju lubi, alebo mu je luto zeho byvala nechala pre ten sifak.
@anonym_autor hlada len nahradu za exku.. a hned na prvom stretnuti vybaliť syfilis 😅😅 no uz by som sa s nim nestretla a napisala mu, že to bolo nevhodne

Akoze co by som robila? Rozisiel sa s byvalou pred mesiacom a ked o nej hovori ma slzy v ociach. Mne je uplne fuk ci by aj 100x povedal ze uz je za tym, ked nie je.