Ako znížiť stres pred súdnym pojednávaním?
Ahojte blíži sa mi súdne pojednávanie a chcela by som niečo na stres a nervozitu..keďže budem musieť pozerať na ksicht ktorý nemusím🙂a ešte tam zvládnuť aj diskutovať.mam to až o 2 týždne.nieco ozaj účinné.dakujemm..
troška slabší ako lexaurin je neurol. predpíše obvodný - stačí povedať o čo sa jedná.
najskôr vyskúšaj si dať 1/2 tbl - doma aby si videla ako to na tebe účinkuje.
@juliana1203 v prvom rade drzim palce, poznam....priprava je dolezita...hlavne vystupuj vyrovnane. Mne funguje guajacuran... ak chces daco silnejsie tak uz ti poradili...mna osobne neurol utlmuje a boli ma z neho hlava
@juliana1203 najlepší na stres je dôveryhodný advokát, môžeš ho poveriť na zastupovanie v súdnom konaní, aj v tvojej neprítomnosti.
@juliana1203 persen forte. Lexaurin najskor skus ci ta trosku neovplyvnuje aby si tam nevyzerala ako na drogach.
@juliana1203 Ja som bola na súdne pojednávanie za firmu a nič som si nedávala žiadne lieky, ani inak neberiem a neviem ako by mi pôsobili. Normálne som si pripravila potrebné doklady a nič strašné to nebolo.
Nedavajte si nic hlavne ak tie lieky nemate dopredu odsusane. Radsej si predtym spravit dychove cvicenie, zavriet oci a zrelaxovat co i len 10 min v aute predtym ako tam tam pojdete.
@juliana1203 najlepší na stres je dôveryhodný advokát, môžeš ho poveriť na zastupovanie v súdnom konaní, aj v tvojej neprítomnosti.
@anonym_5fac01 advokáta mam..ale je potrebné sa vraj pre vypočutie zúčastniť.a mne robí stres a nervy počúvať a pozerať sa na tu tvar
@juliana1203 Ja som bola na súdne pojednávanie za firmu a nič som si nedávala žiadne lieky, ani inak neberiem a neviem ako by mi pôsobili. Normálne som si pripravila potrebné doklady a nič strašné to nebolo.
@petronelag toto viete he niečo iné.kukat na blbá a počúvať tie nezmysli ze sa až nôž vo vrecku otvára...
@juliana1203 persen forte. Lexaurin najskor skus ci ta trosku neovplyvnuje aby si tam nevyzerala ako na drogach.
@derdia no rozmýšľam nad persenom.. ako neurol som brala v nemocnici po nehode na ukludnenie v minulosti..no nejako mi to nezabralo..
Brala som persen ale asi 2-3 týždne pred pojednávaním som začala. Na pojednávaní veeeela hovorila právnička a na neho som sa nepozerala. Celi čas som bola otočená na právničku a na sudkyňu. Dokonca neviem ani čo mal oblečené. Tak som ho odfiltrovala. Ale ja som chodila aj k psychologovi aby má naučil ako zvládať jeho prítomnosť a “nevnímať ho”.
Brala som persen ale asi 2-3 týždne pred pojednávaním som začala. Na pojednávaní veeeela hovorila právnička a na neho som sa nepozerala. Celi čas som bola otočená na právničku a na sudkyňu. Dokonca neviem ani čo mal oblečené. Tak som ho odfiltrovala. Ale ja som chodila aj k psychologovi aby má naučil ako zvládať jeho prítomnosť a “nevnímať ho”.
@anonym_86afc8 a ako ťa to naučili zvládať?
@anonym_86afc8 a ako ťa to naučili zvládať?
@wvwv bolo toho viac. Asi 4 mesiace som chodila každý týždeň na sedenie. Ukludnovacie techniky, dýchanie … veľa toho bolo. Na každého platí iné.
@derdia no rozmýšľam nad persenom.. ako neurol som brala v nemocnici po nehode na ukludnenie v minulosti..no nejako mi to nezabralo..
@juliana1203 nepozeraj sa na dotyčnú osobu vôbec, hlavne nie do očí. To pomáha. Mám to vyskúšané. Riešim v práci extrémne toxického človeka a toto mi veľmi pomáha.

@juliana1203 lexuarin