icon

Je toto dostatočný dôvod na rozvod?

zexi
7. aug 2016

Chcela by som sa poradit s tymi zenami, ktore si rozvodom uz presli, prip. maju poznatky v tejto oblasti. Zacala som pisat ziadost o rozvod ale jediny dovod preco sa s manzelom planujem nechat rozviest je jeho nezaujem o mna v intimnej oblasti. Je to dostatocny dovod pre sud? Su tam sice aj ine malickosti ale nic kvoli comu by som sa rozvadzala, toto je skutocne jediny dovod. Neviem ale ci je dostatocny a nehovoriac o tom ze si neviem ani predstavit postavit sa tam pred cudzich ludi - sudcu, sudkynu, zapisovatelku atd. a hovorit o takejto chulostivej zalezitosti. Ak by som vsak vedela ze sa to berie do uvahy ako jeden z dovodov nefungovania manzelstva, tak by som do toho isla. Vopred dik. Deti mame male, 5 a 8.

Strana
z4
romanovic
Autor odpoveď zmazal
paula145
19. okt 2016

Mám tiež podobnú otázku a nechcem otvárať novú diskusiu... Mám sa rozviesť?
Sme 5 rokov manželia, máme 4 ročné dieťa. Manžel je frajerkár. Mal veľa známostí na ktoré som prišla a ktovie na koľké som neprišla. Našla som mu SMS-ky, maily, papieriky s číslami a mailami v rifliach. Niekoľko krát som ho načala pri četovaní s inými ženami. Prvý krát som na jeho aférku prišla pol roku po svadbe, vtedy som to brala veľmi tragicky, bola som v druhom mesiaci tehotenstva. No potom som stále ďalšie a ďalšie aférky brala stále kľudnejšie a kľudnejšie. Teraz po 5 rokoch mám dilemu, či to mám ešte riešiť rozvodom, alebo to mám nechať tak a tváriť sa že nič nevidím, nič nepočujem. O dieťa sa totiž stará, v domácnosti mi síce nepomáha, ale okolo domu vie všetko porobiť. A aspoň nie som sama, mám sa s kým porozprávať. V našej rodine nie je nikto rozvedený a svokrovci by ma prekliali.

markina8
19. okt 2016

@paula145 kolko mas rokov?

paula145
19. okt 2016
markina8
19. okt 2016

@paula145 z tvojho prispevku sa mi zda, ze akoby si zabudla sama na seba...to uz si rezignovala na vlastne stastie v zivote? Stale mozes najst toho správneho...alebo si takto spokojna?

paula145
19. okt 2016

@markina8 Nie, nie som spokojná... po tej prvej afére mi nariekal, že sa to už nestane a ja som mu uverila... po pol roku sekania dobroty prišla ďalšia a znovu sľuboval... ako vravím, s pribúdajúcimi aférami som to brala stále viac s nadhľadom... asi som sa bála ostať sama s dieťaťom...

nickneznamy
Autor odpoveď zmazal
peter898
27. okt 2016

Ano...

zexi
autor
3. feb 2017

@rodinapre dakujem za nazor. ale toto som skusala tiez. ja som dost otvoreny clovek, pokial sa to paci obom a nie je v tom vyslovene nasilie ktore by ublizovalo tak som za. ubezpecuje ma, ze jemu nic extra netreba, naopak ze mu vyhovuje klasika.

zexi
autor
3. feb 2017

@nickneznamy nepokrocili. zo sudu mi dodnes nic neprislo a zasa mam obdobia ze stagnujem, zijem pre deti, som stastna a spokojna preto, ze sa mame o com porozpravat, ze sa objimame, prejavuje mi lasku. vselijako len nie v posteli. uz som v stadiu ze sa zamyslam nad tym ci to mam ako nejaku karmu alebo dedicny hriech ked zijem v nedobrovolnom celibate. on sa stale "snazi" uznava ze je to tak ako to je, stale vysvetluje ze si nevie najst cas. no realita je taka ze to nepotrebuje 🙂

natalym
3. feb 2017

@zexi To ako Vám nevytýčili pojednávanie?

zexi
autor
3. feb 2017

@natalym nie

paula145
3. feb 2017

@zexi Možno blbý návrh odo mňa, ale neuvažovala si nad nejakým umelým pomocníkom? Keďže iný problém v manželstve nemáš a ľúbite sa.

zexi
autor
1. máj 2017

@paula145 a stym pomocnikom si to mam robit sama? Lebo on nema zaujem o nic.

0silvia0
1. máj 2017

@zexi no ked on nema zaujem o nic, tak ti nic ine nezostava... sama. ☹

zuzuxxxx
28. sep 2019

@markina8 tebe nevadi mat doma suknickara?? Este nam povedz ze pride z flamu da pusinku tebe, deťom, a zalahnete ako manzelia do postele. Rano sexik. Kávička domace prace a pkene teply obedik mu pripravis? 🤣 Ja keby najdem mojmu nejaku spravicku tak s tymi rucickami by nie ze uz nikdy nenapisal sprabu, ale ani by nemohol s nou masturbovat.... Raz mu pipol mobil pri mne a bol s deckami6v trampoline, a ze správa citujem : chceš ma sukat?? Prečo neodpisuješ???... Ste mali vudiet ten bordel a jeho pohľad... Tvaril sa ze o nicom nevie. A potom sa priznal ze to mu chodia správy z Chrome a nevie to vypnut a nevie ako sa to zapalo Nahukala som na neho.. A neuverite za tyzdenzacalo aj mne to chodiť ste ho mali vidiet ako sa tváril dôležito 😎😎

juliet86
28. sep 2019

@zexi ako to dopadlo?

beatrix85
28. sep 2019

@zexi je smutné že sa chceš s mužom rozviesť kvôli takej banalite, keby ťa bil alebo podvádzal alebo pil alebo bol k zlý k deťom. To chceš zobrať malým deťom otca ktoré z toho môžu mať traumu na celý život? To nemáš ruky na seba obsluhu. Kúp si nejakú sexuálnu pomôcku. Možno on nemôže alebo má na to iný dôvod. Toto je fakt smutné a choré zároveň 😩🤦

6mia6
28. sep 2019

@beatrix85 nesudila by som, ako sa asi autorka cíti keď jej muž s nou nechce spať. A píše ze skúsila mozne aj nemozne. K sexuologovi ísť nechce. Takže vlastne žiju ako so súrodenci.

6mia6
28. sep 2019

@beatrix85 a teda aby sa za 7 rokov chlap nevedel vymacknut že ma problém je tiež trochu nefer k manželke

veverickav
3. okt 2019

@zexi aj mna by to zaujimalo, ako sa to vyriesilo 🙏

okost
Odpoveď bola odstránená
Strana
z4