icon

Je žiarlivosť dôvod na rozvod?

11. máj 2025

Ahojte, s manzelom mame dve malolete deti, ale ja uz nedavam jeho ziarlivost, a to ze sa nechce odstahovat byvame u svokrovcov. Myslite ze je sanca aby nas rozviedli?

ika02
11. máj 2025

Ahoj, je to dôvod na rozvod, ale aby sa on odsťahoval od svojích rodičov, neviem ako dosiahneš.

pribinak
11. máj 2025

Áno je. Ten kto žiarli vlastne neverí a nedôveruje tomu druhému

Šanca na rozvod je vždy, stačí uviesť neprekonateľné rozdiely. Ale u vás stačí napísať pravdu: žiarlivosť

heminepa
Autor odpoveď zmazal
marianarem
11. máj 2025

Kamoska sa takto rozviedla, urcite je to dovod. Ono sa to tazko predstavuje niekomu, kto to nezazil, ake hrozne to vie s takym clovekom byt.

autor
11. máj 2025
@heminepa
Odpoveď bola zmazaná

@heminepa dovod nema, len jeho vyplody fantazie a mna to neskutocne unavuje, ved jemu vadi napr. ked ho neinformujem ze idem s detmi pred dom, alebo niekoho odzdravim tak uz stoho robi sceny.

heminepa
Autor odpoveď zmazal
jamimo
11. máj 2025

@autorka Chorobná žiarlivosť, to je diagnóza... Utekaj kade ľahšie.

isis234
11. máj 2025

Žiarlivosť je choroba... Rozvedú vás.
,,,ked ho neinformujem ze idem s detmi pred dom, alebo niekoho odzdravim tak uz stoho robi sceny.... to poznám..
vyšli sme von a on: "Nikoho nezdravíme" 😲 a ja: "Monológ???"
Nikto nesmel zavolať ani ja nikam... Z práce som šla do obchodu. (On ešte zostal v práci) Doma zvonil telefon (pevná linka) rýchlo som zdvihla... a on: Kde si bola?
- V obchode
-Nehovorila si že pôjdeš do obchodu..
Toto sa nedá vydržať......

mandarinka555
11. máj 2025

Jóóój....zlatinko....počkaj, keď ti začne "ovoniavať" nohavičky, keď dorazíš z roboty...to len bude zábava🙈

alenamihal
12. máj 2025
@mandarinka555

Jóóój....zlatinko....počkaj, keď ti začne "ovoniavať" nohavičky, keď dorazíš z roboty...to len bude zábava🙈

@mandarinka555 nieeeeee..to vazne si mala takeho debila ??????,