icon

Čo robiť, keď sestra nevidí pravú tvár partnera?

Včera o 22:44

Povedala som si ze uz nebudem riesit a uz vobec sa stariet do niekoho ineho vztahov, ale predsa..kedze je to sestra tak ma to skrie no. Skusim v skratke opis jej podla nej uzasneho chlapa, ktoreho jej moze kazdy zavidiet. Pred ludmi je ukazkovy to ano, stale jej kupuje nejake veci, chapem preco..lebo je to blb. Hra to na super partnera a poza chrbat oblbuje ine, tuto info mam overenu, zial sestra tomu neveri. Je to typ co sa otoci za kazdou suknou, ma verejny profil na IG kde sleduje xy ,,hereciek" a bab co maju OF. Ona to tam.vidi a nic proste. A bude mi stale o nom hovorit aky je super a mne je z neho na grc. Tak ja neviem ale toto za mna rozhodne nie je partner pre zivot. Su spolu rok a pol, planuju teraz spolocne byvanie a potom svadbu

Strana
z2
autor
Včera o 22:47

Vravim si ze sa jej nebudem pliest dp zivota, ze mozno ju naozaj velmi lubi, snad citit tu ironiu..ale je mi to proste luto. Co by ste robili? Nechat ju tak a neriesit? Je aspon minimalna moznost, ze by sa ten jej donchuan zmenil k lepsiemu?

anonym_b62b8b
Včera o 22:59

Tu staci upozornit raz, mozno dva krat a potom to nechaj tak. Informaciu dostala, a to ako s nou nalozi je uz potom jej zodpovednost. Viac by som sa do toho nemiesala.

anonym_9d118a
Dnes o 00:16

ked jej nevadi, ze ma hobby obzerat stetky tak s tym neurobis nic

miadi
Dnes o 02:20

Neries to . Tvoja sestra vie ako to naozaj je . Preto asi ma prehnane snahu sa ti snim chvalit Kompenzaciu tych jeho nedostatkov hlada v povrchnej prezentacii snazi sa okolie aj seba presvedcit ze ma super partnera . Toto je nieco co musi ona sama v sebe zhodnotit Tebe povie ze zavidis jej “ stastie “ chlapa . Maximalne ak sa sestra opyta aky mas nazor nanho vtedy by som povedala presne co si o nom myslim .

unbeholfen
Dnes o 03:48

Vidíš a ja tie stránky ani nepozerám a nikto si to neváži. Ženy radšej budú lúbiť takých a nie mňa. Tu je ďalší dôkaz toho čo všade po fórach vysvetlujem. Keď je chémia, tak môže muž ženu aj podvádzať, ajtak bude on ten top. Ja čo to nerobím som nezaujímavý.

anonym_a8ce38
Dnes o 04:16
@unbeholfen

Vidíš a ja tie stránky ani nepozerám a nikto si to neváži. Ženy radšej budú lúbiť takých a nie mňa. Tu je ďalší dôkaz toho čo všade po fórach vysvetlujem. Keď je chémia, tak môže muž ženu aj podvádzať, ajtak bude on ten top. Ja čo to nerobím som nezaujímavý.

@unbeholfen kde chodíš na takéto blbosti

jaskolka
Dnes o 04:21
@unbeholfen

@unbeholfen naozaj si myslíš,že takto to funguje?🙈🙈🙈

anonym_d9dfc9
Dnes o 04:26

Sestra je dospela? Ma občiansky preukaz? Či je maloleta? V tvojej starostlivosti?🤔 ja mám tiež sestru, ma 38rokov. Ak by niečo robil jej muž, mne je do toho veľké nič, ani ústa by som neotvorila. Snáď si vie riešiť svoje problémy sama, keďže je dospela. 🤷‍♀️ ani vlastnej dcére (18rocnej) sa nekafrem do vzťahu.

autor
Dnes o 04:54
@anonym_9d118a

ked jej nevadi, ze ma hobby obzerat stetky tak s tym neurobis nic

@anonym_9d118a ano viem ze uz nepomoze nic asi, vsak dostala snubak tak hotovo..no a potom mi bude plakat na pleci, ked sa raz dozvie o nom nieco ach

autor
Dnes o 04:56
@miadi

Neries to . Tvoja sestra vie ako to naozaj je . Preto asi ma prehnane snahu sa ti snim chvalit Kompenzaciu tych jeho nedostatkov hlada v povrchnej prezentacii snazi sa okolie aj seba presvedcit ze ma super partnera . Toto je nieco co musi ona sama v sebe zhodnotit Tebe povie ze zavidis jej “ stastie “ chlapa . Maximalne ak sa sestra opyta aky mas nazor nanho vtedy by som povedala presne co si o nom myslim .

@miadi hej uplne jej ho zavidim no haha. Ja viem ze je dospela a ma si to uvedomit no asi tazko. Horsie je ze ho budeme po svadbe musiet prijat do rodiny a ani mamina z neho nie je nadsena. Ale kto chce kam..

autor
Dnes o 04:57
@anonym_b62b8b

Tu staci upozornit raz, mozno dva krat a potom to nechaj tak. Informaciu dostala, a to ako s nou nalozi je uz potom jej zodpovednost. Viac by som sa do toho nemiesala.

@anonym_b62b8b laska byva slepa, v tomto pripade to plati uplne presne zial

autor
Dnes o 05:00
@unbeholfen

@unbeholfen tak asi s tym zacni a mozno najdes tu pravu..srandujem kasli na to. Lepsie byt sam, ako toto..ja sama nechapem, ako to mozu zeny tolerovat toto. A uz vidim ako aj sestra bude nariekat potom, ked zisti nieco horsie nahodou. A potom este tie reci typu, ze on taky predtym nebol 🙈

autor
Dnes o 05:03
@anonym_d9dfc9

Sestra je dospela? Ma občiansky preukaz? Či je maloleta? V tvojej starostlivosti?🤔 ja mám tiež sestru, ma 38rokov. Ak by niečo robil jej muž, mne je do toho veľké nič, ani ústa by som neotvorila. Snáď si vie riešiť svoje problémy sama, keďže je dospela. 🤷‍♀️ ani vlastnej dcére (18rocnej) sa nekafrem do vzťahu.

@anonym_d9dfc9 ono je to pekne, ze sa nechces starat. Aj ja si to hovorim. Avsak tu v pripade, ze bude mat uz segra s nim dieta a chcela by odist, potom pride segra s prosikom za mnou a maminou, ze nema kde ist. Lebo ona sa ide stahovat k nemu samozrejme. Potom uz mozno budeme dobre, ked teraz nas nepocuva

autor
Dnes o 05:06
@anonym_d9dfc9

@anonym_d9dfc9 cize je to take, ze nestarajte sa do mna, som dospela, viem co robim atd. Ale potom uz ked nie ke vychodisko, tak sa starat treba. Samozrejme, ze by sme pomohli, ale nie je lepsie problemu predchadzat a este v pripade, ked tam blikaju vsetky kontrolky. Ja takemuto nerozvaznemu chovaniu proste nechapem. Akoby jej fakt zalozil klapky na oci a vymyl mozog dotycny

anonym_709345
Dnes o 05:15
@unbeholfen

@unbeholfen áno, chémia, alebo skôr to, že nie sú takí plačkovia a netvária sa ako nešťastníci a keď im vzťahy nevychádzajú, len si to v sebe potvrdzujú a sú zacyklený

anonym_709345
Dnes o 05:27
@anonym_autor

@anonym_d9dfc9 ono je to pekne, ze sa nechces starat. Aj ja si to hovorim. Avsak tu v pripade, ze bude mat uz segra s nim dieta a chcela by odist, potom pride segra s prosikom za mnou a maminou, ze nema kde ist. Lebo ona sa ide stahovat k nemu samozrejme. Potom uz mozno budeme dobre, ked teraz nas nepocuva

@anonym_autor môžeš sa ju snažiť pochopiť, aj to je cesta a následne jej dať otázky (nie odpovede) na uvažovanie. Asi takto nejako: Ty si teraz asi veľmi zalubena, našla si muža, ktorý to s tebou mysli vážne, rozumiete si, je k tebe pozorný a obdaruva ta. Je to tak? Chcela by s ním bývať, zdieľať domácnosť, neskôr mať deti. Však? Čo je pre teba vo vzťahu dôležité? Čo od partnera očakávaš? Aky by mal byt ten ideálny? Aký chceš, aby mal vzťah k iným ženám? Aký máš názor na vernosť vo vzťahu. - a potom ju opätovne počúvať (nie poúčať, radiť, opravovať, aj keď by ta malo trhať zo stolicky), opäť klásť otázky a ako posledné… nechať to tak.
V nej tie veci potrebujú dozrieť, na niečo sa môže začať pozerať inak, skúmať v sebe otázky a odpovede. Ale ty to za ňu urobiť nedokážeš. Nedokážu to ani žiadne dobre rady, tvoje obavy, nátlak. Môžeš len v nej nahlodat jej istotu, vzbudiť pochybnosti, prehodnotiť jej postoj.

anonym_d1f387
Dnes o 06:09

Mam podobnu skusenost so sestrou, mala som pravdu a doslo na moje slova, ale pokazilo nam to vztah, hoci len docasne.

anonym_11385a
Dnes o 06:29

Každá druhá po vytriezvení prizná, že mala som počúvnuť rodičov, keď ma odhovárali. V tomto prípade sestru. Ak nechce, nezmôžeš nič.

anonym_a6ecc4
Dnes o 07:25

Môžte mi tu niekto prosim vysvetliť o čo tu ide? Čo je of? To je hriech že si chlap pozerá ženy na internete? To fakt??? Ja som myslela že tu napíšeš že vypisuje susede, chodí na hotel s kolgyňou, vypisuje Hanči aká je sexi.
A on si len pozerá nejaké ku*vy? Preto je už neverný? Ja som fakt zvedavý inej planéty ale tieto moderné nevery asi nechápem. Každú chvíľu mi vyskočí reklama na spodné prádlo, na telové mlieko. Nahotinky sú v každej reklame, na bilborde, proste všade. Chudák dnešný chlapi. To aby chodili so zaviazanými očami

anonym_57f499
Dnes o 07:35

Pozri ak si jej info dala tak nerieš ona na to doplatili. Ona zisti potom aky je ty jej potom môžeš len povedať ja som ti to vravela

marca12
Dnes o 07:36
@anonym_autor

@anonym_9d118a ano viem ze uz nepomoze nic asi, vsak dostala snubak tak hotovo..no a potom mi bude plakat na pleci, ked sa raz dozvie o nom nieco ach

@anonym_autor Tak bude plakat,co uz. S tym nic nenarobis. Je zalubena,on si ju kupuje darcekmi. Nie je to koniec sveta. Nebude prva ani posledna, ktora sa skaredo popali. Nekaz jej stastie. Svoj nazor si povedala. Nemas sancu jej otvorit oci.

anonym_d90943
Dnes o 07:58

@anonym_autor ak si sa jej snažila otvoriť oči ale ona nechce vidieť, nič s tým nespravíš. Nechaj to tak lebo aj tak z toho vyjdes ty ako ta najhoršia.

tatiana288
Dnes o 08:24

Sestra musí padnúť "na hubu" sama. Čím viac do nej budeš rýpať, tým viac bude presviedčať okolie a hlavne seba, že je to ideálny partner. Ešte nikdy, vôbec nikdy, sa mi neosvedčilo starať sa do druhých, aj keď v dobrej viere. V konečnom dôsledku sa to aj tak obráti proti tebe. Sestre si názor na neho povedala a tam by to malo z tvojej strany skončiť, pretože inak dosiahneš opak toho čo chceš.

motylik2559
Dnes o 08:32

@anonym_autor Ahoj autorka, chapem,ze ti to je luto, zvlast ked ide o sestru a mate pekny vztah. Len co ak jej zrovna on vyhovuje aj z dovodu, ze jej vselico kupuje? Zial su aj take zeny, co "zatvaraju" oci pred takymi vecami, co jej chlap robi, aj ked to dobre vedia, len preto, aby sa mali ako prasiatko v zite. Mozno si si to pocas tej doby pri nej neuvedomila tuto jej stranku ako to vnima/berie ona. Raz ked ju osvieti a uz budu svoji, ze spravila hlupost, tak ktovie, mozno si jej prispevok plny zufalstva a frustracie budeme citat prave tu na mk. Zial ty tam uz nemas co spravit, aj ked je ti to luto. Ona sa rozhodla ist touto cestou, aj keby skaly padali a zrejme jej to nikto nevyhovori. A mozno sa stane zazrak a pri spolocnom byvani jej to zacne liezt na nervy aky je a da tomu bodku skor ako sa vezmu🙂🤷‍♀️ Zivot je nevyspytatelny.

anonym_f120e6
Dnes o 08:43

@anonym_autor darčekmi si kompenzuje to, ze sa otočí za každou sukňou a tvojej sestre to vyhovuje. Otázne je, či v tomto trende bude pokračovať aj po svadbe, ale jej povie jej drží hubu a krok inak môže ísť. Ak také prípady poznám. A nie jeden.
Naposledy by som ju upozornila, keď by začala saskovat s prsteňom a svadbou. Potom už sa nestarala. Lebo ty budeš ta najhoršia. Ono Komu niet rady, tomu niet pomoci, zial

muchotrafka298
Dnes o 09:04

Preco maju vsetci na Slovensku pocit, ze sa treba starat do druhych? Ake maju vztahy, nevztahy, co maju doma, co robia alebo nerobia. Kazdy, kto je dospely a svojpravny ma zodpovednost sam za seba a za to, aky bude mat zivot a s kym. A skutocne sa netraba starat do druhych, hlavne, ked poznas len jednu stranu pravdy. Svoj nazor povedat mozes, to samozrejme, ked to uznas za vhodne. Ale nikde nie je napisane, ze je spravny alebo ze sa nim bude dotycna osoba riadit.
Presne podla toho prislovia slovenskeho "komu niet rady, tomu niet pomoci". Nech si robi ako chce, nemiesaj sa do toho. Lebo nakoniec ty budes ta zla a doplatis na to, ze si len "chcela pomoct".

letfenixa
Dnes o 09:54

Mňa zaujíma, ako sestra mojej partnerky vie, co ja navstevujem na nete 🧐

januska12323
Dnes o 10:10

Tvoja sestra nie je blbá a vie čo má doma. Z nejakého dôvodu to toleruje a teba to vôbec nemusí trápiť.

tiezjedna
Dnes o 10:20
@unbeholfen

@unbeholfen u teba bude problém inde, veď všetci vieme🍀

jeennyv
Dnes o 12:17

Potrebuje si natrieskat hubu sama jednoducho…teraz, kym nemaju vlastne byvanie, domacnost, zivot, svadbu….jej tie hracicky a darceky oci zalepia, ale v realite uvidi…vecneho ocumovaca

Strana
z2