icon

Aká je šanca, že súd pridelí dieťa mne?

7. sep 2021

Dobrý deň, mám malú dcérku ma 7m a s priateľom to vždy ťažké bolo. Nanešťastie ostala som tehotná a už nebolo cesty späť. A teda bývame u mojej maminy. Ja som čerstvo po škole čiže nemám ani materskú. Priateľ má dosť dlhý register samé prusery, veľa pije. Ale veľmi dobre zarába. Podvádza na každom kroku a nebýva vôbec doma. Ale keď príde reč na rozchod ktorý plánujem vždy povie že malú mat nebudem ze o to sa postará. Hoci a nou netravi čas ani ju neľúbi. Veľmi s a obávam žeby skončila v jeho rukách 😞

janai1
7. sep 2021

Žiaden súd nezverí dieťa alkoholikovy s trestnými záznamami... Pekne sa zbaľ aj malú a preč od neho

luccija
7. sep 2021

Nie, neskončí iba Ta ydiera.Ale teda vybrala si si super chlapa:(

natalala
7. sep 2021

Vobec sa neboj a nenechaj sa zastrasovat takym chrapunom!!! Je super, ze mas kde byvat a dostanes aspon ten nizsi rodicak a teda ked tak dobre zaraba, nech ti plati na dieta adekvatne vyzivne. Dcerku ti urcite ziaden sud nevezme.

karhu
7. sep 2021

tak mu povez ze ok, nech si dieta vezme a nech sa stara, ze aspon zacnes nanovo..uvidis ako sa zatvari😀
znamej sa takto vyhrazal jej ex, ze jej vezme deti..ked mu povedala nech sa paci, ozelenel a preslo ho to

vanda323
7. sep 2021

Jaaaj toto každý chlap pri rozvode kričí že vezmem ti dieťa, pokiaľ niesi nejaká drogovo závislá žena, alkoholička tak určite naš Slovenský súd dá dieťa tebe...

hipuska
7. sep 2021

@natalala pochybujem že to má príjem aj na páske

Autorka: pri zverení dieťaťa budeš musieť aj stanoviť ako často sa môže dieťa stretávať s otcom. Radim dať radšej menej času a počas tvojej prítomnosti. Vždy môžeš rozšíriť keď budeš chcieť. A keď nebudeš, pôjdeš podľa toho čo je v rozhodnutí. Pravdepodobne ale nebude mať záujem

ailiba
7. sep 2021

Len ta chce zastrašiť, aby si od neho neodišla. Také maličké babo zverejnia otcovi len vo veľmi krajnom riešení (matka drogovo závislá....), čo nie je tvoj prípad. Co by s babom robil on? Vôbec sa neboj, na Slovensku nemá šancu a podla mňa by ani nechcel, len ta citovo vydiera.

mandarinka555
7. sep 2021

On sa akože bude starať o tak malé bábo? To určite.... Držia ťa pri ňom iba prachy....čo mu nezbalíš tú igelitku, nech vypadne z maminho bytu ?

janulka1802
7. sep 2021

Len minimálna šanca, aby si nemala bábo pri sebe. Bože, ako ja toto strašenie neznášam. Normálny chlap niečo také z úst nevypustí. Tiež som to zažila...

pimpulka
7. sep 2021

…nastastie velmi dobre zarába 🙏🏼🤦🏼‍♀️

mandarinka555
7. sep 2021

@pimpulka Určite ho aj preto už dávno nevykopla....len mi nejde do hlavy, keď tak "dobre zarába", že stále okupujú mamine bývanie....

pimpulka
7. sep 2021

@mandarinka555 asi preto lebo takému sa uz oplatí aj dieťa rýchlo porodiť …🙈co potom ze neni kde bývať, ze je alkoholik, praca nikdy nebola, hlavne ze on zarába …🤦🏼‍♀️

kitycat
7. sep 2021

Kazda zena, co otehotnela s debilom si povie, ze aspon ze ma krasne dieta, ale to mohla mat aj s nedebilom o rok ci dva neskor. Mam rada tieto pribehy ked mlada hlupa baba spi s debilom, otehotnie a byvaju v detske jizbe. Este ze zaraba, ze si chlast kupuje za svoje... A kolkokrat akoze postrazil to 7 mesacne dieta ze teraz by ho chcel? Nastalo?

Dakuj mame... A zaujimalo by ma ako ho vystahujete..

dadulamamula
7. sep 2021

Žiadny súd neverí dieťa alkoholikovy a ešte keď ma trestné záznami.. A pokým ty si čistá, bez drog bez alkoholu bez zlého chovania k malej tak sa nemáš čoho báť.. On ma iba veľké reči