Čo sa vás pýtal kolízny opatrovník pri rozvode?

sherynkamalinka
27. apr 2021

Ahojte, chcem sa opýtať čo sa vás pýtal kolízny opatrovník pri rozvode.

suzitok
27. apr 2021

Ahoj, mna nic... absolútne..iba vonku kym sme cakali mi povedala, ze zasiahne do výživného a do stretavania a aj to urobila a islo to samozrejme v moj prospech....
Alebo mas na mysli otázky, ktoré dava, ked pride k tebe domov?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
monro
27. apr 2021

Ani nás sa nič nepýtal. Vedel, že sme na všetkom dohodnutí a kým sme čakali sme sa normálne rozprávali s ex medzi sebou.

patka06
27. apr 2021

vôbec nič ..stretli sme sa pred pojednávacou miestnosťou, ani sa nepredstavila
Všetko mala v papieroch, na pojednávaní tiež povedala asi len dve vety

sherynkamalinka
autor
27. apr 2021

mna si zavolali na úrad, tak neviem čo očakávať .šetrenie teraz doma asi nerobia. komunikovali aj s deťmi?

sherynkamalinka
autor
27. apr 2021

@suzitok ano tie otázky

tosomja
27. apr 2021

@sherynkamalinka najprv boli u ex, tam sa ho pýtali či tam má detskú izbu, a ako často sa stretávajú, keďže už sme spolu nebývali.
Potom si predvolala mňa, mňa sa pýtala, koľki bývame v podnájme, ako vychádza s mojím terajším priateľom, či má svoju izbu, aký má prospech a ako často chodí k otcovi.
A potom ma predvolali aj s dcérou, jej sa pýtali, či vie, že sa rozvádzame, s kým chce bývať, či má rada môjho priateľa, čo robí najradšej, ktorý predmet má rada, či chodí k otcovi a čo tam robí a také.
Boli sme tiež dohodnutí na neobmedzenom styku.
A na pojednávaní bola úplne iná kolizna, mala len spis a pred nami nehovorila nič, nás rozviedli, čo sme mali dohodu, odklepla a potom len kolizna tam zostala.

littlebubble
27. apr 2021

Somnou ako s dieťaťom komunikovala.Snažila sa mi hrať na city a rozprávala sa somnou ako keby som mala rok a pol.Somnou sa však trebalo rozprávať normálne inak som si pomyslela svoje.

00teza
30. apr 2021

@sherynkamalinka doma ženy z uradu skontrolovali ako deti bývajú a poslali písomne stanovisko kurátorka do okresu, kde smw sa rozvadzali. Keď som si pýtala výživné, tak ma vysmial, načo mi je toľko peňazí, upozorňujem ze ex manžel chcel dať dokopy 130e/2deti pri príjme vysse 5000e/mesačne... Tak nás ani nerozviedli a museli sme istá tam druhýkrát, potom mi sudca pridelil 250e dokopy

sherynkamalinka
autor
30. apr 2021

@00teza 250 dokopy pri takom prijme? To by som neakceptovala

darina2085
26. nov 2023

Rozvod striedavka