Vrátenie daní na deti po rozvode. Má na to právo?
Ahojte prosím 2 roka nežijem a bývalým manželom čo snim mám deti rozvedený sme 2 týždne a zase si žiada o vrátenie daní na deti (pracuje v CR).má nato právo ???nepatria peniaze deťom ?ale podľa mňa ich nemá vôbec dostať on tvrdí že áno
Ak nezije s detmi v spolocnej domacnosti nema narok na danov bonus. Ak pracujes a mozes si ty uplatnit, tak si uplatni a on bude musiet vratit.
Ak nezije s detmi v spolocnej domacnosti nema narok na danov bonus. Ak pracujes a mozes si ty uplatnit, tak si uplatni a on bude musiet vratit.
@petamich áno ja pracujem na Slovensku a poberám mesačne k výplate .už minulý rok si zaziadal a teraz zase hovorila som mu to ale on tvrdí že si zaziasat môže
@petamich áno ja pracujem na Slovensku a poberám mesačne k výplate .už minulý rok si zaziadal a teraz zase hovorila som mu to ale on tvrdí že si zaziasat môže
@tinuskamacurka no zaziadat moze ale ak niekto da podnet, ze pobera neopravnene, tak bude vracat
@tinuskamacurka no zaziadat moze ale ak niekto da podnet, ze pobera neopravnene, tak bude vracat
@petamich neviem čo mám robit zas mu nechcem robiť problémy ale peniaze deti si užíva zo svojou frajerkou je mi z toho nanič
Ak si žiada v ČR tak myslím, že môže, na SR mu z príjmu zo zahraničia nedajú
@petamich neviem čo mám robit zas mu nechcem robiť problémy ale peniaze deti si užíva zo svojou frajerkou je mi z toho nanič
@tinuskamacurka matka ma prednostne pravo ak sa dvaja nevedia dohodnut, navyse on narok skratka nema
@tinuskamacurka vysrala by som sa na neho, nech si žiada o čo chce...
@tinuskamacurka vysrala by som sa na neho, nech si žiada o čo chce...
@tiezjedna asi máte pravdu
@tiezjedna asi máte pravdu
@tinuskamacurka nech si uklohní ďalšieho mimíska s ňou a môže poberať bonus😉
@tinuskamacurka nárok má pracujúci rodič, ktorý žije v jednej domácnosti s deťmi, na ktoré si daňový bonus uplatňuje. Aj si zamestnaná, žiadajú ty a môžeš upozorniť daňový úrad, že si uplatňuje aj on, oni si to preveria a bude musieť vrátiť.
Ak si žiada v ČR tak myslím, že môže, na SR mu z príjmu zo zahraničia nedajú
@anonym_cfdcdf nemôže, aj nežije v jednej domácnosti s deťmi, je to taka istá podmienka, ako u nás.

Nemá, požiadaj aj ty, on to bude musieť vrátiť