Ako riešiť úpravu styku otca s deťmi cez prázdniny?
Mamičky ,ktoré máte deti vo svojej opatere ako máte stanovenú starostlivosť otca a detí počas sviatkov a prázdnin? Hlavne letných prázdnin,keďže sú najdlhšie?
2 týždne v júli a dva týždne v auguste. Ostatné prázdniny si ho podľa rozsudku máme striedať. Ale my viac menej fungujeme na dohode.
Nijako, v podstate sa dohodneme dopredu že kedy si ju vezme k sebe v lete. Sviatky ako Vianoce tak to je doobeda na štedrý deň u neho a potom si ju berie buď prvý alebo druhý sviatok.
U nás sme to nejak neriešili súdnou cestou. Inak celý rok chodí dcéra k nemu podľa rozsudku. Keď treba tak sa dohodneme inak.
@araavdva a má ich v lete štyri týždne či menej?
Ahoj, ja to mám tiež len dohodou prázdninový režim. 2 týždne v juli a 2 v auguste.
Ma ich týždeň aj to sa ho musím pýtať 5 krát že kedy. Keby sa ho nepytam tak on sám si ich nevezmem
Muž má súdom dohodnuté, že má syna z prvého manželstva jeden mesiac cez letné prázdniny. Reálne posledné 3 roky bol chlapec vždy týždeň s mamou, zvyšok prázdnin s nami.
Vianoce, Silvester, Veľká noc a jarné prázdniny majú dohodnuté na striedačku, čiže jedna Veľká noc mama, druhá otec. Ale toto realizujeme úplne mimo stanovenú dohodu, vždy sa dohodneme s mužovou ex podľa toho, čo chcem chlapec a aké máme plány my a ona.
Muž má súdom dohodnuté, že má syna z prvého manželstva jeden mesiac cez letné prázdniny. Reálne posledné 3 roky bol chlapec vždy týždeň s mamou, zvyšok prázdnin s nami.
Vianoce, Silvester, Veľká noc a jarné prázdniny majú dohodnuté na striedačku, čiže jedna Veľká noc mama, druhá otec. Ale toto realizujeme úplne mimo stanovenú dohodu, vždy sa dohodneme s mužovou ex podľa toho, čo chcem chlapec a aké máme plány my a ona.
@araavdva To mi príde veľmi málo. Môj ex má práve tiež predstavu týždeň ,max dva týždne v lete a zvyšok sa mám postarať ja. Čo mi počas práce príde nereálne mať toľko voľna. Starých rodičov nemáme a finančne neutiahnem toľko táborov.
@melanta To je veľmi pekné . U vás je vidieť ,že má chlapec vzťah s otcom. A je pre obe strany dôležité to ,čo chce on.
Tak keď nechce ja ho nútiť nebudem.
A áno ide moja do troch denných táborov aby som nemusela toľko dovolenky. Šetrila som celý rok na to tak ako každý.
My mame sudom dane 1t v july ja 1t v july ex ostatne dni ideme podla rozvrhu celeho roka,tak isto v auguste mam 1t ja a 1t ex.mam stanoveny tyzden aj ja nakolko sa rad miesa do mojich dni a vyhraza sa sudom ze mu nechcem dat deti
My mame sudom dane 1t v july ja 1t v july ex ostatne dni ideme podla rozvrhu celeho roka,tak isto v auguste mam 1t ja a 1t ex.mam stanoveny tyzden aj ja nakolko sa rad miesa do mojich dni a vyhraza sa sudom ze mu nechcem dat deti
@zuza.m a zvyšok prázdnin ich máte v škôlke alebo na nejakom tábore?

Nijako, v podstate sa dohodneme dopredu že kedy si ju vezme k sebe v lete. Sviatky ako Vianoce tak to je doobeda na štedrý deň u neho a potom si ju berie buď prvý alebo druhý sviatok.
U nás sme to nejak neriešili súdnou cestou. Inak celý rok chodí dcéra k nemu podľa rozsudku. Keď treba tak sa dohodneme inak.