Ako podať návrh na bezodkladné opatrenie?
Ahojte chcem sa spytat ci by mi niekto poradil s navrhom na bezodkldne opatrenie ? Ide o to ze s partnerom 5,5 mesacku dcerku , odisli sme od neho pretoze mi vulgarne ndava prje mi smrt a je otazkou casu kedy nam ublizi proste sa bojim byt v jeho blizkosti aj s malou… mame spolu aj hypo … mame aj kde byvat vsetko, chcem sa spytat ci existuje nejake centrum pravnej pomoci alebo niekto kto by nam s tym pomohol ? Alebo bol/je niekto v rovnekj situacii? Mam aj spravy kde vypisuje ze nas za*ebe a podobne vyhrazky…ako to v takejto situacii funguje? Dakujem
Kontaktuj CPP- centrum právnej pomoci
Keďže si na materskej budeš to mať zadarmo, oni všetko vybavia
@deniska2706 to je najlepšie,
aj na nete najdes vzory, ale hľadaj "neodkladne opatrenie" @rinakat .
Tu na koni je super skupina Právne poradenstvo, je verejná,bezplatná, vedú ju právnici, všetko nevhodné mažú , takže bludy tam nenájdeš.
Prečítaj si pravidlá, hneď v úvode nájdeš základné články na rôzne právne odbory a potom cez #, heslá alebo čítaním príspevkov nájdeš veľmi veľa rád a postupov
Mmch už sme ti radili v prvej tvojej téme, ries to okamžite, nech ťa ten debil neprebehne, keby som bola z Nitry, tak si s tebou sadnem a napíšeme to.
Neboj sa,nie je to jadrová vesmírna fyzika.
@rinakat Ukladať sms , priložiť k neodkladnému opatreniu. Silou mocou nepotrebuješ právnika , stačí si napísať neodkladné opatrenie pridať prefotené správy sms , udať dôvod prečo to žiadaš. Samotné neodkladné opatrenie ale rieši iba zverenie dieťaťa , nie zákaz priblíženia , či nebezpečné vyhrážanie. To už musíš riešiť separátne.

@rinakat na úrade práce osloviť okamžite kuratorky