icon

Dokladujú sa bločky z nákupov pri rozvode?

21barborka21
28. apr 2025

Ahojte. Pýtajú na súde, resp. dávajú sa do rozvodových papierov stále ešte bločky z nákupov?

pribinak
28. apr 2025

Daj niečo extra napr okuliare ošetrenie chrupu nákup liekov a vitamínov či školské pomocky a výlety krúžky

Bežne výdaje ako strava či drogerie nemusíš

21barborka21
autor
28. apr 2025
@pribinak

Daj niečo extra napr okuliare ošetrenie chrupu nákup liekov a vitamínov či školské pomocky a výlety krúžky

Bežne výdaje ako strava či drogerie nemusíš

@pribinak Mám 10 mesačné dieťa, takže extra výdavky zatiaľ nemám. Právnička mi totiž poslala tabuľku kde mám urobiť priemer za mesiac, ale neviem teda, či odložiť aj bločky

pribinak
28. apr 2025

Tak si odlož nejaké za mlieko či plienky, ale nemusíš všetky
Aj sudca chodí do obchodu a vie koľko stojí mlieko maslo chleba či rožky

21barborka21
autor
28. apr 2025
@pribinak

Tak si odlož nejaké za mlieko či plienky, ale nemusíš všetky
Aj sudca chodí do obchodu a vie koľko stojí mlieko maslo chleba či rožky

@pribinak Ďakujem

melanta
29. apr 2025
@21barborka21

@pribinak Mám 10 mesačné dieťa, takže extra výdavky zatiaľ nemám. Právnička mi totiž poslala tabuľku kde mám urobiť priemer za mesiac, ale neviem teda, či odložiť aj bločky

@21barborka21 hlavne už teraz žiadaj o to, aby bo výživnom bolo uvedené, že okrem bežného výživného ti bude hradiť 50% nepredvídateľných nákladov. Aby si nemusela sama platiť, ak budeš mať nečakané výdavky. Napríklad lekára, lieky, zdravotnícke pomôcky. Teraz to síce nepotrebuješ, ale lepšie to mať v rozhodnutí, ako riešiť to, ak k tomu príde.

21barborka21
autor
29. apr 2025
@melanta

@21barborka21 hlavne už teraz žiadaj o to, aby bo výživnom bolo uvedené, že okrem bežného výživného ti bude hradiť 50% nepredvídateľných nákladov. Aby si nemusela sama platiť, ak budeš mať nečakané výdavky. Napríklad lekára, lieky, zdravotnícke pomôcky. Teraz to síce nepotrebuješ, ale lepšie to mať v rozhodnutí, ako riešiť to, ak k tomu príde.

@melanta ďakujem, máme to v dohode o výživnom