Ako riešiť neplnenie vyživovacej povinnosti matkou?
Ako by ste sa zachovali ak matka neplni vyživovaciu povinost ? A je bez prace, sama to ma tazske, nechvem jej ubližit viem aka je jej situacia ale dokedy mam čakat na to kym.sa zamestna mala na to dlhu dobu.a nič sa nezmenilo... sme spolu každy den kontakte
Ale to nie je Tvoj problém, že je bez práce, či ? Kde je problém, aby sa zamestnala ? Dieťa potrebuje sa stravovať aj žiť na úrovni.
Ak to nejde dohodou, tak treba asi pristúpiť na to inak.
Rovnako ako aj keď otec neplatim exekúciou , podaním trestného oznámenia , a riešiť náhradné vyzivne
@tatinek94nr a že ona ubližuje tebe a synom je v poriadku? Že vypytuješ oblečenie tu na M K? Ešte ju budeš ľutovať?
Je hnilá a nechce sa jej robiť
Podaj trestné oznámenie a poziadaj o náhradné výživné, aspoň pár eur dostsneš w nech ide ona do basy
@martul no hej už sa natom pracuje len som.chcel vedet radu
Ale to nie je Tvoj problém, že je bez práce, či ? Kde je problém, aby sa zamestnala ? Dieťa potrebuje sa stravovať aj žiť na úrovni.
Ak to nejde dohodou, tak treba asi pristúpiť na to inak.
@sona272 ved áno mate pravdu
@tatinek94nr ma ruky nohy nech ide pracovat
@tatinek94nr ma ruky nohy nech ide pracovat
@anonym_4d5768 to je všetko poriadku tak jej najdi pracu s ubytovanim . Budeme radi ak mas neaku pracu kde daju ubytovanie..
Vybav si náhradné výživné a ju nechaj nech si svoje problemy rieši sama
Ty mysli na svoje deti
@anonym_4d5768 to je všetko poriadku tak jej najdi pracu s ubytovanim . Budeme radi ak mas neaku pracu kde daju ubytovanie..
@tatinek94nr tebe šibe? Prečo jej má hľadať prácu? Zato, že ti poradila, a snaží sa ti otvoriť oči? A ešte aj ubytovanie! No výborne, nemáme jej rovno poslať výplatu, bez roboty?
Ty tiež nie si celkom normálny, taký jednoduchší, zdá sa.
@tatinek94nr tebe šibe? Prečo jej má hľadať prácu? Zato, že ti poradila, a snaží sa ti otvoriť oči? A ešte aj ubytovanie! No výborne, nemáme jej rovno poslať výplatu, bez roboty?
@martul ja len hladam riešenie a snažim.sa situaciu riešit pre dobro na obe strany
@martul ked z niekym.žijem.8 rokov vkuse deti ji chcu prečo jej mam ubližit?
Vybav si náhradné výživné a ju nechaj nech si svoje problemy rieši sama
Ty mysli na svoje deti
@pribinak ale sme manželia , a nikyo z vas nevie čo ona robila pre mna ked ako sa chovala
@pribinak ale sme manželia , a nikyo z vas nevie čo ona robila pre mna ked ako sa chovala
@tatinek94nr lenže z toho sa tvoje/vaše deti ani nenajedia ani neodeju. Tu treba v prvom rade myslieť na tie deti. Oni si nevybrali v akej rodine budú žiť.
@tatinek94nr tak potom čo chceš vlastne?!
@tatinek94nr vy ste manželia ?? To je super, ona narobí dlhy a ty ich budeš splácať
Paráda !!!
@tatinek94nr tak potom čo chceš vlastne?!
@pribinak pômoc aj jej aj sebe neako vyriešit to
@tatinek94nr vy ste manželia ?? To je super, ona narobí dlhy a ty ich budeš splácať
Paráda !!!
@pribinak áke dlhy mas na mysli?
@tatinek94nr a kde si hľadáte prácu obidvaja?
@diana45 niee len ona nakolko ja som.s detmi sudom mam zverene
@tatinek94nr ak ste stále manželia a ona si narobí dlhy, budeš ich splácať ty, lebo ste manželia a čo je tvoje je aj jej a čo je jej je aj tvoje
Čiže jej dlhy sú tvoje dlhy
@diana45 to jedno kde len nech davaju ubytovanie
@tatinek94nr ak ste stále manželia a ona si narobí dlhy, budeš ich splácať ty, lebo ste manželia a čo je tvoje je aj jej a čo je jej je aj tvoje
Čiže jej dlhy sú tvoje dlhy
@pribinak jaj no to áno
@tatinek94nr odobrala by som vam obom tie deti
@anonym_69e887 dôvod?trubka
@anonym_69e887 ty odober sebe ! Dobreee drz sa radcej komentara
@pribinak jaj no to áno
@tatinek94nr bolo by fajn, ak by si od zaciatku napisal vsetky informacie, takto to len postupne davkujes. Takze stale ste manzelia, zijete obaja predpokladam v tvojom byte/dome (ona sa k tebe asi pristahovala, a teraz po rozchode sa musi odstahovat), tym padom, aby deti mali kde byvat, tak su zverene tebe. Ty potrebujes, aby odisla, byvala inde a zacala pracovat, aby platila vyzivne. Je to tak? Ako stare su deti?
A teda riesite rozvod?
Ty pracujes?
@tatinek94nr bolo by fajn, ak by si od zaciatku napisal vsetky informacie, takto to len postupne davkujes. Takze stale ste manzelia, zijete obaja predpokladam v tvojom byte/dome (ona sa k tebe asi pristahovala, a teraz po rozchode sa musi odstahovat), tym padom, aby deti mali kde byvat, tak su zverene tebe. Ty potrebujes, aby odisla, byvala inde a zacala pracovat, aby platila vyzivne. Je to tak? Ako stare su deti?
A teda riesite rozvod?
Ty pracujes?
@tenerifka nie nebyvame spoločne , deti su vo veku od 2 do 7, a nie nepracujem som na materskej.tažko tu pisat situaciu ked hned nadavaju ,súdia ludo bez toho aby vedeli ako to je
@tenerifka nie nebyvame spoločne , deti su vo veku od 2 do 7, a nie nepracujem som na materskej.tažko tu pisat situaciu ked hned nadavaju ,súdia ludo bez toho aby vedeli ako to je
@tatinek94nr a kde byva ona, ak pre ñu hladas pracu aj s ubytovanim? Chce sa jej vobec pracovat? Kde robila predtym?
@tatinek94nr a kde byva ona, ak pre ñu hladas pracu aj s ubytovanim? Chce sa jej vobec pracovat? Kde robila predtym?
@tenerifka napiš mi spravu, ano chce pracovat .
@tenerifka ano s ubytovanim, pracovala ako operator vo vyrobe, upratovačka v Nemocnici

@tatinek94nr a že ona ubližuje tebe a synom je v poriadku? Že vypytuješ oblečenie tu na M K? Ešte ju budeš ľutovať?
Je hnilá a nechce sa jej robiť
Podaj trestné oznámenie a poziadaj o náhradné výživné, aspoň pár eur dostsneš w nech ide ona do basy