Ako často volá váš ex dieťaťu?
Žienky, ako často vola ex vášmu dieťaťu? Syn má 5 rokov. Ex vola každý deň, dnes bol u nás a ešte 2krat volal
@cehavuk bud rada ze ma zaujem.Nie je to moj pripad ale mam svagrinu ktora je rozvedena ona ma pri sebe jedno dieta on 2.Ona detom len vola ziadny iny kontakt on chodi po dieta soboty lebo chodi na tyzdnovky kde su tie dve deti, ktore ma on osvojene? So starymi rodicmi.Chlapec deti su neskutocne ovplyvnovane tymi s ktorymi su doma.Mozno preto sa nechcu s rodicmi stretavat.
A preco ho syn odmieta? Spravil muz nieco zle, alebo ty motivujes syna k tomu, aby otca ignoroval?
Ja mám teda s ex otrasný vzťah ale malý s ním vola cez face time každý večer. Málokedy vynechajú, sú to také 5min telefonáty kde si povedia čo kto robil a kde bol. Obaja už mame nových partnerov ale na toto sme si všetci zvykli a vyhovuje nám to.
Som 10 rokov rozvedena. Dcere ex nikdy nezavolal ani sa s nou nevidel. Tak ja neviem co je horsie 🤷
Nevolá vôbec, a vidí ich jeden vikend v mesiaci
Keby bol tvoj syn u otca, ty by si mu každý deň nezavolala?
@cehavuk ma 5r, je malý, je v tvojom záujme budovať vztah syna a otca.
On tomu nerozumie, že aj ocko chce s nim byt, že mu chýba..
Možno ty ze od vas odišiel, odsťahoval sa, syn sa na otca hnevá, on pozadie nechápe..
Dohodni sa s ex ze nech vola napr večer, keď už ste zaručene doma, v kľude.. Vysvetli synovi, že ocko je zvedavý aký mal deň, čo zažil..
Je to aj na tebe.
Keď bude ma syn 15, môžu byť najlepší kamoši.. Keby mate náhodou stried star, verím ze aj ty by si volala a bola zvedava, ako sa ma.
Niekedy kazdy den a ked bezabola vzdy jej necha spravu, ak ku nahodou cely den neodpise tak napise mne ci je vsetko ok. Dcera byva u jeho kazdy tyzden od nedele vecer fo stredy rana.
Preco syn odmieta otca. Ako podpirujes ty syna vo vztahu k otcovi. Tovze sa dvaja rozidu, neznamena ze prestanu byt rodicmi. Teda pokial jeden z rodicov nedroguje, nie he alkoholik alebo neohrozuje dieta na zdravy

A syn s ním telefonovať chce? Má záujem? Či ho to vyrušuje?