Je žiarlivosť dôvod na rozvod?
Ahojte, s manzelom mame dve malolete deti, ale ja uz nedavam jeho ziarlivost, a to ze sa nechce odstahovat byvame u svokrovcov. Myslite ze je sanca aby nas rozviedli?
Áno je. Ten kto žiarli vlastne neverí a nedôveruje tomu druhému
Šanca na rozvod je vždy, stačí uviesť neprekonateľné rozdiely. Ale u vás stačí napísať pravdu: žiarlivosť
Kamoska sa takto rozviedla, urcite je to dovod. Ono sa to tazko predstavuje niekomu, kto to nezazil, ake hrozne to vie s takym clovekom byt.
@heminepa dovod nema, len jeho vyplody fantazie a mna to neskutocne unavuje, ved jemu vadi napr. ked ho neinformujem ze idem s detmi pred dom, alebo niekoho odzdravim tak uz stoho robi sceny.
Žiarlivosť je choroba... Rozvedú vás.
,,,ked ho neinformujem ze idem s detmi pred dom, alebo niekoho odzdravim tak uz stoho robi sceny.... to poznám..
vyšli sme von a on: "Nikoho nezdravíme" 😲 a ja: "Monológ???"
Nikto nesmel zavolať ani ja nikam... Z práce som šla do obchodu. (On ešte zostal v práci) Doma zvonil telefon (pevná linka) rýchlo som zdvihla... a on: Kde si bola?
- V obchode
-Nehovorila si že pôjdeš do obchodu..
Toto sa nedá vydržať......
Jóóój....zlatinko....počkaj, keď ti začne "ovoniavať" nohavičky, keď dorazíš z roboty...to len bude zábava🙈
Jóóój....zlatinko....počkaj, keď ti začne "ovoniavať" nohavičky, keď dorazíš z roboty...to len bude zábava🙈
@mandarinka555 nieeeeee..to vazne si mala takeho debila ??????,

Ahoj, je to dôvod na rozvod, ale aby sa on odsťahoval od svojích rodičov, neviem ako dosiahneš.