icon

Opustila ma žena. Ako to povedať deťom?

originalmik
Včera o 13:20

Potrebujem poradiť, mám problém. dneska ráno som našiel na stole list od mojej ženy že odchádza. nechala mi 2 deti na krku a ja neviem ako im to mám povedať. nejaké rady??

Strana
z2
anonym_8be38d
Včera o 13:23

Normálne, ako si to sem napísal.
Dúfam, že už deti obedovali...
...že ešte stále nepremýšľaš nad tým, ako im to povedať. 😅

anonym_fee685
Včera o 13:33

Deti... to mozu byt 13, 17,aj 5m dvojicky, nevieme nic blizsie a mozno sa ti vrati na veceru, volaco dobre uvar! 🤣

anonym_7a7fc5
Včera o 13:41

No nic, funguj dalej. Deti vychystat do skoly, ty do prace ...

anonym_02b5ff
Včera o 13:55

Že na krku? Dúfam že ty si chcel tie deti ...
Ak je táto téma skutočná a nie si troll

billy_jean
Včera o 14:26
@anonym_fee685

Deti... to mozu byt 13, 17,aj 5m dvojicky, nevieme nic blizsie a mozno sa ti vrati na veceru, volaco dobre uvar! 🤣

@anonym_fee685 snažím sa predstaviť, ako to hovorí 5 mesačným dvojičkám.

anonym_fee685
Včera o 14:35
@billy_jean

@anonym_fee685 snažím sa predstaviť, ako to hovorí 5 mesačným dvojičkám.

@billy_jean normalne, prso nebude😅

originalmik
autor
Včera o 14:51
@anonym_02b5ff

Že na krku? Dúfam že ty si chcel tie deti ...
Ak je táto téma skutočná a nie si troll

@anonym_02b5ff áno s manželkou sme ich plánovali, no neviem čo sa stalo že sa rozhodla odísť

originalmik
autor
Včera o 14:57
@anonym_fee685

@anonym_fee685 mám 2 dievčatká , jedno má 10 a druhé 7. na večeru asi uvarím ich obľúbené buchty na pare 😅

katkazatka
Včera o 14:59

TROLL

katkazatka
Včera o 15:04
@originalmik

@anonym_fee685 mám 2 dievčatká , jedno má 10 a druhé 7. na večeru asi uvarím ich obľúbené buchty na pare 😅

@originalmik a prvé čo ti napadlo potom, ako tvoja žena za sebou zavrela dvere, že sa prihlásiš na Modrý koník a z dôveríš sa s touto situáciou ostatným ženám.😂😂

anonym_ed223c
Včera o 15:04
@katkazatka

TROLL

@katkazatka
Keby to bolo naopak tak by tu uz bolo 1000 komentarov, a co ked nie je troll?

originalmik
autor
Včera o 15:09
@katkazatka

@originalmik a prvé čo ti napadlo potom, ako tvoja žena za sebou zavrela dvere, že sa prihlásiš na Modrý koník a z dôveríš sa s touto situáciou ostatným ženám.😂😂

@katkazatka Áno napísal som na modrého koníka pretože neviem ako to mám svojím deťom povedať. Dúfal som že možno stretnem ľudí ktorý si prešli podobnou situáciou alebo aspoň niekto kto by mi vedel poradiť

asocial
Včera o 15:12

presne, prve, co mi napadlo, troll. Ten infantilny styl, asi zas na zvysenie zaujmu

anonym_fee685
Včera o 15:15
@asocial

presne, prve, co mi napadlo, troll. Ten infantilny styl, asi zas na zvysenie zaujmu

@asocial infantilny znamena detsky, mne skor napadol cesky vyraz "bezelstny" nakolko uviedol aj rodnu viesku v PV okrese, to preflaknuty troll nespravi. 🦄

anonym_fee685
Včera o 15:16
@originalmik

@katkazatka Áno napísal som na modrého koníka pretože neviem ako to mám svojím deťom povedať. Dúfal som že možno stretnem ľudí ktorý si prešli podobnou situáciou alebo aspoň niekto kto by mi vedel poradiť

@originalmik nehrot, nechaj to plynut, mobil snad ma, mozno sa vrati, ked si prevetra hlavu. Mal by zavolat jej rodine. 🚀

petamich
Včera o 15:18

Ziadna zena sa len tak nezbali z nicoho nic, nenecha muzovi listok a dve deti 🤷‍♀️ kazdopadne detom by som este par dni nic nehovorila a skusila sa spojit s manzelkou a prediskutovat preco odisla.

anonym_62b36e
Včera o 15:22
@originalmik

@originalmik a to si 7 a 10 rocne deti nevsimli, ze mama nie je od rana doma? Ako vazne?

originalmik
autor
Včera o 15:25
@anonym_62b36e

@originalmik a to si 7 a 10 rocne deti nevsimli, ze mama nie je od rana doma? Ako vazne?

@anonym_62b36e práveže sa pýtali a povedal som im že mamina išla do práce trochu skôr, no neviem čo im poviem keď sa nevráti domov do zajtra.

anonym_62b36e
Včera o 15:39
@originalmik

@anonym_62b36e práveže sa pýtali a povedal som im že mamina išla do práce trochu skôr, no neviem čo im poviem keď sa nevráti domov do zajtra.

@originalmik 10 rocna nema este mobil?

doriiis
Včera o 15:45

Nekrmte trolla

anonym_d5089d
Včera o 15:52
@originalmik

@originalmik určite by si mal toľko humoru, keby to bola pravda

markaterka
Včera o 15:56
@petamich

Ziadna zena sa len tak nezbali z nicoho nic, nenecha muzovi listok a dve deti 🤷‍♀️ kazdopadne detom by som este par dni nic nehovorila a skusila sa spojit s manzelkou a prediskutovat preco odisla.

@petamich by si sa čudovala, jednu poznám, jedného dňa vychystala deti do školy, zbalila sa, nechala lístok na stole a odišla.

januska12323
Včera o 16:13

Máš im povedať pravdu, nie sú slepé a hluché tak videli, že máte problémy.

anonym_fee685
Včera o 16:57
@markaterka

@petamich by si sa čudovala, jednu poznám, jedného dňa vychystala deti do školy, zbalila sa, nechala lístok na stole a odišla.

@markaterka ta mala bud zleho muza, utiekla pred tyranom, alebo dobreho-on to tu zvladne a ja idem este zit🤔

mici88
Včera o 17:15
@petamich

@petamich bože vy si ochraňujete tie ženy. Keby to spraví chlap tak tu každá na neho nadávate. Poznám ženu ktorá nechala dve deti dvom rôznym chlapom po rozchode... 👌🏼 ale len chlapi sú stále najhorší však?

anonym_70e22c
Včera o 17:18

Janka, Danka mamina si potrebuje oddýchnuť, išla na výlet, neviem kedy sa presne vráti. Necháme ju pár dní oddýchnuť a potom jej môžete zavolať.

pr85
Včera o 17:19
@anonym_fee685

@asocial infantilny znamena detsky, mne skor napadol cesky vyraz "bezelstny" nakolko uviedol aj rodnu viesku v PV okrese, to preflaknuty troll nespravi. 🦄

@anonym_fee685 Kde býval? Zmazal si profil.

anonym_0af4e7
Včera o 17:40
@anonym_62b36e

@anonym_62b36e
Trapne, trapne keby to bola zena tak uz ste z toho po*rate

anonym_0af4e7
Včera o 17:48
@pr85

@anonym_fee685 Kde býval? Zmazal si profil.

@pr85
Jasne ze si zmazal, stado agresivnych krav

anonym_c39d64
Včera o 19:11
@anonym_0af4e7

@pr85
Jasne ze si zmazal, stado agresivnych krav

@anonym_0af4e7 áno máš pravdu

Strana
z2