Vzťahy s deťmi po rozchode
Ahojte.. Potrebujem radu moj bývalý nerešpektuje nič rozhodnutie sudu výživné ma platit 15 plati mi ako pride 21 malu si berie ako mu vyhovuje aby mohol tráviť cas s frajerkou malej veľmi ublizuje uz sa nevieme normálne rozpravat len kričať zablokoval si aj dcéru mala ma len 8 rokov.. Zo vsetkeho si robí dobrý den frajerka mu dáva rozumy.. Uz som to riešila aj na socialke so psychologickou naňho nic neplatí..
S tým výživným neurobíš nič. Súd sice určil že 15teho, ale nie je to trestný čin že ti zaplatí napr 30teho. Vyživovaciu povinnosť si plní.
S priatelkou ma nahlasuje na socialku jeho priatelka mu dviha telefony ked potrebujem nieco od neho.. Ja nemozem nic nedodrzuje rozhodnutie sudu a nikto s tym nic neurobi a smeje sa mi do oci keby si vase dieta zabkokoval netrapilo vas to a hlavne to dieta je to zruda ktora si nezasluzi mat dieta.
Zo zivota ho vymazat nemozem strieda priatelky nerespektuje nic co sa tyka dietata
@pribinak nikde sa neda vsade si nas blokol aj u koliznej som to bola povedat ze jej to ublizuje ja mu mozem zavolat iba ked ma malu ked mu zavola dvihne to jeho priatelka ktora je s nim 5 mesiacov a ked to on zdvihne nenecha ma dopovedat a zlozi mi telefon som s toho uz na nervy
Nezaujem je s jeho strany zoberie si ju ako jemu vyhovuje a nie ako mne aby vikendy bol s frajerkou a ked mu ju nedam uz ma nahlasuje
@mirka_8 to čo že si ju zoberie ako to jemu vyhovuje a nie ako tebe? styk s dieťaťom má predsa určený súdom....vtedy si dieťa môže zobrať - môže nie musí....čiže ty si povinná mu vtedy dieťa dať, ale on nemusí prísť....neporušuje tým nič, len nevyužije styk s dieťaťom...a že platí výživné miesto 15 až 21?buď rada že platí....
Nech si malú zoberie kedy má a nie kedy mu to vyhovuje,ked ju nemá mať tak mu ju nedám a hotovo, čo ti môže??
Tak jej povedz, nech sa skludni, lebo ked bude raz ona jeho ex aj dietatom, tiez sa jej nebude pacit takyto pristup novej frajerky. Aby si uvedomila, ze moze dopadnut takto isto, mozno prestane robit prieky. A na ostatne ti uz baby odpovedali vyssie
@mogaa tak tak... Môj ex má tiež 2x do týždňa oprávnené prísť za malu, od súdu došiel 2x. Mala ma 9,5 mes čiže prakticky ho nepozná a stretávanie v mojej prítomnosti.. Ja som povinná čakať, ale on nechodí. Našťastie čakať musím len 15min.. Výživné ma platiť 15 a platí 16 ale tak co uz , hlavne ze platí.. Zročné výživné si už riešim s exekútorom.. A hej ma aj nový vzťah, dokonca v auguste bude mať svadbu a to sme sa rozišli po pôrode..
Dakujem za rady chlapi si nevedia vážiť že dieťa je dar a pekné je ho urobiť máloktorý je taký že aj po rozchode sa snaží tomu dieťaťu venovat dosť ich ovplyvňujú aj frajerky tato už je jeho 6..
Žena to má tachšie po rozchode či nájsť si partnera a kde ho hľadať ked je stále s tým dieťaťom..

?