icon

Ktorý detský pediater v Rožňave je lepší?

nilinka2345
16. nov 2025

Ahojte ktorý detsky pediater v Rožňave je lepší
Mudr.Vodova alebo mudr.Beshir ?
Som tehotná tak už zisťujem kde dám bábätko .a zatiaľ som počúvala chváli na túto pani lekárku a lekára .

anonym_30624c
16. nov 2025

@nilinka2345 za mňa Mudr.Vodová

anonym_292d30
16. nov 2025

pediater, je detsky lekar, takze bud pediater alebo detsky lekar... OMG

nilinka2345
autor
16. nov 2025
@anonym_292d30

pediater, je detsky lekar, takze bud pediater alebo detsky lekar... OMG

@anonym_292d30 pochopili ste pochopili ? Tak zbytočne tu nepíšte ďakujem .

sona110
17. nov 2025

22 rokov je syn u Mudr.Vodovej,max.spokojnosť.

pettom19
17. nov 2025

Ja som ako dieta bola u Vodovej, moj syn je u Beshira. Za mna obaja fajn. K Beshirovi je tazsie sa dostat, ak nie ste spadovi.

nilinka2345
autor
17. nov 2025
@pettom19

Ja som ako dieta bola u Vodovej, moj syn je u Beshira. Za mna obaja fajn. K Beshirovi je tazsie sa dostat, ak nie ste spadovi.

@pettom19 no akurát som sa informovala dnes u oboch lekároch či berú nových novorodencov beshir neberie ale vodova áno .este skúsim ísť v decembri alebo januári osobne ku pánovi doktorovi Beshirovi ak nič tak ideme k pani Vodovej je to tiež super doktorka podľa recenzi 🙂 len chcem aby babo bolo čo v najlepších rukách lebo nie každá lekárka je dobrá 🙂

pettom19
17. nov 2025
@nilinka2345

@pettom19 no akurát som sa informovala dnes u oboch lekároch či berú nových novorodencov beshir neberie ale vodova áno .este skúsim ísť v decembri alebo januári osobne ku pánovi doktorovi Beshirovi ak nič tak ideme k pani Vodovej je to tiež super doktorka podľa recenzi 🙂 len chcem aby babo bolo čo v najlepších rukách lebo nie každá lekárka je dobrá 🙂

@nilinka2345 aj som predpokladala, Beshir ma strasne vela deticiek. Ja som tiez svojho casu zvazovala Vodovu alebo Beshira, podla mna su to top pediatri v ramci Roznavy. Drzim palec, nech vam to vyjde 🙂.