Drogovo závislý otec
Ahojte mamičky potrebujem poradiť s ex partnerom máme 6r dieťa ktoré otca samozrejme zbožňuje ale on je závislý na pervitine a je to stále horšie. V prítomnosti dcéry sa vyjadruje vulgárne na moju adresu a keď je u neho nedáva ju ani do škôlky čo je už povinné nakoľko je predskolacka.Naposledy keď som povedala, že si po ňu prídem mi ju odmietol dať. Na výživu neprispieva skoro vôbec. Viem, že sa stretáva s partiou ktorá užíva drogy a to aj v čase keď je dcéra u neho. Keď podám žiadosť na súd bude sa to ešte ťahať dlho a mám aj obavu, že s jeho psychikou by bol schopný ublížiť aj dcére len aby ublížil mne. Bol už aj v podmienke za drogy za volantom. Ako by ste postupovali. Myslíte, že môžem ísť aj cez políciu? Ďakujem za radu.
@chvostik1 ty si korunovana truba. a to som este velmi zvazila, ako ta nazvem. ano, nikto nema na cele napisane, ci pocas x rokov vztahu nepadne do nejakej zavislosti. a ani zeny nemaju vestecke gule, aby to v tej guli videli. ty si kde v autorkinom prispevku vycitala, ze chlap bol zavisly od ich prveho rande? je tu na MK velmi znama mamicka, nie je nutne pisat jej nick, s chlapom bola od puberty, mala s nim deti a do drog spadol po x rokoch ich manzelstva. osobne poznam tiez chlapa, ktory padol do drog ako takmer 50 rocny, lebo nezvladol uspech a velke prachy, ktore zacal zarabat. nie vsetci zavisli su zavisli od puberty!
@101sofia ahoj, mna zaujima, na zaklade coho sa to pohlo, resp ze to schvalil sud? Mozes aj sukromne…
@101sofia Na súde žiadaj, aby sa podrobil testom na drogy z vlasov (alebo chlpov). Výsledky takého testu hovoria o užívaní drog počas dlhého obdobia. Testy z mocu by v tomto prípade nepomohli. Ak bude vedieť, že mu bude testovaný moc, bude mu stačiť 1-2 dni nedrogovat a výsledok bude negatívny.

@101sofia nepotešim ta, ale dokázať takéto niečo bude veľmi tazke. Skús sa poradiť na sociálke či mas nejaké možnosti no obavám sa ze ani moc nie. Bohužiaľ toto robí 40% rozidenych rodičov, chodia v rámci pomsty nahlasovať toho druhého na socialku a vymýšľať si sprostosti …pije, fetuje, zanedbáva dieťa. Potom to už nikto neberie vážne ani v takých prípadoch kedy je to pravda.