icon

Ako správne informovať otca o dieťati?

cehavuk
14. júl 2024

Ahojte, čo prosím píšete v sms ohľadom informácií o dietati pre otca? Ex chce úplne podrobnosti. Co tam prosím písať, aby mi to obstalo aj pred súdom? Ďakujem

ukgirls
14. júl 2024

niesi povinna ho informovat .. moze si informacie zistot sam - zo skoly od dr a podobne ..

top_manazerka
14. júl 2024

@ukgirls blbosť! JE povinná ho informovať!!

cehavuk
autor
14. júl 2024

Zabudla som dodať, že ide o 5 ročne dieta. Navštevuje MŠ

maciatkolulu
14. júl 2024

@ukgirls takže kebyže má otec tvoje dieťa,tak ti je fuk,žeby ťa neinformoval.... Akože úprimne,čoje zle na Tom,že má otec záujem? Nemá záujem,ale je,ma,ešte horšie.
Ono aj pýtať sa,že čo mu oisatzje tiež mimo,veď klasika. Ako keď rozprávaš máme,svokre,kamarátke,čo dieťa robili. To vám vážne nedochádza,že otec je rovnako plnohodnotny rodič? S ktorým ste dane dieťa splodili,či je len na platenie?

maciatkolulu
14. júl 2024

@cehavuk a čo keď je 5 ročne? Veď normálne by som aj fotky posielala...

ukgirls
14. júl 2024

https://www.pravneprerodica.sk/povinnost-inform... ak to nieje v sudnom rozhodnuti rozvodu priamo dane -tak otec si to ma dat sam na sud a specifikovat o com a kedy ma byt informovany a nie kazdy vecer mu posielat xy fotiek a oravovat ex.. do skoly nechodi zdravotny stav mu ma poslat n=len ak sa zmeni a nic ine dolezite dieta nema- nema mu posielat rozvrh dna a jedalnicek

ukgirls
14. júl 2024

@maciatkolulu ved otec je s dietatom tiez- ma s nim urcene kedy - myslis ze mame pise o kazdej minute kt spolu stravili? nie kazdy ma take skvele kamaratske vztahy - informovat ma len o dolezitych udalostach

pribinak
14. júl 2024

Nápis, že dieťa aj počas prázdnin chodí do MS, je zdravé, prospieva. Jw šikovná v určení básničiek a pesničiek, má dobrú pamäť.
Počas tohto mesiaca nebola chora. Navštívil ste spolu kupko a ZOO. Bola s babkou na nákupoch, má nove tričko a sukne

To je plne postačujúce. Raz za mesiac takýto report.

Alwbo napr že bola chorá, kúpila si lieky za toľko a toľko peňazí, toto je dgn.
Alwbo že začali ste chodiť na logo. Čaká ju vyšetrenie na orl.

Netreba každý deň.

maciatkolulu
14. júl 2024

@ukgirls waw,to je milé a také nooo,naozaj , také rodičovské, také ústretové,naozaj👍,úplne v prospech dieťa a v prospech dobrých rodičovských vzťahov. Ešte pridaj nejakú dobrú radu. Nech sa súdia a to čo najdlhšie a samozrejme,nech dieťa vidí,ako sa matka rozčuľuje,že čo otec vlastne chce a otravuje atď ..

maciatkolulu
14. júl 2024

@ukgirls pozri si tému od uatorky....je to smutné,extra smutné. Chuda dieťa. A autorka zvládla byť tehotná, opäť..... Nemám slov.

ukgirls
14. júl 2024

@maciatkolulu no tak vidis-autorka s ex kamaradit nebude- takze stale plati- informovat je povinna len o dolezitych veciach .. to ze je uz mama uplne mimo a mala by ist za psychologom ona sama-je druha vec ...

maciatkolulu
14. júl 2024

@ukgirls no ...smutne

cehavuk
autor
14. júl 2024

@maciatkolulu akože ja som opäť tehotná???

cehavuk
autor
14. júl 2024

@pribinak ďakujem

pribinak
14. júl 2024

@cehavuk ak by ti posielal šialene množstvo mailov sms a nejakých odkazov cez soc. siete, mizes dať trestne oznámenie

maciatkolulu
14. júl 2024

@cehavuk tak si v augustovkach 24 a ostáva ti pár dní do pôrodu.
😉,bežné sa ženy nechajú do skupín,kde nemajú nejaký dôvod byť😉

leo2019
15. júl 2024

@cehavuk nerozumiem kde je problém. Napríklad mi s ex ráno 1 sms s par suvislymi vetami.ci je ráno všetko ok ci šiel do škôlky poprípade ak nie tak kam šiel. Ak sa ona opýta niečo dodatočne odpoviem.vecer pred spaním telefonát základné info aký mal deň, či jedol a ci všetko ok. Niak to neobtazuje a tie 2 minúty za deň si nájdem a ona tiež. Nemám problém ani poslať foto ak sme niekde boli atď...konverzácia medzi nami ťažká ale ci sa týka malého proste každý deň a nepovažujem to za obťažovanie. Samozrejme nečítam sa co mal oblečené, koľko bol von s kým bol aké hračky mal a blbosti. Myslím ze každý dospelí jedinec toto dokáže a nijak mu to neublíži.