icon

Dokumenty a oznámenia z mestského súdu

thinna33
16. júl 2025

Čo môže posielať mestský súd? Mate skusenosť?

anonym_51816a
16. júl 2025

napr ked sa jedna o dedicstvo? opravte ma ak sa mylim

thinna33
autor
16. júl 2025
@anonym_51816a

napr ked sa jedna o dedicstvo? opravte ma ak sa mylim

Nikto nam nezomrel. Pokuta za dialničnú známku asi nechodí cez mestsky sud, či?

maxalla
16. júl 2025

cokolvek

bambulkaaskatulka
16. júl 2025

Platobný rozkaz napríklad? Dlzite niekomu niečo? Predvolanie na pojednávanie? Rozvadzate sa? Je voči vám vedené trestné stíhanie? Máte obchodné spory? Toho je toľko, čo môže posielať mestský súd... najlepšie zistiť sám...

1sally12
17. júl 2025

Buď niekomu dlžíš a posielajú žalobu alebo môžeš byť predvolaná ako svedok v nejakej veci...

thinna33
autor
17. júl 2025

Ďakujem za pomoc v premýšľaní, no ani jedno z toho. Som slobodna, nikomu nedlzim, nie som svedkom nicoho, nemam onchodne spory, nikto nezomrel. Dokonca byvam na prechodnom pobyte v zahranici a doslo mi na zahranicnu adresu do schranky oznamenie, ze mam na miestnej poste list z SK mestskeho sudu. Na trvaly pobyt zatial nedoslo nic. Celu noc som nespala 😨 keby to na trvaly pobyt na SK nedojde, tak rozmyslam ci je potrebne to v zahranici prebrat.

thinna33
autor
17. júl 2025

Jedine, co by to mohlo byt, suseda tu v zahranici, vadi jej moj strom a vyhrazala sa, ze ak ho cely nedam vybrat, ze ma da na sud. Dala som som ho vyrazne zrezat a nechala si ho. Nezasahuje jej cez plot nič, ale vadia jej korene, ktore by casom mohli zevraj ohrozit jej dom. Lenze akoby mohla podavat zalobu na strom v zahranici cez slovensky sud, to tiez nevychadza

viera
17. júl 2025
@thinna33

Jedine, co by to mohlo byt, suseda tu v zahranici, vadi jej moj strom a vyhrazala sa, ze ak ho cely nedam vybrat, ze ma da na sud. Dala som som ho vyrazne zrezat a nechala si ho. Nezasahuje jej cez plot nič, ale vadia jej korene, ktore by casom mohli zevraj ohrozit jej dom. Lenze akoby mohla podavat zalobu na strom v zahranici cez slovensky sud, to tiez nevychadza

@thinna33 Ja len ze ty kokos ludom to uz fakt kuruje na tu hlavu***Jedine, co by to mohlo byt, suseda tu v zahranici, vadi jej moj strom a vyhrazala sa, ze ak ho cely nedam vybrat, ze ma da na sud. **By som ju poslala......

thinna33
autor
Autor odpoveď zmazal
cacianka
17. júl 2025

nemá to byť odosielateľ mestský úrad a zahraničný doručovateľ nerozumie a napíše súd, slová sa dosť podobajú a aj ty môžeš zle rozlúštiť písmo.
PS, my nevieme aká pošta ti chodí, nemáme vešteckú guľu tak jedine vyzdvihnúť zásielku a hotovo