icon

Ako sa vyrovnať s informáciami z prvého rande?

Včera o 19:45

Baby, poraďte mi, ako by ste sa zachovali v mojej situácii. Bola som na rande s chalanom z Tindru, písali sme si asi týždeň, dohodli sme sa na stretku, najprv sme sa išli prejsť a potom na večeru do reštiky. Konverzácia bola taká priemerná, aj sme sa zasmiali, aj bolo občas také varenie z vody, čo sa týka rozhovorov by som povedala, že taký priemer, dalo by sa na čom stavať. Počas večere ale už sme sa tak viac otvorili a on sa opýtal ako to v živote mám, čo sa týka vzťahov, ja som to tak len všeobecne povedala, čo mám za sebou. On mi povedal, že pred mesiacom sa s ním priateľka rozišla a keď mi rozprával konkrétne dôvody prečo, mal slzy v očiach. Mne sa úplne red flag kontrolky v hlave spustili, tak po čase som sa ho opýtala, že viem z vlastnej skúsenosti aké je to ťažké, keď sa s tebou niekto rozíde a či to má už v sebe vyrovnané. On že ešte pred 3 týždňami sa s bývalkou stretli a všetko si vyrozprávali a uzavreli. Toto ale nebolo všetko. Zrazu povedal, že chce byť ku mne úprimný a že každý máme nejakú minulosť a že keď bol mladý, robil hlúpe veci, ale že keď spolu máme niečo rozvíjať, chce mi to povedať teraz, ako keby som sa to mala dozvedieť po čase. Pred 8 rokmi mu bol diagnostikovaný syfilis, zachytilo sa to včas, bol preliečený, teraz chodí každý polrok na testy a nie je infekčný. Úprimne sa priznám, nevedela som v tom momente ako zaregovať. Tak zbežne viem, aké sú pohlavné choroby atď, ale vôbec som nemala naštudovaný priebeh a ako to je s infekčnosťou. On mi povedal, že chápe ak sa kvôli tomu na neho budem pozerať inak, ale ja som to uhrala na vtipnú nôtu a nejako prešla do inej témy. Keď sme sa lúčili, chalan mi povedal, že bude rád, ak si to niekedy zopakujeme a aj mi písal, ako si to užil. A ja neviem ako s týmito informáciámi naložiť. Jednak proste mám pocit, že za mesiac človek nie je schopný spamätať sa z dlhoročného vzťahu (ale to súdim len podľa seba), ešte keď pri tom mal slzy v očiach a poviem pravdu, možno to sú nejaké moje hlúpe predsudky v hlave, ale neviem, či by som sa vedela pri ňom nejako uvoľniť, keď už by na niečo prišlo vzhľadom na to, že by mi stále v hlave išla myšlienka, že sa treba chrániť atď. Zároverň to bol príjemný večer a nerada by som niekoho odpísala len tak. Čo by ste robili na mojom mieste? Chcela by som sa s ním ešte stretávať, aby som ho spoznala ale zároveň nechcem do niečoho hneď bhupnúť so vším všudy, lebo tiež sama viem, ako zle znášam také "namotania sa".

anonym_37c061
Včera o 19:47

Akoze co by som robila? Rozisiel sa s byvalou pred mesiacom a ked o nej hovori ma slzy v ociach. Mne je uplne fuk ci by aj 100x povedal ze uz je za tym, ked nie je.

enmery
Včera o 19:51

Keď chceš robiť tzv Chárona. Chlapec evidetne nie je s ničím vyrovnaný. Výsledok-prúser za prúserom len pre Teba. On podľa mňa iba rýchlo hľadá akúkoľvek náplasť na ex. K tomu druhému sa radšej nevyjadrujem. Chceš byť náplasť alebo absolútne dych vedúca prvá voľba vyrovnaného muža?

anonym_2570f8
Včera o 19:52

Určite mu hneď nedávaj veľké nádeje a stretko si môžte zopakovať a uvidíš čo z neho ešte vypadne.Co sa týka jeho bývalého vzťahu dosť možné že to nemá v sebe ešte uzatvorené a ak by si snim teda nechcela byť zahraj to na túto tému.Co sa týka tej choroby úplne ťa chápem a byť vo vzťahu kde sa musíš zakaždým báť či náhodou nebude stebou niečo no neviem ja osobne by som do toho nešla lebo jedno je súcitiť s niekým a neodpisat ho hneď ale na druhej strane báť sa o svoje zdravie kvôli nemu to je dosť vážny dôvod ostať len kamoši

sissy27
Včera o 19:54

@anonym_autor nie som odbornik na pohlavne prenosne choroby, ale mlady muz ma nejake rizikove spravanie, ked po udajne uspesnom prelieceni syfilisu pred 8 rokmi chodi este kazdeho pol roka na testy? Lebo to nie je standardny postup.
No a ked este o byvalke rozprava so slzami v ociach, tak to este ani nahodou nema v sebe uzavrete.

anonym_e5c14e
Včera o 19:55

syfilis a jeho nedávny vzťah nad ktorým ešte rumázga by ma dosť odradili od ďalších stretávok.

kikusenka1
Včera o 19:58

Za mna nie. Zbytočná strata casu

domkakvet
Včera o 21:12

@anonym_autor ten syfilis sa mi nezda, ze by bol prelieceny a to s tou jeho byvalou poriadny red flag.

anonym_df0aae
Včera o 21:14

By som chcela vidieť jeho, či by nad tebou ešte premýšľal, keby si mu oznámila, že máš syfilis.
Otras chlap, prosím ťa ani sa s ním nezamotávaj. Hľadaj ďalej.

anonym_862895
Včera o 21:18

Ved tolko chlapov môžeš mať z Tindru ze az a ty sa chces stretávať akurát s nejakým, čo má syfilis? 😅

renesance80
Včera o 21:23

@anonym_autor tu zasvietilo tisic kontroliek , uff

anonym_744008
Včera o 21:55

Pred mesiacom sa rozisli?!? Nejako rychlo hlada nahradu.

anonym_b9e40a
Včera o 21:59

syfilis len tak nelapil, to asi s nejakymi suterenmi spaval, ked chodi pravidelne na testy ma zrejme rizikove spravanie nadalej, mna by toto odradilo ako prve, nie nejake slzy v ociach

vorkola
Včera o 23:38

@anonym_autor Prosim ta, ked mal sifylis,ani keby bol jediny na svete, ta choroba sa moze vratit, a chces sa nakazit,?kebyze sarozisiel pred rokom z byvalou, ale pred mesiacom,? vsak ty si en naplast,ked mal slzicky v ociach,,to znamena, ze bud ju lubi, alebo mu je luto zeho byvala nechala pre ten sifak.

anonym_f66f9f
Dnes o 05:58

@anonym_autor hlada len nahradu za exku.. a hned na prvom stretnuti vybaliť syfilis 😅😅 no uz by som sa s nim nestretla a napisala mu, že to bolo nevhodne