5 mesačné dieťa a kolízna opatrovateľka počas rozvodu
ahoj te mamičky ktore mate s tym skusenosti ... prosim reagujte mi na to čo sa pytam idem sa rozvadzať ani nie po roku to je ale jedno ......moj manžel dal o rozvod... mam snim 5 meačnu dcerku... on o nu nemá zaujem 13 dní a čo si po tom sa zbada že po 13-tich dnoch ju chce vidieť reku ok.. on si chodi po diskotekach radšej akokeby mal mne pomocť z malou. zobrali sme sa byvali sme u nasich ... aj byvam s malou u našich.... po narodeni malej dva tyžden bol pozorný ale zrazu potom všetko prestalo.... on mi ani vaničku po kuapni malej nevylial som ho prosila nie on neni otrok aby mi pomhal vedja som na materskej a som za to platena... kupila som si kočik z modreho konika a chcel mi ho rozrobiť....a pritom som si ho platila ja sama ........ neskor som dostala zachvat v noci a musela som ist zobudiť mojich rodičov čo on nebol mi schopný sa ani pozrieť na mna že mi je prišerne zle moji rodičia ked ma viudeli nevedeli čo maju robiť pretože som si myslela že asi umieram ked som sa nemohla nadychnuť. tak ocino ma viezol na pohotovost ... pretože moj muž nie on nebol ani ochotný ma obuť ked som ho o to prosila lebo ja som sa nemohla ani nadychnuť......a pred mňnemocnicou si ocino myslel že mu vlastne dieťa umiera ..... on by ma nevňzaviezol a zistli mi žlčnikovy zachvat tam mi povedali operacia bude musieť byť čo najskor prišla som z pohotovosti a rano som mala byt na pohotovosti a pytala som sa mojho muža či bude ochotný a zavezie viete čo mi povedal nie..... bolo mi do plaču...........nasilu potom išiel.......po operaciii som sa nemohla natahovat hned viete čo mi povedal musiš to rozhybať ale hed... on mi malu nezobral ani dku doktorke radšej si vymenil službu...... akokeby mal ist s nou dochtorke .... jemu sa hnusia ked malinka nacika alebo nakaka do plienok fuj to smrdi..... poprosila som ho nech mi kupi mlieko povedal mi nedala si mi peniaze na mlieko ani mi nekupil..... on nevie malu nakrmiť ani prebaliť ani obliect ani držať.. lebo to sa nedá povie tak nula bodov z ničim mi nepomože. ale najhoriuše je to že sa ideme rozvadzať a sa mi vyhraža že ma zabije..... že mi malu zoberie nikdy ju neuvidim....... vyhražal sa že do mojej rodiny pojde robiť hriechy....z jeho auta ma vyhodil že do ocinovej roboty zavola a že chodi opity moj ocino. mojmu bratovio chce rozbiť hubu...za to že so mnou ide tam kde treba aj s maličkou...... jeho rodičia nieže by ho poslali za ženou a dietaťom ale radšej nech je doma....jeho rodičia potrebuju viac pomoc ako ja ...... zahnal sa na mna aj ma sotil povedal mi že začne piť a potom uvidim ako ma bude byjavať......na malinku mi nič neprispieva. porodne čo som dostala od štatu mi polovicu zobral... ja ked som potreboivala pomoc on išiel radšej domou robiť........... ako taky roztvod prebieha????? KOLIZNA OPATROVATELKA CHODI BEZ OHLASENEJ NAšťEVY....že..... a na čo prihliada.......aj sa ma bude pytať ohladom niečoho či nie...... a prosim vas ako mam docieliť aby maličkej oco bol snou ale len za pritomnosti mna,,,,??? preotže samu mu ju nechcem dat ked nevie nič okolo dieťaťa.....on chce aby ako tzrojmesačna sedela a petmesačna už chodila..... na vainoce jeho rodičia poslali malej........veci aj on kupil par dni po vianocach všetky veci som musela vratit pretože jeho rodičia to pytaju aj on aj hračky som musela maličkej čo sa hrala hrkjalky a take vratit a ked som povedala jeho rodičom na čo vam bude take male oblečenie len pozerali my sme to oblečenie nepytali reku nie a vas syn mi povedal že ste pytali....... a ešte vela veci..... keby že sme na činžiaku že sami on by ma zabil... je mi do plaču ............a styk s otcom ako to je bude sud prihliadať na to že aby bol s maličkou za pritomnosti matky? styk možem upraviť ja na sude či jako ? prosim vas všetko mi možte poradiť som zufalaneviem do čoho idem čo ma čaka ....a moj muž že vraj bude mat pravničku a že ta ma vysmeje.... dakujem mamičky prosim odpoved....

@monika1507 ano boli to.....a s tym rozhybanim by ti to iste povedal lekar....zrasty uz nastavaju do 24 hodin, myslim...podmienkou je len , hybat sa...