icon

Ukončila som vzťah a nie som s tým stotožnená

22. feb 2026

Ahojte.. Ukončila som stretávanie s jedným mužom a nie som s tým stotožnená na 100% ale na 90% áno. Išlo o to, že bývame od seba 8 min autom, auto má a za celé 2 týždne sme sa videli len 2x to znamená ráz do týždňa. Mne to prišlo málo síce mi stále vypisoval každých pár minút ale ja som s ním chcela jednoducho tráviť čas osobne. Nemuseli sme chodiť do reštaurácii na večere, mne by bohate stačilo keby mi prišiel aj na večer pred dom a pokecali by sme v aute aj 20 minút. Proste som chcela vidieť záujem a iniciatívu. Keď som sa ho spýtala, keby by sme sa videli zas lebo o návrhu ďalšieho stretnutia som nejak v správach nečítala ale o všetkom možnom áno, tak mi vo štvrtok napísal, že môže až ďalšiu stredu. To mi prišlo strašne neskoro a jeho odpoveď bola, že jemu to takto najviac vyhovuje. Moja reakcia bola, že ja hľadám normálny vzťah a nie kamaráta cez internet tak sa nahneval a začal na mňa útočiť, že ani som sa neopýtala čo má na práci a kde je a povedal že má neskutočne veľa práce. O tom som doteraz nepočula, čo viem tak končil každý deň normálne o 3. Ja som proste mala pocit, že to neberie seriózne a že mu na tom až tak nezáleží a úprimne nebavilo ma si vypisovať stále cez internet... Potom sme to ukončili a pohádali sa.

Strana
z2
anonym_7adf4d
22. feb 2026

Viacej ho zena nepusti

anonym_3ddd65
22. feb 2026

Je ženatý alebo má frajerku s ktorou žije.

thereisabear
22. feb 2026

Dobre si urobila.

anonym_f5b0f6
22. feb 2026

@anonym_autor možno má rozhodené siete, píše, či stretáva sa, s viacerými. Aj mnoho žien zo zoznamiek to tak má. Nemať čas sa podľa mňa dosť vylučuje s hľadaním si akéhokoľvek vzťahu, aj len kamarátskeho, spoznávaním sa.

anonym_12cfe0
22. feb 2026

Haha stretavala som sa s takym. Stale len v pondelok. Bolo mi to cudne🤣🤣a potom som prisla na to, ze sa stretava este s dalsimi xy. Mne tvrdil ze ma 2 prace a len v pondelok chodí do jednej.

anonym_ae6e0d
22. feb 2026

@anonym_autor sama si si na všetko odpovedala a poznáš odpoveď. Váž si samu seba a takýto typ muža, nemôže byť tvojim vysnívaným mužom. Proste to v sebe ukonči a svoje myslienky venuj inej činnosti. Držím palce

anonym_3ddd65
22. feb 2026
@anonym_12cfe0

Haha stretavala som sa s takym. Stale len v pondelok. Bolo mi to cudne🤣🤣a potom som prisla na to, ze sa stretava este s dalsimi xy. Mne tvrdil ze ma 2 prace a len v pondelok chodí do jednej.

@anonym_12cfe0 to si ako na to prišla?

autor
22. feb 2026

@anonym_autor baby na jednej strane ste ma potešili :D že si myslíte to isté. No takto, nepríde mi, že má priateľku, pretože si vypisujeme fakt že 24/7 od rána do večera, posiela fotky, hlasovky všetko.. ženu už duplom to viem na 100%.

anonym_12cfe0
22. feb 2026
@anonym_3ddd65

@anonym_12cfe0 to si ako na to prišla?

@anonym_3ddd65 kamoska sa mi chvalila ze chodi v piatky von s jednym bohovskym muzom.. a ukazala mi fotku🤣🤣🤣akoze vtedy som to brala velmi zle, bola som namotana.. dnes sa na tom hrozne smejeme, aky je svet maly😀lebo kamoska byvala v inom meste

anonym_3ddd65
22. feb 2026
@anonym_12cfe0

@anonym_3ddd65 kamoska sa mi chvalila ze chodi v piatky von s jednym bohovskym muzom.. a ukazala mi fotku🤣🤣🤣akoze vtedy som to brala velmi zle, bola som namotana.. dnes sa na tom hrozne smejeme, aky je svet maly😀lebo kamoska byvala v inom meste

@anonym_12cfe0 možno mal najmenej 7 dievčat na každý deň inú. Šikovný chlapec.😁

anonym_580a75
22. feb 2026

Dalsi, co chce zit svoj zivot online. Dobre si spravila.

bielasovicka
22. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor baby na jednej strane ste ma potešili :D že si myslíte to isté. No takto, nepríde mi, že má priateľku, pretože si vypisujeme fakt že 24/7 od rána do večera, posiela fotky, hlasovky všetko.. ženu už duplom to viem na 100%.

@anonym_autor keď pepride on, tak prečo neides ty za ním? Si písala ze 8 minút cesty.

danica2711
22. feb 2026

dobre si urobila, je jedno, či má ženu/frajerku alebo nie, proste jeho záujem o tvoju spoločnosť je veľmi vlažný a na tom budovať vzťah nemá zmysel

bielasovicka
22. feb 2026
@bielasovicka

@anonym_autor keď pepride on, tak prečo neides ty za ním? Si písala ze 8 minút cesty.

@bielasovicka *nepríde *

anonym_9b8a1d
22. feb 2026

@anonym_autor Bez problémov sa dá vypisovať aj 24/7 pri žene a deťoch. Moc by som si nefandila.

autor
22. feb 2026
@anonym_9b8a1d

@anonym_autor Bez problémov sa dá vypisovať aj 24/7 pri žene a deťoch. Moc by som si nefandila.

@anonym_9b8a1d ženu nemá určite, máme spoločných známych a viem to. Ale to, že sa stretával aj s inými je možné.

anonym_9b8a1d
22. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_9b8a1d ženu nemá určite, máme spoločných známych a viem to. Ale to, že sa stretával aj s inými je možné.

@anonym_autor Tak potom stretávačky rôzne, to sa dá stíhať bez problémov.

ivicatolic
22. feb 2026

@anonym_autor správne, záujem chlapa vyzerá úplne inak, chválim tvoje rozhodnutie 😊👍👍👍

anonym_15916c
22. feb 2026

@anonym_autor ze si stihacka a on to nemyslel vazne

anonym_3039c2
22. feb 2026

Mala som dlho "vztah" so zenatym muzom a presne takto to vypadalo. Jasne ze mal strasne vela prace kedze bolo treba skocit so zenou na nakup ci postrazit dieta atd. Pisal aj volal mi 24/7 kludne zapol videohovor na sluchatku z gauca a vedla jeho zena pozerala telku takze toto nic nedokazuje ze si s tebou pise. Keby aj nebol ten tvoj zadany, nie je to to co hadas takze ho posli dalej do obehu.

autor
22. feb 2026
@anonym_15916c

@anonym_autor ze si stihacka a on to nemyslel vazne

@anonym_15916c stíhačka je žena ktorá očakáva záujem od chlapa?

anonym_15916c
22. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_15916c stíhačka je žena ktorá očakáva záujem od chlapa?

@anonym_autor pozri, hrotila si to, sorry som uprimna a z toho co si pisala si taka bola
Nabuduce ukludni hormon a vyber si lepsieho partnera

autor
22. feb 2026
@anonym_15916c

@anonym_autor pozri, hrotila si to, sorry som uprimna a z toho co si pisala si taka bola
Nabuduce ukludni hormon a vyber si lepsieho partnera

@anonym_15916c a ako by si spravala ty čo je podla teba správne? čakať na čo? na zázrak?

lintu
22. feb 2026

Tak mozno mal naozaj vela prace este aj poobede. Naozaj si sa mohla spytat alebo zisti este u tych vasich znamych. Ale faktom je, ze toho zaujmu ani o teba teda velmi moc nemal.

anonym_15916c
22. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_15916c a ako by si spravala ty čo je podla teba správne? čakať na čo? na zázrak?

@anonym_autor a co sa rozculujes, co vyskakujes? Hrotila si to, za pravdu sa kazdy hneva ok chapem to, ohrdnuta zena..
Proste si to prehrotila a chlapa si si vybrala blbo, zla kombinacia
Pouc sa z toho do buducna a prestan tu fnukat

anonym_6ec6fd
22. feb 2026

Pokec v aute? Co mate 18? No ja neviem....

anonym_1d7000
22. feb 2026
@anonym_3039c2

Mala som dlho "vztah" so zenatym muzom a presne takto to vypadalo. Jasne ze mal strasne vela prace kedze bolo treba skocit so zenou na nakup ci postrazit dieta atd. Pisal aj volal mi 24/7 kludne zapol videohovor na sluchatku z gauca a vedla jeho zena pozerala telku takze toto nic nedokazuje ze si s tebou pise. Keby aj nebol ten tvoj zadany, nie je to to co hadas takze ho posli dalej do obehu.

@anonym_autor
@anonym_3039c2 to že ti stále píše neznamená, že nemá manželku/priateľku. Môže potajme v noci s tebou písať a keď ti píše nevieš či vedľa neho práve nesedí jeho priateľka... Veľa chlapov celý deň len čumí do mobilu... Možno jej klame, že si len píše s kolegami.... Ak je tiež naivná verí mu to...

domkakvet
22. feb 2026

@anonym_autor dobre si urobila.

alickapusinka
22. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor len aby si nezostala prekvapena s tou priateľkou

anonym_0746ea
22. feb 2026

Práca to nebude čo ho tak zamestnava.Ako tu písali vyššie zrejme má už vážny vzťah

Strana
z2