Ako zvládnuť rozvod v tridsiatke?
Je tu nejaká žienka ktorá je v mojom veku a rozvádza sa ? Je mi strašne ťažko a možno by mi pomohlo porozprávať sa o tom s niekým kto si tým prechadza alebo prešiel 😞 ak tu taká si ozvi sa mi prosím
@lenkakovac123 Ja som sa takto presne rozvádzala ale u mňa ten rozvod bol vykúpením a aj som sa druhý krát aj vidala
ja🙋🏼♀️ bolo to oslobodenie. spoznala som aj ineho muza uz sme manzelia a mame 4rocnu dceru
Poznám aj prípad, kedy sa vydala ako 22 ročná a 23r sa rozvadzala, mala už 2 deti 😉
@lenkakovac123 píšem Ti ako kamoška rozvedenej v tom veku - prestaň sa trápiť. Ešte máš more času na všetko!!! Zvládneš to a bude lepšie 💕
Kamoška už má nový super život. Ak Ti je veľmi ťažko, vyhľadaj psychologičku, pomôže! No bude to ôk!
Ja mám 43, rozvedená po 20 rokoch s 2 deťmi a pocit, že už ma nič nečaká. Vychovať a zgegnúť. Máš 30, môžeš mať nového partnera, dieťa, životné príležitosti. Nie hneď, ale máš na to priestor
@lenkakovac123 už je to o kapku lepšie, zo začiatku to bolo strašné doslova som stále plakala..časom sa to trošičku lepší, ale stále je to ťažké..kľudne napíš takto súkromne.
Radšej v tomto veku, keď si môžeš založiť rodinu s niekym, kto si ta zaslúži, ako sa trápiť ďalšich 15 rokov a zbytočne
Áno je to ťažké a musíš padnúť na samé dno aby si sa odrazila zažila som to aj s dieťaťom a ver mi že nikto mi nepomohol skôr cudzí ľudia ako rodina ale odrazila som sa vyhľadala odbornú pomoc a niako to išlo pomaly časom a znovu som dokázala ľúbiť dokonca som sa znova vydala a som maximálne spokojná a už mám ďalšíe dve krásne zdravé deti neboj si krásna zdravá a šikovná a to si vždy povec najprv sa musíš mať rada aby ťa potom mohol mať niekto iný rád .podotýkam že som sa rozvádzala po nevere a neprekonateľný rozdieloch ak chces pokecať kľudne mi napíš držím palce a ani zďaleka nie si sama
@lenkakovac123 máš pocit, že ti nikto nerozumie, že si sklamala rodičov cítiš sa, ako šička a vravíš si čo si komu urobila? Aspoň u mňa to tak bolo stále som sa obviňovala a obviňovali mňa. Pritom môj muž sa robil, ako keby si len zabudol ostrihať nechty. Mala som 29rokov.dnes viem a ďakujem Bohu, že to tak malo byť. Vydala som sa druhýkrát máme deti 2. Bolo to, ale ťažké veľmi odsúdená s nálepkou na čele. Tak som sa cítila. Držím palce
@lenkakovac123 ahoj mam síce 34 ale práve veľmi rozmýšľam nad rozvodom..mame spoločné dieťa necelý rok..bude to ťažký boj pretože malú bude chcieť do striedavej starostlivosti a to absolútne nechcem keďže s malou nebola ani raz 24 h sám

@lenkakovac123 ahoj, presne tá istá situácia..kľudne napíš.