icon

Ako dlho trvá doručenie súdneho rozhodnutia?

13. okt 2025

Ahojte prosím vás ak prebehol súd 1.10 jedná sa o trestné konanie kde je uložený trest zákazu šoférovania (nie nešlo o alkohol áno drogy ) dopravna nehoda. Súd právoplatne rozhodol , možnosť odvolať sa nie je .koľko majú na to aby prišielo rozhodnutie domov? Ďakujem

bielasovicka
13. okt 2025

A my to máme odkiaľ vedieť, myslíš ze berieme drogy a tak šoférujeme? To ti už môže byť jedno ze kedy to príde, načo ti to bude, šoférovať nemôžeš tak ci tak.

janka_266
13. okt 2025

V občianskom býva mesiac na napísanie rozhodnutia + 3 dni expedovanie. V treste to bude na 98% rovnako, ibazeby nebolo.

autor
14. okt 2025
@janka_266

V občianskom býva mesiac na napísanie rozhodnutia + 3 dni expedovanie. V treste to bude na 98% rovnako, ibazeby nebolo.

@janka_266 ďakujem

autor
14. okt 2025
@bielasovicka

A my to máme odkiaľ vedieť, myslíš ze berieme drogy a tak šoférujeme? To ti už môže byť jedno ze kedy to príde, načo ti to bude, šoférovať nemôžeš tak ci tak.

@bielasovicka ako nechápem túto odpoveď.co zle som sa opýtala .možno je tu viac ľudí čo má bohužiaľ takú istú skúsenosť .autonehoda sa môže stať hoc komu .a zato píšem že alkohol a drogy v Tom neboli lebo presne tak ako si ty hneď odsudzujes .
A mimochodom úplne sa myslíš šoférovať sa môže pokiaľ nepríde papier zo súdu s tým že treba odovzdať vodičky .

mondolina
14. okt 2025
@bielasovicka

@bielasovicka
má tam preklep, nie áno drogy, ale ANI drogy.

anonym_d98a50
14. okt 2025
@mondolina

@bielasovicka
má tam preklep, nie áno drogy, ale ANI drogy.

To je tak, keď niekto píše ako mongol a čaká, že mu budú ľudia rozumieť...

bielasovicka
14. okt 2025
@anonym_autor

@bielasovicka ako nechápem túto odpoveď.co zle som sa opýtala .možno je tu viac ľudí čo má bohužiaľ takú istú skúsenosť .autonehoda sa môže stať hoc komu .a zato píšem že alkohol a drogy v Tom neboli lebo presne tak ako si ty hneď odsudzujes .
A mimochodom úplne sa myslíš šoférovať sa môže pokiaľ nepríde papier zo súdu s tým že treba odovzdať vodičky .

@anonym_autor ja nikoho neodsudzujem. Len neznášam alkohol a drogy za volantom. A ty si v úvode písala ze to je za drogy. Je tam v zátvorke ze áno drogy. Tak teraz už viem ze to tak nie je.

autor
14. okt 2025
@bielasovicka

@anonym_autor ja nikoho neodsudzujem. Len neznášam alkohol a drogy za volantom. A ty si v úvode písala ze to je za drogy. Je tam v zátvorke ze áno drogy. Tak teraz už viem ze to tak nie je.

@bielasovicka áno ospravedlňujem sa je to preklep .nie nie drogy ani alkohol v Tom nebol .ani ja neznam.a ani nepoužívam a nepijem alkohol .ešte raz sa ospravedlňujem