icon

Ako overiť pravosť českého právnika?

16. apr 2025

Ahojte dá sa nejako overiť či dotyčný je ozaj právnik a či komunikujem so skutočným právnikom? Lebo mi je cudne že český právnik s chorvátskym prízvukom rieši môj problém. Firmu som našla ale tohoto právnika som nikde nenašla.

Strana
z2
autor
16. apr 2025

@maranco tam mi tu aplikáciu neukazuje

autor
16. apr 2025

Ono mi ju ukazuje ako odinštalovať u ale neviem prečo henta ikona nezmizne

maranco
16. apr 2025

Tak mala by zmiznúť po tom čo dáš odinštalovať.

autor
16. apr 2025

@maranco no ale nezmizla

autor
16. apr 2025

@maranco a už zmizla našla som to už zmizla

sovica
16. apr 2025

Autorka, pozri si v archíve reláciu Koniec hry na JOJ-ke (zatiaľ boli odvysielané 4 časti). Buď rada, ak si prišla len o pár stoviek €. Žiadne ďalšie peniaze nikde neposielaj a všetko, čo sa dá si odinštaluj. S nikým, koho nepoznáš, nekomunikuj.
https://play.joj.sk/screens/home?series=veNBoO2...

autor
16. apr 2025

@sovica zajtra mi bude volať poviem mu že som si ho overovala a nahlásiť ho na polícii ako podvodnika

sovica
16. apr 2025

Nie som si istá, či je dobré sa takýmto ľuďom vyhrážať. Sú nebezpeční a nie je dobré sa s nimi zahrávať. Skôr by som len prerušila kontakt - komunikáciu. Alebo teda, ak mu to chceš silou-mocou zdvihnúť, tak by som povedala, že sa chcem s ním stretnúť osobne v jeho firme, že prídeš za ním, nech ti dá presný názov kancelárie a adresu. Bola by som zvedavá, čo ti povie a ako sa začne vyhovárať🙈
Určite si pozri tie relácie, čo som ti poslala. Kľudne môžeš začať od tej poslednej časti. Podľa mňa úplne tvoj príbeh, len ten chudák chlap prišiel cca o 100 000 €😨, kým mu docvaklo, že ho obabrali. Ty si sa, chvalabohu, spamätala skôr.

maranco
17. apr 2025

autorka volal ti?

@sovica dobrý a poučný seriál

Strana
z2