Ako riešiť úpravu styku pri rozvode?
Prosim Vás, dnes som bola spísať u advokáta návrh na rozvod. Neskôr som si uvedomila, že sme vôbec neriešili styk s deťmi ani zverenie. To sa tam neudáva? To budeme riešiť až na tom informatívnom stretnutí? Zajtra mu radšej ešte zavolám. Ale tak teda zaujíma ma to. Či sa to rieši až potom alebo co
@nikaeli no len nemám pocit, že by si mi poradila. Keby je to také jednoduché odísť s deťmi, už som preč. Už som tak raz k mame odišla a malý mi celý čas reval, že chce ísť domov. Pričom tam nemá problém chodiť. Takže tak. A jasne, uvidime ako bude. Bojovať s ním nebudem. Čo príde, to prijmem a zariadim sa.
@mk22 za jedno, na celý víkend staršieho nedostane a malého tiež nie na celý deň, lebo je kojeny. Musel by mi ho k mame doniesť. A tu zas viem ganarntovat, že keby mi donesú mladšieho, tak starší už s otcom od mojej mami nepôjde. Bude chciet byt zas tam. A ja mu nebudem dva krát denne nosiť deti hore dole 20km. Hovoríš ako by si moje deti poznala 😃 akože tebe o čo ide? Komplikovať deťom a mne život, a jeden chlap aby sa nevedel prispôsobiť? Furt len aby sa vyhovelo chlapovi? Akože fakt ta nechápem, prečo sa ja mám prispôsobovať s deťmi jemu?
O co mi ide? Pokúšala som sa ti vysvetliť ze všetky tvoje odôvodnenia kt tu píšeš, súd nebude brať ako prekážku. Prestala si ma baviť. Ty vieš všetko a dáš to s prehľadom.
Nechceš deťom komplikovať život?
Tak sa nerozvadzaj.
Najlepšie pre teba a tvoje deti.
Vyckaj kým budú mať 13r, vek kedy sa môžu vyjadriť.
Spiš si na papier všetky príkazy zákazy rozhodnutia a nech ti to sudkyňa bez debaty odklepne lebo veď iba ty máš pravdu, platí co povieš ty.
A prosim ta 2r dokáže celý deň fungovať na tuhej strave, ohanas sa tu kojenim ako keby to bolo 6m dieťa, závislé iba na mat mlieku.
Ty čo vlastne chceš?
Na čo si založila diskusiu, keď máš na všetko negatívnu odpoveď, výhovorky a dvoch advokátov najlepších v meste k tomu? neviem kto tu má ego. Keď raz poviem, že ho viac nechcem vidieť a nič od neho nechcem, tak si stojím za slovom a nebudem fňukať za jeho bytom.
Súhlasím s @mk22. Škoda našej energie pomôcť niekomu, kto o to vlastne nestojí. Prosím už ma neoznačuj. Nebudem sa viac vyjadrovať. Ďakujem.
Mňa zaujalo,že deti sú nervózne,keď nie sú vo svojom,tak reálne sa zdvihni a choď preč ty,nech sú deti vo svojom so svojím otcom a dosť. Priprav sa aj na to,že sa reálne budeš musieť vysťahovať a priprav sa aj na to,že ho môže prestať baviť sa naťahovať o decka s hystericky ženskou,čo má 100000dovodov,prečo nemôžu ísť k vlastnemu otcovi a proste si založi novú rodinu🤷🤰

Píšeš ze môže ísť cez víkend s deťmi k matke, ktorá býva blízko.. Tak isto môžeš na ten víkend ísť preč ty.
Ci ty prečo nemôžeš odísť z bytu? A on ma odísť..
V piatok odid, a vráť sa v nedeľu.
Nech sa stará, kŕmi, vari a venuje.
Musíš mu dat priestor.
Ver, že deti si víkend užijú.